Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 7 минута, Milan Nikolic рече Значи нисам још увек ушао у пакао? Јеси ти у паклу, само тога још ниси свестан! Узми сада да бистриш Дамаскина. Разбио вам логику начисто! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 15 минута, Zoran Đurović рече Ти га мучиш ноћу, а ја дању! Ево Ава пева о покушају спасења ових, дању и ноћу. Да "их дигне са земљице да их метне међ звјездице..." kopitar and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 16 минута, Milan Nikolic рече Несрећниче, филозофија не доноси спасење је наслов. Ау! Какав силни грех навуче на себе црни ВСБ. Да клечиш на песку сада. Ош да ти пошаљем једну кесу овог меканог ко брашно? Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Јеси ти у паклу, само тога још ниси свестан! Узми сада да бистриш Дамаскина. Разбио вам логику начисто!Јадан Дамаскин шта га снађе. Али није први, Цркви читаво Јеванђеље изврћу.Зар стварно сматрате да има смисла ваше тумачење Дамаскина? Благо вама без памети.И Палама говори о енергијама, а ви о вашој преегзистенцији, неосудивости. Ви сте летећи циркус. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 25 минута, Zoran Đurović рече Јеси ти у паклу, само тога још ниси свестан! Ништа није схватио. А цртао сам им чак и са магарцима! Оно, када се трудиш да постанеш магарац, а то никако не можеш достићи. То је пакао. Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 1 минут, Milan Nikolic рече Зар стварно сматрате да има смисла ваше тумачење Дамаскина? Благо вама без памети. Ako немаш ништа да кажеш, онда је паметније да ћутиш. Разбио вас је Дамаскин као дете звечку! Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Дакле тактика за ову рунду је удри по Дамаскину, али то прикриј тако што ћеш као нападати Ђуровића. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 27 минута, Milan Nikolic рече Да, зове се филозофија доноси спасење, нарочито на поуке.орг. Несрећниче, филозофија не доноси спасење је наслов. Vidiš kako si zlorad. To vise nije samo tvoja tajnica da si zlorad, jer ja sam rekao imaš pod filozofijom spasenja ili tako nešto. Kad kažem tako nešto znači da se ne sećam tacno imena poglavlja ali se sećam da ima barem dve reči u sebi da bi mu olakšao trazenje a te dve reči su filosofija i drugi pojam spasenje, pa sam mu rekao filosofija spasenja da bi mu ponavljam olakšao traženje,kao i svakom drugom dobronamernom koji bi otišao da potraži odlomak. Što bi se reklo: idi bre od mene, ti koji moju dobronamernost zoveš nesrećom. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 @Ведран* пре 28 минута, Ведран* рече Ау! Какав силни грех навуче на себе црни ВСБ. Да клечиш на песку сада. Ош да ти пошаљем једну кесу овог меканог ко брашно? Budala djole.... Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Vidiš kako si zlorad. Не поменух ли воњ злобе, који је у виду гаса ноћас био присутан и заробљен у шупљинама? Сада је делимично изашао? Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Управо сада, Ведран* рече Не поменух ли воњ злобе, који је у виду гаса ноћас био присутан и заробљен у шупљинама? Сада је делимично изашао? Tacno se vidi, da ne znam tacan naziv poglavlja jer sam dodao tako nešto.. čisto da ti olaksam traganje, jer znam gde to piše po sećanju. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Tacno se vidi, da ne znam tacan naziv poglavlja jer sam dodao tako nešto.. čisto da ti olaksam traganje, jer znam gde to piše po sećanju. Ма коме ти то објашњаваш. Разумни виде, а неразумни неће да виде. Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Mogu misliti kako je živom svetitelju, kad neko otvori njegovu knjigu zbog zloradosti. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Колико само сте се ви радовали због нечијих лапсуса и ситних грешака. Али твоја грешка није баш мала. То је као када би рекао Христос није васкрсао, а уствари треба само Христос је васкрсао. Ако не разумеш разлике у неким веома важним стварима, онда не покушавај да се намећеш у томе. Опамети се грешни Милоје. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Управо сада, Milan Nikolic рече Колико само сте се ви радовали због нечијих лапсуса и ситних грешака. Али твоја грешка није баш мала. То је као када би рекао Христос није васкрсао, а уствари треба само Христос је васкрсао. Ако не разумеш разлике у неким веома важним стварима, онда не покушавај да се намећеш у томе. Опамети се грешни Милоје. Mnogo si tup, to dolazi od zloradosti. Nemam vise vremena za tebe decak. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука