Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Bravo Marko55555, bolje je ovako, treba napisati i o cemu se u knjizi radi. Do sada su se uglavnom pisali samo naslovi ili se postavljala slika knjige, ovako je zanimljivije.

Ja volim trilere, hvala na preporuci! Upravo citam triler "Bornova sankcija", pisac Robert Ladlam. Tek sam pocela i ne mogu nista konkretno da kazem o knjizi osim da djeluje zanimljivo.

Ma da, treba da se opise sadrzaj i da se vodi diskusija o toj knjizi.  0102_laugh

Procitala sam skoro knjigu "KOLIBA" veoma dobra knjiga!

Ja sam je dosta puta video na netu, ali nikad nisam detaljno gledao.

O čemu govori?

Подели на овим сајтовима

Dotojesvski - Zlocin i Kazna (to kad sam kod bakine kuce)

Ivo Andric - Prokleta Avlija (Za na plazu)

Viktor Frankl - Zasto se niste ubili (To kad sam kod moje kuce)

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Живети за вечност, св. Теофана Затворника( Шта је духовни шивот и како га стећи)

књига је супер, али је мало тежа, тј. потребна је мало већа концентрација приликом читања

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Viktor Frankl - Zasto se niste ubili (To kad sam kod moje kuce)

Ne znam dal' je ovo tužno ili smešno :cheesy:

Франкла само немој да читаш кад си на мости, покрај пруге итд.  4chsmu1

Knjiga je fenomenalna. Istinita prica o logorima u kojima je bio Frankl plus njegove psiholoske analize tog stanja covekovog. Ja sam kupio u knjizari kod Filosofskog Fakulteta :)

Kad je moj brat video da sam zavrsio sa citanjem za danas pitao me : Zasto se nisi ubio...  sFun_bat

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Dotojesvski - Zlocin i Kazna (to kad sam kod bakine kuce)

E ovo je žešća fora,

da promijeniš nick name u Raskoljnikov  :cheesy:

Cekaj jos nisam stigao do ubistva... sporo mi ide sa Dostojevskim, ali ako me udari neki flesh kad zavrsim tu knjigu onda mogu da promenim nickname sFun_bat))))))

Подели на овим сајтовима

Knjiga je fenomenalna. Istinita prica o logorima u kojima je bio Frankl plus njegove psiholoske analize tog stanja covekovog. Ja sam kupio u knjizari kod Filosofskog Fakulteta sFun_bat

Sjajna je knjiga, samo mislim da su je jako nesretno preveli.

U originalu je "Man's Search for Meaning".

Flatland: A Romance of Many Dimensions - za sad je skroz simpa  :cheesy:

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Knjiga je fenomenalna. Istinita prica o logorima u kojima je bio Frankl plus njegove psiholoske analize tog stanja covekovog. Ja sam kupio u knjizari kod Filosofskog Fakulteta :drugarstvo:

Sjajna je knjiga, samo mislim da su je jako nesretno preveli.

U originalu je "Man's Search for Meaning".

Flatland: A Romance of Many Dimensions - za sad je skroz simpa  0409_feel

Da i meni to jos nije jasno... citam original naslov i bio sam sav u ????? ...

Подели на овим сајтовима

Дела апостолских ученика-умировљени владика Атанасије (Јевтић).Књига је  0409_feel

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Недавно сам завршио Колибу од Вилијема Јанга, био сам мало сумњичав када су ми причали о њој али је књига фантастича и наравно, свима бих је препоручио.  st-porfirije

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...