Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Имам осећај, кад гледам филм, да је Фицџералд имао у виду Редфорда док је писао књигу algabacaju Обожавам и књигу и филм!

Супер су одрадили филм, само што су мало измешали али не баш пуно и није битно. Мене само нервира Миа Фароу у насловној женској улози. Толико ми је антипатична да боли. Могу да је гледам само у оних пар филмова што је радила са Вудијем Аленом, и то ајде ако баш мора, иначе остало не. Уосталом ко је у задњих 20 година чуо нешто о Мији Фароу?

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Имам осећај, кад гледам филм, да је Фицџералд имао у виду Редфорда док је писао књигу dada Обожавам и књигу и филм!

Супер су одрадили филм, само што су мало измешали али не баш пуно и није битно. Мене само нервира Миа Фароу у насловној женској улози. Толико ми је антипатична да боли. Могу да је гледам само у оних пар филмова што је радила са Вудијем Аленом, и то ајде ако баш мора, иначе остало не. Уосталом ко је у задњих 20 година чуо нешто о Мији Фароу?

хахахах!!! Чула је прекјуче: сведочила у Хагу против Наоми Кемпбел (?!?) и Чарлса Тејлора (бившег председника Либерије) у вези геноцида и крвавих дијаманта.

Али добро је одрађена фотографија у филму. Око Мије, увек нека измаглица...као фамозни "сфумато" којег је Да Винчи користио у сликарству. Не знам како се та техника зове. Није ни битно-књига је фантастична! Ко није-обавезно нека почне са читањем, из места!

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

People demand freedom of speech as a compensation for the freedom of thought which they seldom use.

:bla: 0110_hahaha  greengrin

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

И  mense0198626478946378946

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Јустеин Гордер, осведочено најмаштовитији и најоригиналнији писац данашњице... 319.gif

"Кћи директора циркуса"  mense0198626478946378946

Топла препорука за сва његова дела.

Подели на овим сајтовима

Тренутно читам,прегледам :

Текстови из римског права - Јелена Даниловић, Обрад Станојевић.

Ђакомо Леопарди : Песме и Проза

Е.М.Ремарк : На западу ништа ново

Тибетанска књига мртвих

Држава као животни облик - Рудолф Кјелен

Монтгомери - Од Ел Аламејна до Блатичког мора

Александар Коаре - Немачки мистици духовници и алхемичари 16ог века

Рудолф Јеринг - Циљ у праву

Писмо Португалске калуђерице из 17ог века

Иназо Нитобе - Бушидо, кодекс самураја

Тодор Куљић - Фашизам

Порекло човека - Дарвин

Актуелна питања савременог законодавства - будвански правнички дани

Достојевски - Један скандал

Штефан Цвајг - Сломљено срце

Рабиндранат Тагоре - Дом и свијет

Михајло Марковић - Формализам у савременој логици

Штефан Цвајг - Еразмо Ротердамски

Догматика православне Цркве са апологетичким објашњењима за 6ти разред гимназије  год.  1929

Бранко Павловић - Филозофија науке

Морала сам све фино пописати  joooj

Разноврсна моја седмица  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Јустеин Гордер, осведочено најмаштовитији и најоригиналнији писац данашњице... 0110_hahaha

"Кћи директора циркуса"  mense0198626478946378946

Топла препорука за сва његова дела.

Одлична књига! Кад смо већ код Скандинаваца, пробај нешто од Олаф Олафсона. Исланђанин. Невероватан лик. "Самиздат" има његове књиге. Препоручујем:

1. Повратак кући,

2. Дан заљубљених,

3. Одлазак у ноћ.

Толико сам ја прочитала.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...