Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја баш волим да читам.....

Ану Карењину сам прочитала пре 2 године...  facenew22222222

algabacaju facenew22222222
:cheesy:

Једино што волим да радим : читам и пишем

Ма онако, ако те мрзи погледај филм сличан је...

Напорна је, и у почетку доста незанимљива  мајкл

Razmislicu o tom opciji. bighugbighug
Мада покушај да прочиташ  :cheesy:
Pokusacu,ne kazem da necu...prve dve strane. eheeeej
Полако, полако... смирења  4chsmu1

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

"Појуће срце-књига тихих сазрцања", Иван Александрович Иљин

"Велики пост", о.Александар Шмеман (ову књигу читам уз сваки Васкршњи пост и баш ми прија  dada)

.mislise.

1405_love

0442_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

"Велики пост", о.Александар Шмеман (ову књигу читам уз сваки Васкршњи пост и баш ми прија  dada)

.mislise.

1405_love

0442_feel

Неко ми је препоручио ту књигу,па питам где се може наћи?Мислим на Појуће срце.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ја сам је добио као рођендански дар од брата из моје парохијске цркве. Он ми је рекао да је централни магацин АЕБК, који се налази у порти Вазнесењске цркве у Београду, набавио известан број примерака, али колико и да ли их има у продаји ван магацина, заиста не знам. Ако Те интересује јави ми се ПП-ом, а ја ћу се распитати, како и где се може набавити.

:drugarstvo:

1405_love

0442_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

Подели на овим сајтовима

Ја сам је добио као рођендански дар од брата из моје парохијске цркве. Он ми је рекао да је централни магацин АЕБК, који се налази у порти Вазнесењске цркве у Београду, набавио известан број примерака, али колико и да ли их има у продаји ван магацина, заиста не знам. Ако Те интересује јави ми се ПП-ом, а ја ћу се распитати, како и где се може набавити.

:drugarstvo:

1405_love

1405_love

Важи и хвала пуно 0442_feel Прво ћу питати пријатеља који је завршио теолошки и који је често у БГ-у(јер ја нисам),па ћу ти се јавити на ПП. 319.gif

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Важи и хвала пуно :drugarstvo: Прво ћу питати пријатеља који је завршио теолошки и који је често у БГ-у(јер ја нисам),па ћу ти се јавити на ПП. 319.gif

Богу хвала !!!

0442_feel

1405_love

1405_love 1405_love 319.gif

"Прости верник"

Подели на овим сајтовима

facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Хиљаду чудесних сунаца од Халеда Хосеинија, веома лепа и потресна књига.

Дивна је. Боља ми је од "Ловца на змајеве".

Подели на овим сајтовима

Treba da pocnem Anu Karenjiju,a bas i me i ne  cita nesto... facenew22222222

Uh, cek da dodjes do dela gde se na 20 strana opisuje Ljevin kako kosi. 'Ces da spoznas sta je radost!  0442_feel

Dobro je za izgradnju karaktera  0442_feel.

Auuu... 0442_feel

Ана Карењина је једна од најзанимљивијих књига које сам прочитала, а чак ни тај чувени део где кобајаги на двадесет страна коси (давно је било, али мислим да сам ја избројала само шест) није уопште досадан.

Књига је дивна, мој савет ти је да је прочиташ, обимна је, али ће ти требати максимално две недеље, а не два месеца како су мене плашили.

You catch me every time I fall...

Подели на овим сајтовима

Старац Виталије, ЧИСТИМА ЈЕ СВЕ ЧИСТО (житије и поуке дивног старца пуног љубави) dada

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...