Jump to content

U Nišu preminuo dvogodišnji dečak oboleo od malih boginja

Препоручена порука

пре 4 минута, Avocado рече

Tamo gde sam se smejao.

Смејао си се на ову моју реченицу која је потпуно тачна: "чак је често проблем у томе што вакцинисани након вакцинације шире заразу, јер им је убризган ослабљен вирус".

Путем вакцине ти добијеш вирусе који треба да подстакну имуни систем да научи да се бори са тим вирусима. Путем излучевина, након вакцинације могуће је пренети добијене вирусе из вакцине на околину.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 109
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 2 минута, Андреј Андрејевић рече

Смејао си се на ову моју реченицу која је потпуно тачна: чак је често проблем у томе што вакцинисани након вакцинације шире заразу, јер им је убризган ослабљени вирус.

12:smeha::))12:smeha::)):dobro:

1000% tačna! :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Андреј Андрејевић рече

Немој да се бламираш више, молим те.

Pa hajde izblamiraj me... demonstriraj da si u pravu i da ja lupam... jedva čekam da čujem te podatke o tome koliko često se dešava da vakcinisani nakon vakcinacije šire zarazu... baš me zanima sa kojeg retard-anti-vakcerskog pojila ćeš da izvučeš tu nebulozu...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

Pa hajde izblamiraj me... jedva čekam da čujem te podatke o tome koliko često se dešava da vakcinisani nakon vakcinacije šire zarazu... baš me zanima sa kojeg retard-anti-vakcerskog pojila ćeš da izvučeš tu nebulozu...

За твоју информацију, Батут чека већ месец дана да стигну анализе да би се видело да ли је за епидемију одговоран вакцинални сој или не. Бар тако кажу. Нешто се одужило чекање. Не знам зашто...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Андреј Андрејевић рече

За твоју информацију, Батут чека већ месец дана да стигну анализе да би се видело да ли је у питању вакцинални сој или не. Бар тако кажу. Нешто се одужило чекање. Не знам зашто...

Šta je sad? Maca pojela jezik? Ja se blamiram, a podataka koji bi potvrdili to što si napisao nigde???? Nego krećeš da pričaš o nečemu trećem?

Hajde lepo daj neki izvor da vidimo odakle ti ta kretenska ideja da se često dešava da vakcinisani nakon vakcinacije šire zarazu jer im je ubrizgan oslabljen virus...

Jel 5 komada u 55 miliona 'često'?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Šta je sad? Maca pojela jezik? Ja se blamiram, a podataka koji bi potvrdili to što si napisao nigde???? Nego krećeš da pričamo o nečemu trećem?

Hajde lepo daj neki izvor da vidimo odakle ti ta kretenska ideja da se često dešava da vakcinisani nakon vakcinacije šire zarazu jer im je ubrizgan oslabljen virus...

Jel 1 u 55 miliona često?

Јел имаш мозак?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Андреј Андрејевић рече

Јел имаш мозак?

Усмена опомена за ово. За сад. Ако наставиш са оваквим вређањима, иду и теже санкције.

Имаш право на мишљење, али не и на овакво понашање.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Јел имаш мозак?

Da. Jel ti imaš podatke koji pokazuju da se to cesto desava ili ih nemas?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Усмена опомена за ово. За сад. Ако наставиш са оваквим вређањима, иду и теже санкције.

А не видиш како се атеиста мени обраћа горе?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Nemoj Rile. Nije fer. Ja sam prvi poceo ostrim jezikom. Ako ces uopste da opominjes, opomeni sto troluje.

Подели на овим сајтовима

А не видиш како се атеиста мени обраћа горе?

Молим те да се сконцентришеш на причу на теми. Видим много боље него што мислиш. ако се будеш бавио аргументацијом а не личношћу саговорника, неће бити никаквих проблема.

Иначе није атеиста, него човек. Као што смо ти или ја, ма колико теби било тешко да поверујеш.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Da. 

Можеш ли да видиш свој мозак очима? Пазите обојица, ово није вређање већ једно питање везано за опажање појава у околини. Јер, ако не видиш свој мозак, како знаш да га имаш? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Молим те да се сконцентришеш на причу на теми. Видим много боље него што мислиш. ако се будеш бавио аргументацијом а не личношћу саговорника, неће бити никаквих проблема.

Иначе није атеиста, него човек. Као што смо ти или ја, ма колико теби било тешко да поверујеш.

Да, да...причао сам са Ињцем око овога неки дан. Каже, јесте брате, фаворизују атеисте, људе других конфесија, а банују националисте, Православне...Не може тако. Једнако свима или да гасимо ово!

Подели на овим сајтовима

Да, да...причао сам са Ињцем око овога неки дан. Каже, јесте брате, фаворизују атеисте, људе других конфесија, а банују националисте, Православне...Не може тако. Једнако свима или да гасимо ово!

Ти ћеш да гасиш? Јел то хоћеш да кажеш? Да ћеш ти да угасиш овај форум?!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...