Jump to content

U Nišu preminuo dvogodišnji dečak oboleo od malih boginja

Препоручена порука

Управо сада, RYLAH рече

Ти ћеш да гасиш? Јел то хоћеш да кажеш? Да ћеш ти да угасиш овај форум?!

Не вуци ме за језик. Распитај се мало. Вратимо се теми.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 109
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 12 минута, Avocado рече

Hajde lepo daj neki izvor da vidimo odakle ti ta kretenska ideja da se često dešava da vakcinisani nakon vakcinacije šire zarazu jer im je ubrizgan oslabljen virus...

Jel 5 komada u 55 miliona 'često'?

На ово могу само да ти кажем да се обратиш лекару, не мора специјалисти...сви ће ти рећи да је то о чему говорим могуће и да се дешава.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Андреј Андрејевић рече

Не вуци ме за језик. Распитај се мало. Вратимо се теми.

Готово је више са твојим глупостима. Бан.

Што се тиче вучења за језик, слободан си да тамо где шаљеш денунцијације цитираш  ко те је бановао, чисто да би видео коначно с ким овде разговараш, пошто контам да имаш крајње погрешну представу о свом месту у систему.

Ћао.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Андреј Андрејевић рече

На ово могу само да ти кажем да се обратиш лекару, не мора специјалисти...сви ће ти рећи да је то о чему говорим могуће и да се дешава.

Ne menjaj "wording"... nisam ti se smejao jer si napisao da je "moguće", nego da je "često"... zapravo je izuzetno retko...

Hoćeš sad da lepo priznaš da si lupio, malo se izblamirao i da se izviniš što si meni rekao da se blamiram?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...