Isusovo magare Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 1 минут, Zoran Đurović рече У твом случају сигурно има! Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 5 минута, Isusovo magare рече Ma znam šuti ne spominji gada... Nego uhvati mi gripa pa ne mogu iz kreveta..a muči me nešto a nemam koga pametnog upitat.. Ima li bolest ikakve veze sa grijesima?!Ali nemoj zezat ozbiljno pitam. Sva pala priroda ima veze sa gresima, pa tako i bolest ali to ne znači da si se ti razbolela jer si nekog napenalila juče recimo ... nego zbog pale prirode. Da je to tako, dokazuje i sam Isus Hristos, koji budući da nije imao greha uzima našu palu prirodu na sebe i oblači grehovne kožne haljine i sastradava sa nama u toj paloj prirodi. On to recimo nije zaslužio, zaslužio je da sija kao na Tavoru sve vreme. Tako, da bolest manje ili više, dodje pa prodje, važno je da je smrt pobedjena. Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 58 минута, Bokisd рече postajemo realno bespocetni po blagodati, ali, se i dalje zadrzava apsolutna transedentnost Boga koji je jedini bespocetan. Боксит, стидљиво се примичеш формули за коју сам ти тражио потпис, а онда би ова твоја реченица требало да гласи: postajemo realno bespocetni po blagodati, ali, se i dalje zadrzava apsolutna transedentnost Boga koji je jedini по природи bespocetan. Ја сам завршио школу да читам текстове. То ми је занат. Ти си ово "по природи" изоставио да би сугерисао беспочетност као апсолутну категорију, тако да је ово "реално по благодати" опет кобајаги. Према томе, ти треба да напишеш или потпишеш: Бог је реално по природи беспочетан и ненастао, човек је реално по благодати беспочетан и ненастао. Кад ову формулу потпишеш, онда ћу рећи да мислиш као ми и Оци (док те не дуне Милан са својим хулним дахом). Ово потпиши без изостављања иједне речи и иједног слова. Сконцентриши се пре потписивања. Узми и прочитај оно што сам вам дао из Дамаскина. Јер кад укапираш да он говори о васкрслим Мојсију и Илији, онда ћеш схватити ово о чему ми причамо. Чекам параф... Volim_Sina_Bozjeg, Ведран* and Жика је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 12 минута, Isusovo magare рече Узми и пиј цинк! Он преполови прехладу. Мада си требала пре да почнеш да га пијеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 13 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Sva pala priroda ima veze sa gresima Е, али Ис се никад није смејао нити је икад био болестан! То не пише у Писму. Пише само да је провоцирао људе... Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Е, али Ис се никад није смејао нити је икад био болестан! То не пише у Писму. Пише само да је провоцирао људе... Čuj nije se smejao a voleo decu. Ведран*, Isusovo magare and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 1 hour ago, Milan Nikolic рече Где је ова Сарага, где је писала, шта се овде дешава? Цитирате је а нема њених порука. Само је развлачите као бесни пси. Виш како се упада у небиће? Чекамо од тебе богодухно тумачење васкрслих пре васкрсења Мојсија и Илије из Дамаскина... Да нас духовно назидаш... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Čuj nije se smejao a voleo decu. Бестрасно, није се клиберио са њима... Случајно му пала на памет она: свирасмо вам а ви не играсте... (ако је тако; исправиће ме Зорка). Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Бестрасно, није се клиберио са њима... Случајно му пала на памет она: свирасмо вам а ви не играсте... (ако је тако; исправиће ме Зорка). Ne dajem više emotikone na vracare. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 10 минута, Zoran Đurović рече Узми и пиј цинк! Он преполови прехладу. Мада си требала пре да почнеш да га пијеш... Donese mi prije pola sata ovaj od Boga darovani muž,isto veli što i vi.. Dobro je,ne prigovaram ništa. Svejedno hvala na savjetu. Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 1 минут, Isusovo magare рече Donese mi prije pola sata ovaj od Boga darovani muž,isto veli što i vi.. Dobro je,ne prigovaram ništa. Svejedno hvala na savjetu. Доброг мужа ти Бог даде!:)) Isusovo magare and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 пре 1 минут, Isusovo magare рече Donese mi prije pola sata ovaj od Boga darovani muž,isto veli što i vi.. Dobro je,ne prigovaram ništa. Svejedno hvala na savjetu. Latinski recepti I dve molitve za svaki slucaj ako je prehlada od greha tvog licnog. Ведран*, Isusovo magare and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 @Ведран* Заобиђоше Дамаскина као да не постоји! Битно би Зорки да каже како су то моје интерпретације, али не чусмо њене!:)))) Оци их рокају, а они не знају одакле им бомбе падају! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Како можете тражити коментар тако експресно. Нити сте дали цео текст, значи не знамо контекст, амин могу дати само артемијевци.Имају људи и други живот сем ове теме, имајте стрпљења, ја обећавам да ћу дати коментар када будем могао. Уосталом зашто би вас узнемирило да неко нема сагласност са неким отачким ставом, не кажем да сте било шта доказали, него уопште. Колико сте пута само ви уштоповали отачке аргументе, као нису оци били дорасли томе како ви тумачите. Мени није то страшно када радите, то може бити здрава слобода, него је безвезе када ви држите до отаца нешто као да је Свето Писмо, а заправо није, нема потврде таквог учења како ви тумачите.Већ сам био рекао, да сте само сталоженији, да остављате времену да други расуде, па макар годинама, не, ви сте већ пресудили да смо јеретици. Са друге стране, признајете да нема потврде у учењу Цркве о вашој теорији, само сматрате да ћете отворити свима очи да разумеју истину те ваше теорије. Имао бих вам пуно тога рећи, али сада није време, животне обавезе ми не дозвољавају да се посведневно бавим истраживањем и читањем, а оно што бих вам само из срца рекао, није вам вредело. Зато дозволите да у своје време могу други да вам одговоре, а не да мислите како нико више нема шта да вам замери и да сте победили са том теоријом. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 15, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2018 Видим вредни сте били у дневно-ноћној смени. Ја ћу то после полако да чешљам. Морам прво ногице у песак да ставим. А ваља да се и живи од нечега. Мене не плаћају у Ватикану као попа. Нити ми АВ као велики вођа даје даје оромне паре за много деца. kopitar, Zoran Đurović and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука