Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

12 minutes ago, Juan рече

@Човек Жоја

Ајд, прасића ти, напиши укратко утиске о књизи. 

Чим прочитам, данас стигло брзом поштом.

• Волим 1

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

lavr_vv.jpg

Inspirisano životom svete Ksenije Petrogradske.

...U detinjstvu sam posle čitanja knjiga želeo da postanem musketar ili pilot – a kada čitam Vodolazkina, želim da postanem svetac.

Zahar Prilepin, pisac

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

8 hours ago, Снежана рече

Inspirisano životom svete Ksenije Petrogradske.

sjajna knjiga....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ovo sam kupio licno od autora. Tip se vec neko vrijeme vrzma po gradu (Podgorica) i primjetio sam da ljubazno prilazi ljudima i pokazuje im naslove knjiga. Ne bih ni znao o cemu se tu radi, da nam se jednog suncanog dana nisu sreli pogledi. Ja sam sjedio na klupi u parku i vec duboko zaronjen u jednu knjigu, sekundarnom pauzom sam pogledao na desnu stranu i vidio da mi se priblizava neko odnekud poznat. Pokusao sam da se vratim citanju, praveci se da nista nisam vidio ali bilo je kasno. Po izgledu nije djelovao previse ubjedljivo. Obratio mi se sa 'mladicu', vjerovatno privucen mojom 'ubjedljivoscu' tj. citanjem knjige na zabacenoj klupi u parku. Uglavnom, ispostavilo se da on zapravo prodaje svoje knjige. To mi je bilo fascinantno. Pristao sam da kupim knjigu, njegovo najnovije ostvarenje - Krst i Zvijezda. Procitao sam je to vece. Nakon citanja, shvatio sam da u rukama drzim prvo i poslednje izdanje ove knjige ikada, jer izgledi da postane citanija ravni su vjerovatnoci da se flukeman pojavi na naslovnoj strani informera [jedino ako urednika informera neko ne pomijesa sa flukeman-om lol]

20161026147749907210263.jpg

20161026147749893370523.jpg

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Knjiga za svekog ... Ljubavna drama francuskog automobiliste i neizlecive bolesnice od tuberkuloze pod sumornom klimom danasnje Francuske , Italije i Svajcarske ... 

tj.   :citac:

Pozajmljeni zivot 

Erih Marija Remark 

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Тренутно читам Пекића "Време чуда" и баш бих вољела кад би се јавио неко ко је читао да мало продискутујемо. Живо ме занимају туђа мишљења о њему и о овој књизи. :):) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...