Милан Ракић Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 Управо сада, Ведран* рече ...ал неш доклеош. Ел то? Управо Тања1, Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 Мени набоља ова последња вест о змијском леглу? Ел @Снежана има нешто с тим? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 9 минута, Bokisd рече Nisam jos zavrsio sa esejem o 'vratima', tek treba da postavim neke tekstove od otaca u vezi tih stihova. Немој заборавити оно ,, Стојим на вратима и куцам,, и ,,Ја сам врата овцама,, и ,,Отворите врата књази вашја,, Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 Управо сада, Матусал рече Немој заборавити оно ,, Стојим на вратима и куцам,, и ,,Ја сам врата овцама,, и ,,Отворите врата књази вашја,, Pa, lepo kazem, da postoji neki kontekst i sa ovim vratima..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 7 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Da, u pravu si bolje obrnuto. (nisam ni razmišljao o tome u brzini ali sad vidim da jeste) Начите се од ВСБ јер је и "он кротак и смирен срцем" Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 А стварно, где је Есхатон? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 7 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече Није случајно што Владика Атанасије преко свог писања и говорења покушава да врати вернике на често Причешћивање, нешто што се у Србији потпуно пореметило. Јер, он је студирао у Грчкој, а у Грчкој нема Литургије на којој да се баш нико не Причести, макар бебе и мала деца, али углавном и старији. За Грке би било несхватљиво како то да у Србији људи иду и целе године на Свету Литургију, а да се Причесте највише 4 пута у току године, само по једном у време вишедневних постова. То сада заступа већина епископа , свештеника и теолога код нас. Што се тиче моје цркве сви који су редовни на литургијама се и причешћују . Svetlana Pecin-Saraguda and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 6 минута, Milan Nikolic рече А стварно, где је Есхатон? Тамо где је Бог. Ведран*, ana čarnojević and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 Тамо где је Бог. Мислиш Алах. Матусал је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 Isus govori: Ja sam vaskrsenje i život večni. On. On je eshaton. Матусал, ana čarnojević, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 Хоће ли се историјска реалност икада завршити у Есхатону? У смислу, да Бог више неће да посматра историју као нешто актуелно? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 14 минута, Ведран* рече Мени набоља ова последња вест о змијском леглу? Ел @Снежана има нешто с тим? Снежана много воли разбијаче митова, да видимо у ком контексту је, што би рекао друг Боки, изречено оно "змијско тело" , елем, више се не сећам да ли је овде на форуму, или у неком друштву поведена прича о спорту и физичкој активности и колико се људи посвећују томе зарад очувања тела виталним, због обликовања итд. Онда сам ја овако сујетна како ме Бог дао, а што не рећи и лења по том питању, рекла како ми не пада на памет да моје "змијско тело", храм душе моје, излажем таквој врсти напора... Volim_Sina_Bozjeg, Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 19 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече Наравно. Сви они потичу из духовног синовства Преподобног Јустина Новог који је и послао Владику (тада јеромонаха) Атанасија да студира у Грчкој. И код Артемија је то било Само код њега уникатно. Морао си 7 дана да постиш, и затим да добијеш цедуљицу тј. пропусницу да си чист од греха и тек онда можеш да приступиш. Штета што тада није било печатирања или тракица око руку као што има по ноћним клубовима кад се улази. Олакшало би им посао. Ко зна. Можда су сад и узнапредовали па печатирају овчице. Матусал, Zoran Đurović, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 25 минута, Снежана рече рекла како ми не пада на памет да моје "змијско тело", храм душе моје, излажем таквој врсти напора... Viš kako to mudro....zmijski što bi se reklo Zoran Đurović, Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 1 минут, Svetlana Pecin-Saraguda рече И још нам није рекао Зоран да ли сматра тезу о телесном = оваплоћеном Господу у Старом Завету Православном, јер нам углавном наводи западне писце. Pa vidi niko više ne sumnja sa se tu radi o Isusu Hristu, to je onako što b se reklo opšteprihvaćeno pravoslavno shvatanje, čak ga i ti podržavaš. No na koji način je to izvedeno niko nema taćan odgovor a ti se uhvatila za Zokijev teologumen kao netačan Trifke, Zoran Đurović, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука