Zoran Đurović Написано Новембар 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 Boksitovi citati i razumevanje tekstova... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Boksitovi citati i razumevanje tekstova... Сетих се ваших опаски о прдењу. Иако и од прдења некад има користи. Ко је гледао филм Монах и Бес знаће о чему причам. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 пре 10 минута, Isusovo magare рече Nego kad ste vec neozbiljni evo i magareta.. Naime sokirah se i ostadoh bez teksta kad mi dijete dođe nekidan iz skole 4.r sva zbunjena i zacuđena veli :"Mama znas li sta nam je vjerouciteljica rekla,da Isus ne bi imao razloga dolazit na zemlju da ljudi nisu sagrijesili.?! Ja bi otišao da pitam koju školu je završila. Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 ... stop trolling ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 Činjenica je da đurovci suviše ne znaju šta govore.Šta reći na verovanje da je vaskrsenje događaj u večnosti, da je vanvremeno. Prosto, to je toliki apsurd da je nelagodno objašnjavati onima kojima je to osnova vere. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 Коју учини у Христу васкрсавши га из мртвих, и посади себи с десне стране на небесима, 21 Изнад свакога началства, и власти, и силе, и господства, и изнад свакога имена што се може назвати, не само у овоме вијеку, него и у будућем; Филиб.:2:9 Јевр.:1:4 22 И све покори под ноге његове, и Њега постави изнад свега за главу Цркви, Мат.:28:18 Јевр.:2:7 23 Која је тијело његово, пуноћа Онога који све испуњава у свему. Zoran Đurović, kopitar and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 пре 13 минута, Vedran рече Ко је гледао филм Монах и Бес знаће о чему причам. Ево за оне који не знају о чему причам. Zoran Đurović and kopitar је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 Čekam vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka. Zoran Đurović and kopitar је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 пре 44 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa ako nije atmporalno kako može da se nazove Carstvom Božjim vanvremenim večnim? počela je večnost? Ovo cak i magare može skužit.. Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Новембар 3, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 Šta reći na verovanje da je vaskrsenje događaj u večnosti, da je vanvremeno. Где то овде неко написа, да је ванвремено? Па ви ни време не разумете, а камо ли димензије кроз које Вас Отац Зоран покушава провести, а тек да Вам се каже да зора само што није*, Ви бисте ломачу палили видећи зору да је са Оцем Зораном нестане...Ужас.Послато са PRA-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 Ako vaskrsenje nije vanvremeno, onda je u redu. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 пре 9 минута, Гајић рече Где то овде неко написа, да је ванвремено? Па ви ни време не разумете, Ја се дивим како они верују у једнога Бога, Оца, Сина и Светога Духа. Јер не показују способност за апстрактно размишљање. Додуше има мноштво људи који немају ту способност, и исто верују, али ако имају и зрно мудрости и смрирења не упуштају се у богословске дебате. Или ако се упуштају онда и даље имају способност да се науче, исправе, узрасту. Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 lako ovaj pop zoran zivi, cuva na tavanu cudotvornu ikonu save kovacevica, uz nju vazda dobije neko providjenje, popularan je i ima para, a ja postena sirotinja nista, diplomirani sam podmornicar, drzavu srbiju boli uvo da me zaposli, a rodjen sam u krugu jedinice, dzaba, a ovi dosljaci svi po kafanama, imaju para... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 Znači Hristos je sa čovečanskom prirodom atemporalno preegzistirao, dok je vaskrsenje temporalno?Da li ovde pomenuta preegzistencija prethodi vaskrsenju? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 Da li sam dobro razumeo da đurovci tvrde da između atemporalnog i temporalnog nema pre i posle? To bi bilo kao da Bog ne prethodi tvorevini. Zato je čudno kada đurovci kažu da je tvorevina ušla u atemporalno do same bespočetnosti. Time slivaju ove dve kategorije - nestvorenog i stvorenog. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука