Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 1 минут, Trifke рече O kakvom kupusu je rec? киселом Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 1 минут, Trifke рече O kakvom kupusu je rec? Biće brzo na meniju pouka, videćeš, strpljenja malo. Ведран*, Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Управо сада, Ведран* рече киселом i.... Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 4, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 20 минута, Trifke рече Nista tu brajko moj ne pomaze. Ja samizgubio svaku nadu za njih kada sam im dao citat Sv Atanasija Velikog koji je isao njima u korist a oni ga zanemarili samo sto sam ja to uradio. Nije ovde rec da li je o Zran u pravu ili nije; oni ce napasti sto god da on napise! Најтужније је што исти сваде својим халуцинацијама оце и Епископе! Ради рогоња посао кроз посланике своје! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 4, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече киселом Пола сам укишељио, али морам унапред да дам теби и на ВСБ да пробате дал је за трпезу! Ведран*, Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 5 минута, Zoran Đurović рече Пола сам укишељио, али морам унапред да дам теби и на ВСБ да пробате дал је за трпезу! Биће добар само ако је осољен источном соли. Ако с метнуо неку римску со у њ, неће да ваља. Снежана, Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 4, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 4 минута, Ведран* рече Биће добар само ако је осољен источном соли. Ако с метнуо неку римску со у њ, неће да ваља. Може ли Хималајска? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 54 минута, Ведран* рече киселом Nije smiješno ako ne znamo svi foru..ajde ajde pojasni..u čemu je fora?? Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 4, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Исходиште Талибана када уђу у "Мујине" одаије: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 1 сат, Zoran Đurović рече Чекамо те да прочиташ... Али са разумевањем! Ок. Јављам се следеће године Жика, Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 2 часа, Ведран* рече Биће добар само ако је осољен источном соли. Ако с метнуо неку римску со у њ, неће да ваља. A kamen sa Rudnika ? Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 4, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 1 hour ago, Матусал рече Ок. Јављам се следеће године Немо да нам тужиш сада Сарагу и Зорку, они једва имају концентрације да упамте шта је речено на претходној страници, а ако им се јавиш за годину, мораћеш да им објасниш да Паламас није паламар... а ни палма... Trifke, Ведран* and Матусал је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 4, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 „... Али често заборављамо да је Христос постао Човек, и да је он Човек. То је била на неки начин и стара грешка и његових сународника Јевреја, који нису могли да поднесу то, као што ми данас на жалост често то чинимо, а нисмо свесни, нису могли да поднесу да Бог се јавља у једном људском обличју, као један конкретан човек. Ко од вас, данас од хришћана који сте овде и сигурно сте на гласу као добри хришћани – ко од вас види у другом човеку Бога и присуство Божије? Па сви зажмурите, и кад се молите Богу молите се тако што је он горе на небу... Ми смо Христа једноставно протерали из наших живота, са земље, поставили смо горе на небо...“ ВЛАДИКА ИГЊАТИЈЕ МИДИЋ Драшко, Снежана, Ведран* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 49 минута, Zoran Đurović рече „... Али често заборављамо да је Христос постао Човек, и да је он Човек. То је била на неки начин и стара грешка и његових сународника Јевреја, који нису могли да поднесу то, као што ми данас на жалост често то чинимо, а нисмо свесни, нису могли да поднесу да Бог се јавља у једном људском обличју, као један конкретан човек. Ко од вас, данас од хришћана који сте овде и сигурно сте на гласу као добри хришћани – ко од вас види у другом човеку Бога и присуство Божије? Па сви зажмурите, и кад се молите Богу молите се тако што је он горе на небу... Ми смо Христа једноставно протерали из наших живота, са земље, поставили смо горе на небо...“ ВЛАДИКА ИГЊАТИЈЕ МИДИЋ Ne mogu više da zamislim Boga koji prilikom stvaranja čoveka i tvorevine nije postao Čovek. Матусал, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 7 часа, Брка Жарковачки рече Мислио сам да сте ви екипа људи која стварно жели да поштено и темељно преиспита писања о. Зорана, итд. Али, после ових реченица (а нарочито ове реченице од Светлане) видим да ви људи не знате ни најпростије основе или да сте једноставно глупи. Или и једно и друго. Дивим се овим људима што се гањају са вама 300 страна. Живота ми! Спасиће се кроз трпљење вашег незнања и одсуства капацитета за размишљање Ne mozes da uzmes dve reci iz recenice i da gradis neku svoju konstrukciju, kao da neko ne veruje da je Isus Hrist potpuni ovaploceni Logos. Mora malo i neki kontekst da bude. Samo sam ti ukazao da nije bas tako kako si napisao. Nista vise. Sta si ti pokazao ovim tvojim pisanjem, sam se preispitaj. Ili, evo , odgovori, kazes da znas osnove dogmatike. Bog je umro na krstu, kako ? Ko je subjekt stradanja kada Bogocovek strada ? Ili, kako verujes u vaskrsenje mrtvih ? Mislim, da dugujes objasnjenje, jer, si nas optuzio da mi ne znamo osnove dogmatike, dok za sebe kazes da si upoznat sa osnovama ( dogmatike ). Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука