Jump to content

Руски свештеник бодибилдер служи и телу и уму (ФОТО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 26. 12. 2017. at 13:27, Goku рече

Хајде онда испаметуј и нешто о тетоважи ;)

Expand  

Ајд на прву лопту без читања да рекнем да мислим да је тет одличан "statement" и да има смисла онда када се тетоважом исказује поистовећивање са неком особом, или групом људи која је унижена, убијана, прогоњена, маргинализована или кињена на било који начин. То ми некако иде заједно скроз. :)

Сећам се једног интервјуа Дејвида Пекмена са екс (не класичним, него САД) нацистом у коме је овај причао како му је тешко било да нађе посао након што је одлежао у затвору и јер је имао истетовиран кукасти крст на врату и да му је посао у радњи дао ни мање ни више него један Јеврејин који је (хришћански) видео на првом месту човека, а онда грешке младе и бунтовне особе и њене прошлости. :) Феноменално. :)

Измењено од Џуманџи

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2017. at 13:41, goranger рече

a to je samo fizička posledica jedne veoma dublje psihičke igre i borbe kao što je slučaj i sa drugim sportovima. 

Expand  

Naravno, samo sto je bodybilding blizi vajanju nego sto ima veze sa sportom. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2017. at 13:42, goranger рече

jel možda popovski greh može uprljati crkvu koja je viša od neba i zemlje?

Expand  

Па ваљда не може, шта знам!?
Опет, није исто када се испостави да је неки Гоку на примјер неки лицимур и демун који се на форуму продаје под смјерним хришћаноном а кад нико не гледа ради свашта; и када се то испостави за свештеника.
У првом случају саблазнило би се можда вас пар форумаша, на тренутак, рекли бисте види ти њега и наставили даље.
У другом случају, неко може отићи из Цркве можда и за стално.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2017. at 9:36, obi-wan рече

Kod popova redosled ne bi smeo da bude takav - "manji je greh". Oni su tu za primer i ugled, a podilazenje sopstvenim prohtevima tamo gde to nije nimalo nuzno, i bez cega se zaista moze - a moze da izazove sablazan (cuj sad, ako se pop tetovirao, ali se ne slika i to ne pokazuje, neka ga pa nek on to sa Domacinom svede racun) - stetno je, i potencijalno moze da izazove citavu lavinu problema.

E sad, razborito je pitanje - zasto bi neko sebi pucao u nogu ako to ne mora? Popovi su ikone apostola, samo to je teg kao planina.

Opet kazem - ako neko ima prohteve kojih ne zeli ili ne moze da se odrekne, neka i ne postaje pop. Ima nacina da se Bogu sluzi i bez toga, naravno.

Expand  

Ma, razumijem ja o čemu ti pričaš, ali moje je da ispoštujem uslove koje nalaže moja djelatnost, i da se držim kodeksa moje struke... ostalo je na njima.

On 26. 12. 2017. at 9:45, obi-wan рече

@Ayla

Samo nemoj po glavi... :blush:

Expand  

Evo nisam :)))   :mazenje:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2017. at 13:50, Goku рече

У првом случају саблазнило би се можда вас пар форумаша, на тренутак, рекли бисте види ти њега и наставили даље.
У другом случају, неко може отићи из Цркве можда и за стално

Expand  

u drugom slučaju takvi nikad nisu ni bili u crkvi :-) 

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2017. at 13:55, goranger рече

u drugom slučaju takvi nikad nisu ni bili u crkvi :-) 

Expand  

Можда... али одговрни смо ако и такве одбијемо од;  умјесто да их још јаче привучемо Цркви.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2017. at 13:59, Goku рече

Можда... али одговрни смо ако и такве одбијемо од;  умјесто да их још јаче привучемо Цркви.

Expand  

naravno imenjače :-) 

I kad bi ovaj nabildani ili neki drugi istetovirani pop privukao crkvi - Hristu, barem jednu dušu, bio bi oprošten od Boga za višak mišićne mase ili tinte pod kožom. A  verujem da ih je mnogo više privukao. Sestara sigurno :-) 

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2017. at 14:10, goranger рече

Sestara sigurno :-) 

Expand  

Видио си слику парохије на првој страни теме ;)

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2017. at 13:08, Кратос рече

blaženonestali Cloudking

Expand  

12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Јер ће моћ мушких извајаних мишица  пре претворити поштење преподобних парохијанки , од оног што јесте, у распаљене похотне жене,  него што ће снага попових мишића  преобразити успутне мушке  придошле у теретану  у врле ( пре ће бити врле) мушке хришћане. То је некада био парадок, али  Шекспир нуди доказе .:ani_biggrin:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2017. at 11:26, Goku рече

Оно што ја теби не могу признати је то твоје "објективно" које је по мени и те како субјективно. 
За тебе је "објективно" граница тетоважа, за некога је ништа мање "објективно" граница постављена много ниже. Или више.

Expand  

Ako krenes tim putem, ne postoji crta na kojoj ces da se zaustavis. Onda ce i sve karleuse i slicne protuve da budu umetnost, i svaka skarednost moze da se proglasi za remek-delo, jer zaboga - to je sve subjektivno. Subjektivizam u najnaglasenijem mogucem stepenu je upravo srz protestantizma i svih onih sekti i para-crkava koje su iz toga izasle, on je de facto posledica zestoke ljudske tvrdovratosti i sujete.

Dakle - postoji objektivan kvaltet. Jos kako postoji. Ili da sve strucne umetnicke kriticare prosto raspustimo kao nepotrebne? Naravno da tako ne moze.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2017. at 17:12, obi-wan рече

Subjektivizam u najnaglasenijem mogucem stepenu je upravo srz protestantizma i svih onih sekti i para-crkava koje su iz toga izasle, on je de facto posledica zestoke ljudske tvrdovratosti i sujete.

Dakle - postoji objektivan kvaltet. Jos kako postoji. Ili da sve strucne umetnicke kriticare prosto raspustimo kao nepotrebne? Naravno da tako ne moze.

Expand  

Рече оби - мали робот џедај,  теолог . Наравно да тако не може...буди достојан свога звања и мичи те роботе са аватара. :smeh1:

Ил си теолог или си џедај, не може јаре и паре...бреее оби, уозбиљи се. :)))  

Подели на овим сајтовима

On 26. 12. 2017. at 17:24, Рапсоди рече

бреее оби, уозбиљи се

Expand  

Tisina tamo!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...