Jump to content

Православни епископи штите породице од ЛГБТ идеологије – позивамо и наше владике СПЦ да иступе

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Православни Србин рече

Ако је пропаганда небитна, зашто онда они (геј лоби), толико инсистирају на њој и траже да се она уведе деци у школе? Зашто децу тровати тим глупостима? Нешто ту није како треба.

И да, мислим да нико и не тврди да ће од пропаганде људи постати педери, али сматрам да је наметање те пропаганде у школама, путем медија, итд, део тоталираног наметања ове идеологије по коме је све то ,,нормално", ок, итд. А ко мисли и каже супротно одмах је ,,фашиста", ,,расиста", ,,хомофоб", итд.

Надам се да је свима јасно колико је то у супротности са нашом вером и колико деградира наш верски идентитет и слободно исповедање наше вере.

Ma nije propaganda nebitna vec vi ne pratite stvari i niste u toku s tim šta se deašava u EU, kod nas hoce uzakonit "POLIAMORIU" tj. stav gdje neka osoba može imati više bračnih partnera - partnerki bez ogleda na polnu pripadnost i sexualnu orijentaciju, na primjer muškarac može imati dvije žene i ljubavnika, partnera, žena tri muškarca i dvije partnerke itd. a pravo na izbor samoodredjenja pola je nediskutabilno i razumije se samo po sebi! A vi se borite da udjete u takvu EU nogama i rukama i to je taj vaš jedini pravi problem. A episkopi u SPC ako se vec zabivaju nečim su u kašnjenju nekoliko svjetlosnih godina, jer LGBT i gender prava na Zapadu u EU nikom ne pada ni na pamet dovoditi u sumnju (mislim na vladajuce EU elite koje su ustvari i omogucile da se sve to uzakoni, njima naravno da ne pada ni na pamet nešto na tom mjenjati). Ono čim bi se episkopi bavit imali je ustvari razgovarati sa narodom da li zaista misli da ce takva EU donijeti bolje sutra Srbiji ako bude primljena u nju i da li borba za ulazak u EU ima smisla i kakvog, za šta se ustvari Srbi bore kad kažu da se bore za ulazak u EU s takvom obavezujucom legislativom? To je to jedino što se još može promjerniti i o čemu još ima smisla raspravljati u Srbiji i u SPC.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Православни Србин рече

Ако је пропаганда небитна, зашто онда они (геј лоби), толико инсистирају на њој и траже да се она уведе деци у школе? Зашто децу тровати тим глупостима? Нешто ту није како треба.

И да, мислим да нико и не тврди да ће од пропаганде људи постати педери, али сматрам да је наметање те пропаганде у школама, путем медија, итд, део тоталираног наметања ове идеологије по коме је све то ,,нормално", ок, итд. А ко мисли и каже супротно одмах је ,,фашиста", ,,расиста", ,,хомофоб", итд.

Надам се да је свима јасно колико је то у супротности са нашом вером и колико деградира наш верски идентитет и слободно исповедање наше вере.

Pogotovo, sto su deca podlozna svakakvim uticajima zbog nerazvijenog uma i licnosti. Dovoljna je neka mala informativna  'iskra' koja ce da ih posalje  na neki pogresan put.

Ma, zlocin protiv dece je to', koji vapi na nebo.  :(

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...