Milan Nikolic Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 Ima jedan dobar vic. Došao peder na pumpu i nabio pištolj za gorivo u dupe. Izađe radnik i kaže mu, alo bre, to ti je dizel, a onaj mu kaže, ma meni je super. Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Децембар 27, 2017 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 8 минута, Milan Nikolic рече Ima jedan dobar vic. Došao peder na pumpu i nabio pištolj za gorivo u dupe. Izađe radnik i kaže mu, alo bre, to ti je dizel, a onaj mu kaže, ma meni je super. Па човек је из вере прешао у знање, видиш ли чудо практиковања вере у твом одвратном вицу? Замисли рађа знање... А он несретник је бар конкретан! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 24 минута, Ведран* рече Славите Бога небескога, јер је добар. Алилуја! Mali time out, ...nije bas full... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 3 минута, Bokisd рече Mali time out, ...nije bas full... Помилуј нас Боже по велицјеј милости Твојеј, молим ти сја услиши и помилуј! Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 Šta još ima iz Eshatona? Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 1 сат, Paradoksologija рече Оклен овај превод и овај закључак? Ovde, u Lecture 6, 2554 ( poglavlje ) , Toma Akvinski. http://dhspriory.org/thomas/John20.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 10 минута, Ведран* рече Помилуј нас Боже по велицјеј милости Твојеј, молим ти сја услиши и помилуј! Imas ovde nesto od Avgustina u vezi onog,... ne dodiruj me, nisam jos otisao Ocu. ( 3. glava ) http://www.newadvent.org/fathers/1701121.htm Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 5 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече већ сам превише времена провела на форуму. Jeres!!!! Ведран*, Zoran Đurović, Svetlana Pecin-Saraguda and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 Смогох снаге да прелетим преко избегнутих порука. Па да на духовно назидање издвојимо следеће. пре 11 часа, Bokisd рече Prohodljivost , znaci prolazak kroz vrata. Пролазак кроз врата значи пролазак кроз врата, а проходљивост значи да нема препрека, ни зидова, ни балвана, ни стена, ни врата, ни катанаца, ни бодљикавих жица, итд., који могу да га спрече. пре 11 часа, Bokisd рече ne moze se 'pojaviti u materijalnom telu ( sasvim logicno ) пре 11 часа, Bokisd рече Kako moze da se 'udje' u zatvorenu prostoriju ? Pa , samo u duhovnom smislu, kao duh. Trifke, Zoran Đurović and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 Шта мислиш, да ли је тај глупан већ у Есхатону са вама? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 10 часа, Bokisd рече Mislim, ono, Vedran izveo celu filosofiju o tome kako je za Justina vaskrslo telo velika tajna,.....a, sam Justin kaze,....' Васкрсли Господ улази и кроз затворена врата'.... Ово би ваљда, у твојој уврнутој логици, требало да побије моју "философију" о томе да је за Јустина ово тајна. Ниђе везе с везом. Али и св Јустин каже: "Налазимо се пред новом тајном: шта је то васкрсло тело;..." Што значи да и Јустин философира, као и ја. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 6 минута, Ведран* рече Пролазак кроз врата значи пролазак кроз врата, а проходљивост значи да нема препрека, ни зидова, ни балвана, ни стена, ни врата, ни катанаца, ни бодљикавих жица, итд., који могу да га спрече Opet uzimas delove recenica i nesto konstruises, kako nije. Postao si pomalo, ...cudan. Pa, tako me je pitao VSB. Tamo pise Justin o prohodljivosti, u smislu, tela koje ima svojstvo da je i duhovno. пре 12 минута, Ведран* рече KoNtEkSt ....... пре 15 минута, Ведран* рече Pogledaj gore... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 7 минута, Ведран* рече Ово би ваљда, у твојој уврнутој логици, требало да побије моју "философију" о томе да је за Јустина ово тајна. Ниђе везе с везом. Али и св Јустин каже: "Налазимо се пред новом тајном: шта је то васкрсло тело;..." Што значи да и Јустин философира, као и ја. Pa, niko nije ni porice njegove reci. Vaskrsenje je nova tajna, kako kaze Justin. Samo, sto kaze tacno, ...Налазимо се пред новом тајном: шта је то васкрсло тело; од какве је грађе? To, ...od kakve je gradje, dalje koristi i izvodi svoje tumacenje o prohodljivosti njegovog tela. itd. Peace ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 3 минута, Bokisd рече Opet uzimas delove recenica i nesto konstruises, kako nije Узимам целу твоју реченицу, бесмислену у потпуности, до сржи "Prohodljivost , znaci prolazak kroz vrata." А ти сад затрпаваш само да покријеш гологузост овог твога "аргумента" Али ти си запео за врата ко пијанац. пре 5 минута, Bokisd рече Postao si pomalo, ...cudan. Ја сам увек био чудан. Нисам то тек сад постао. Тања1, Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 2 минута, Ведран* рече Узимам целу твоју реченицу, бесмислену у потпуности, до сржи "Prohodljivost , znaci prolazak kroz vrata." А ти сад затрпаваш само да покријеш гологузост овог твога "аргумента" Али ти си запео за врата ко пијанац. Ново својство је: проходљивост. За њега материја више није непробојна, непроходљива. ( Justin ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука