Jump to content

Зоран Ђуровић: Преегзистенција Исуса Христа

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ima jedan dobar vic. Došao peder na pumpu i nabio pištolj za gorivo u dupe. Izađe radnik i kaže mu, alo bre, to ti je dizel, a onaj mu kaže, ma meni je super.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Одговори 8.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1409

• Volim_Sina_Bozjeg

1106

• Zoran Đurović

1107

• Bokisd

697

• Гости

пре 8 минута, Milan Nikolic рече

Ima jedan dobar vic. Došao peder na pumpu i nabio pištolj za gorivo u dupe. Izađe radnik i kaže mu, alo bre, to ti je dizel, a onaj mu kaže, ma meni je super.

Па човек је из вере прешао у знање, видиш ли чудо практиковања вере у твом одвратном вицу? Замисли рађа знање... 

А он несретник је бар конкретан!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

Mali time out, ...nije bas full... :))

Помилуј нас Боже по велицјеј милости Твојеј, молим ти сја услиши и помилуј!

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ведран* рече

Помилуј нас Боже по велицјеј милости Твојеј, молим ти сја услиши и помилуј!

Imas ovde nesto od Avgustina u vezi onog,... ne dodiruj me, nisam jos otisao Ocu. ( 3. glava )

http://www.newadvent.org/fathers/1701121.htm

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече

већ сам превише времена провела на форуму. 

Jeres!!!!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Смогох снаге да прелетим преко избегнутих порука. Па да на духовно назидање издвојимо следеће.

пре 11 часа, Bokisd рече

Prohodljivost , znaci prolazak kroz vrata.

confused1 

Пролазак кроз врата значи пролазак кроз врата, а проходљивост значи да нема препрека, ни зидова, ни балвана, ни стена, ни врата, ни катанаца, ни бодљикавих жица, итд., који могу да га спрече.

пре 11 часа, Bokisd рече

ne moze se 'pojaviti u materijalnom telu ( sasvim logicno )

:unbelieveble:

пре 11 часа, Bokisd рече

Kako moze da se 'udje' u zatvorenu prostoriju ? Pa , samo u duhovnom smislu, kao duh.

:0222_shocked:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Bokisd рече

Mislim, ono, Vedran izveo celu filosofiju o tome kako je za Justina vaskrslo telo velika tajna,.....a, sam Justin kaze,....' Васкрсли Господ улази и кроз затворена врата'....  :ani_biggrin:

Ово би ваљда, у твојој уврнутој логици, требало да побије моју "философију" о томе да је за Јустина ово тајна. Ниђе везе с везом.

Али и св Јустин каже: "Налазимо се пред новом тајном: шта је то васкрсло тело;..."

Што значи да и Јустин философира, као и ја. :cheesy3:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ведран* рече

confused1 

Пролазак кроз врата значи пролазак кроз врата, а проходљивост значи да нема препрека, ни зидова, ни балвана, ни стена, ни врата, ни катанаца, ни бодљикавих жица, итд., који могу да га спрече

Opet uzimas delove recenica i nesto konstruises, kako nije. Postao si pomalo, ...cudan. :stadaradim:

Pa, tako me je pitao VSB. Tamo pise Justin o prohodljivosti, u smislu,  tela koje ima svojstvo da je i duhovno.

пре 12 минута, Ведран* рече

:unbelieveble:

KoNtEkSt ....... :1314_womens:

пре 15 минута, Ведран* рече

:0222_shocked:

Pogledaj gore... :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ведран* рече

Ово би ваљда, у твојој уврнутој логици, требало да побије моју "философију" о томе да је за Јустина ово тајна. Ниђе везе с везом.

Али и св Јустин каже: "Налазимо се пред новом тајном: шта је то васкрсло тело;..."

Што значи да и Јустин философира, као и ја. :cheesy3:

Pa, niko nije ni porice njegove reci. Vaskrsenje je nova tajna, kako kaze Justin.

Samo, sto kaze tacno, ...Налазимо се пред новом тајном: шта је то васкрсло тело; од какве је грађе? 

To, ...od kakve je gradje, dalje koristi i izvodi svoje tumacenje o prohodljivosti njegovog tela. itd.

Peace ..... 0122_tuk

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

Opet uzimas delove recenica i nesto konstruises, kako nije

Узимам целу твоју реченицу, бесмислену у потпуности, до сржи "Prohodljivost , znaci prolazak kroz vrata." А ти сад затрпаваш само да покријеш гологузост овог твога "аргумента" Just_Cuz_19 Али ти си запео за врата ко пијанац. :))

пре 5 минута, Bokisd рече

Postao si pomalo, ...cudan. :stadaradim:

Ја сам увек био чудан. Нисам то тек сад постао. :naklon:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ведран* рече

Узимам целу твоју реченицу, бесмислену у потпуности, до сржи "Prohodljivost , znaci prolazak kroz vrata." А ти сад затрпаваш само да покријеш гологузост овог твога "аргумента" Just_Cuz_19 Али ти си запео за врата ко пијанац. :))

Ново својство је: проходљивост. За њега материја више није непробојна, непроходљива. ( Justin ).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...