Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 Трифке не разми дурања. Трифке - ваља све издурати! Јер ко издура до краја спашће се! Trifke, kopitar and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 8 минута, Ведран* рече Трифке не разми дурања. Трифке - ваља све издурати! Јер ко издура до краја спашће се! To ti je Trifke isto što i derevanje. Isusovo magare, Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 1 минут, kopitar рече derevanje. ел то није деВерање? kopitar, Isusovo magare and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 3 минута, Ведран* рече ел то није деВерање? Tako je Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 Па нисам био сигуран да ли је то деРевање било лапсус, или се тицало посебне врста деВерања својствене @Isusovo magare-ту kopitar and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 4 минута, Ведран* рече Па нисам био сигуран да ли је то деРевање било лапсус, или се тицало посебне врста деВерања својствене @Isusovo magare-ту Čekaj samo da dođe striček Admin. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 7 минута, kopitar рече Čekaj samo da dođe striček Admin. Neće danas bez brige..jučer je reagirao i na pms a danas ni na "derevanje".. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 43 минута, Isusovo magare рече Joj šuti nije to lako al dao Bog duranja.. Znas ti ima i ono ti ga krsti ono prdi! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 Ви канда вас је Кошић благословио кад призивате Админе. Што Кошић благослови и ђе Админи дођу, ту ништа не остаје. Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 Сварно сад, нисам ја мислио ништа увредљиво, оно је само илустрације ради, да појасним шта сам помислио. Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 18 минута, Trifke рече Znas ti ima i ono ti ga krsti ono prdi! Ma jok,ja znam onu besposlen pop i prasce krsti.. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 1 минут, Isusovo magare рече Ma jok,ja znam onu besposlen pop i prasce krsti.. То римокатолички. Православни крсте јариће Trifke and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 1 минут, Isusovo magare рече Ma jok,ja znam onu besposlen pop i prasce krsti.. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 16 минута, Ведран* рече Сварно сад, нисам ја мислио ништа увредљиво, оно је само илустрације ради, да појасним шта сам помислио. Što se bolan "isprečavaš" nema potrebe ljudi smo nismo stoka.. Volim_Sina_Bozjeg, Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 2 минута, Trifke рече Eto vidiš kak su ti srbi glupi.. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука