Zoran Đurović Написано Јануар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 2 минута, Justin Waters рече Fali ti samo još da razumiješ da se taj neizreciv način ostvaruje jer je Hristos već postradao atemporalno i vaskrsao, tj nazovimo ih "događaji" koji su uzročnici ovim zemaljskim koji su hronološki poredani tako kako se desilo u istoriji, ali nikako ne mogu da impliciraju jedan drugoga zbog hronologije vremena. Не разумеш у чему је Бокситово безумље и хула: Он ти каже да се једе буквално тело и пије буквална крв, управо да би негирао да узимамо Васкрслог у себе. Ти не знаш како глупачки мозак резонује. Јер кроз чудо, Ис даје 2-3 кила меса и крви апостолима, тако да то нема везе са Васкрсењем. Тако да кад одеш у цркву, кажи попу да ти да од бута или плећке Ис, не од дупета... Да ли ти је јасно шта ти безбожник говори? Матусал, Volim_Sina_Bozjeg, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 1 минут, dragisa рече Duhom Svetim Telo i Krv Gospodnju Jel sad ok Ne nije nego si dobio celog Bogocoveka Gospoda Isusa Hrista i da Duhom Svetim. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Не разумеш у чему је Бокситово безумље и хула: Он ти каже да се једе буквално тело и пије буквална крв, управо да би негирао да узимамо Васкрслог у себе. Ти не знаш како глупачки мозак резонује. Јер кроз чудо, Ис даје 2-3 кила меса и крви апостолима, тако да то нема везе са Васкрсењем. Тако да кад одеш у цркву, кажи попу да ти да од бута или плећке Ис, не од дупета... Да ли ти је јасно шта ти безбожник говори? ... ( ) Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 5 минута, Trifke рече Ne nije nego si dobio celog Bogocoveka Gospoda Isusa Hrista i da Duhom Svetim. Смејем се на твој труд. Види како се руга ова будала од Боксита испод... Ведран*, Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Смејем се на твој труд. Види како се руга ова будала од Боксита испод... I ja sam video sliku. Trifke, Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 7 минута, Trifke рече Ne nije nego si dobio celog Bogocoveka Gospoda Isusa Hrista i da Duhom Svetim. Eto vidis da mislimo isto... Cemu ljutnja? Sad je "ceo BogoCovek" nesto drugo od onoga sto sam ja rekao "Telo I Krv Gospodnja" naravno Duhom Svetim. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече I ja sam video sliku. И он се дезинтегрисао... То се дешава кад неко хоће да једе од теолошког хлеба, а нема припреме. Максим вели да ова реч убија једнако као и причешће. Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 8 минута, Zoran Đurović рече Не разумеш у чему је Бокситово безумље и хула: Он ти каже да се једе буквално тело и пије буквална крв, управо да би негирао да узимамо Васкрслог у себе. Ти не знаш како глупачки мозак резонује. Јер кроз чудо, Ис даје 2-3 кила меса и крви апостолима, тако да то нема везе са Васкрсењем. Тако да кад одеш у цркву, кажи попу да ти да од бута или плећке Ис, не од дупета... Да ли ти је јасно шта ти безбожник говори? To bi stvarno bilo glupo s njegove strane, međutim ja sa ga razumio pošto je ispravljao Dragišu i njegovo poimanje tijela i krvi kao pokazne vježbe...pa je citirao Teofilakta koji piše da su hljeb i krv pretvoririli na neizreciv način u Hristovo tijelo i krv. Zato je najbolje da ga pitamo... @Bokisd Da li su se apostoli pričestili fizičkom krvlju Hrista u tom momentu, najeli su se i napili mišićnih i krvnih ćelija ili su se pričestili Bogočovjekom i to vaskrslim na isti način kako se pričešćuju svi ljudi ove vaseljene od onda do danas? Trifke, Матусал, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 11 минута, Trifke рече Ne Трифке, што се љутиш кад мислиш исто као и драгиша? Trifke, Justin Waters, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Vidiš kako sad negiraju sjedinjenje. Ceo dan sam spremao ovo, došao sam na ideju kad sam rekao da smo mi sinovi Božji, znao sam da će pojuriti na Glavu Tela. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 1 минут, dragisa рече Eto vidis da mislimo isto... Cemu ljutnja? Sad je "ceo BogoCovek" nesto drugo od onoga sto sam ja rekao "Telo I Krv Gospodnja" naravno Duhom Svetim. Itekako je drugo ali necu da budem sitnicav. Dobro reci mi kako smo to i ti i ja i jos milioni koji su se pricestili svi i svako od nas dobili celog Bogocoveka? Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 2 минута, Zoran Đurović рече И он се дезинтегрисао... То се дешава кад неко хоће да једе од теолошког хлеба, а нема припреме. Максим вели да ова реч убија једнако као и причешће. Ne verujem da je tu zbog teologije, to sam juče vec rekao vedranu i snežni. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 2 минута, Trifke рече Itekako je drugo ali necu da budem sitnicav. Dobro reci mi kako smo to i ti i ja i jos milioni koji su se pricestili svi i svako od nas dobili celog Bogocoveka? A be Trifke: koorporativna Licnost gde jedan postaje mnogi Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Gde mnogi postaju jedan, kaže Maksim. To se u igrici zove inkontrario. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 1 минут, dragisa рече A be Trifke: koorporativna Licnost gde jedan postaje mnogi Bolje da si rekao hologram. To bi ti uzeo na glupost a ovako zaista neznam sta da ti kazem. Koliko to ima Bogocoveka? Nekoliko miliona? Fali jos samo da mi zaigras i zapevas: Hari Krisna! Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука