Jump to content

dr Vladimir Đurić: Ne morate da vakcinišete svu svoju decu…već samo onu koju želite da zadržite!

Препоручена порука

пре 15 минута, Кратос рече

Postoje i druga istraživanja koja jasno i nedvosmisleno pokazuju da se kod dece koje su vakcinisana autizam javlja i daleko većem % nego kod onih koje su odbili vakcinaciju i to ne svih nego određenih vakcina i šta ćemo sad?

Odlicno, molim lijepo imena istrazitelja i naucne radove.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Odlicno, molim lijepo imena istrazitelja i naucne radove.

Moliću i ja lepo isto.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Pa, sta radi Monsato, sa tim istrazivanjima u vezi genetske hrane. Kao, sve je okey. :0426_feel:

Daleko im lepa kuca, svima njima. ;) Sve kao zdravo, vakcine, hrana, vazduh, voda, sunce, ....a, ovamo, ljudi sve bolesniji. Da nema ovih lekova kojima se ljudi kljukaju, ne bi bilo dovoljno novih groblja da se sahrane ljudi. Stvarno. :(

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Bokisd рече

Pa, sta radi Monsato, sa tim istrazivanjima u vezi genetske hrane. Kao, sve je okey. :0426_feel:

Ne samo da je ok nego je i super, jer rapidno smanjujemo broj gladnih u svetu uprav ozato sto genetski modifikovana hrana moze vise da radja na istoj parceli, teze je podlozna bolestima pa su manji troskovi, vece proizvodnje samim tim i jeftinija hrana za siromasne ili za humanitarnu pomoc jako siromasnima. 

Mada moze da se slozimo da su neke prakse konkretno monsanta problematicne (naprime njihov trenutni monopol) ne mogu da se slozim sa tobom da je GMO kao takav stetan. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Млађони рече

Ne samo da je ok nego je i super, jer rapidno smanjujemo broj gladnih u svetu uprav ozato sto genetski modifikovana hrana moze vise da radja na istoj parceli, teze je podlozna bolestima pa su manji troskovi, vece proizvodnje samim tim i jeftinija hrana za siromasne ili za humanitarnu pomoc jako siromasnima. 

Делимично се слажем се са тобом да смањује број гладних у свету  јер га тамо у тим екстремним пределима Африке и тестирају не мислим само на временске услове већ и на људе. Није баш тако сјајна ствар тај генетски модификовани парадајз или паприка, имао сам прилику да у једној западној земљи пробам сирову паприку са ознаком гмо и замисли да су све биле исте боје,нијансе,облика а вероватно и тежине. Ја сам зато да и продавци на пијаци имају ознаке гмо на својим производима а не да нам уваљују органску паприку пластичног укуса и ко још зна шта уз то.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Млађони рече

Mada moze da se slozimo da su neke prakse konkretno monsanta problematicne (naprime njihov trenutni monopol) ne mogu da se slozim sa tobom da je GMO kao takav stetan. 

Hocu da budem iskren. :!:

Da li ti brate Mladjo, stvarno mislis i verujes, da je cilj svetske elite, da smanje glad i siromastvo u svetu ? To je, mislim, stvarno, pomalo i naivno razmisljanje. Da li mislis , da je GMO taj korak kojim moze da se ucinini takva stvar ?

Da oni hoce stvarno da odrade takvu stvar, nasli bi nacin, vrlo lako. Eno, kada su mogli oni arapi, surove i bezvodne pustinje da pretvore u oaze zivota, ( kako Jevereji mogu da opstanu okruzeni morem muslimana :))) ), onda, dovoljna je samo dobra volja i sve moze da se resi, mnogo bolje od tih Monsata i slicnih.

Zaista verujem u to. Ovako smo samo zamorcici tih korporacija. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Mali Marko рече

Делимично се слажем се са тобом да смањује број гладних у свету  јер га тамо у тим екстремним пределима Африке и тестирају не мислим само на временске услове већ и на људе. Није баш тако сјајна ствар тај генетски модификовани парадајз или паприка, имао сам прилику да у једној западној земљи пробам сирову паприку са ознаком гмо и замисли да су све биле исте боје,нијансе,облика а вероватно и тежине. Ја сам зато да и продавци на пијаци имају ознаке гмо на својим производима а не да нам уваљују органску паприку пластичног укуса и ко још зна шта уз то.

ja se malo bavim poljoprivredom i mogu da ti kazem da tako kategorizuju povrce.
Npr moj ortak sadi cherry paradajz on ima tamo tacno propisano sta je prva klasa sta je druga klasa sta je treca klasa, i kada maxi market od njega kupuje cheri paradajz kupuje samo prvu klasu koji se uklapa u strog opis paradajza. U taj opis ulaze boja, velicina, oblik i jos mnoge druge stvari. 

Protiv ikakvih oznaka nemam nista protiv, ali nemam nista protiv ni postojanja gmo.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Bokisd рече

Da li ti brate Mladjo, stvarno mislis i verujes, da je cilj svetske elite, da smanje glad i siromastvo u svetu ? To je, mislim, stvarno, pomalo i naivno razmisljanje. Da li mislis , da je GMO taj korak kojim moze da se ucinini takva stvar ?

Da oni hoce stvarno da odrade takvu stvar, nasli bi nacin, vrlo lako. Eno, kada su mogli oni arapi, surove i bezvodne pustinje da pretvore u oaze zivota, ( kako Jevereji mogu da opstanu okruzeni morem muslimana :))) ), onda, dovoljna je samo dobra volja i sve moze da se resi, mnogo bolje od tih Monsata i slicnih.

Zaista verujem u to. Ovako smo samo zamorcici tih korporacija. 

- Ne verujem da postoji cilj svetske elite. Ne gledam na svedsku elitu kao na jednu homogenu smesu. Svetska elita broji raznorazne ljude koji imaju raznorazne motive itd. 

- Jevreji. Ja sam ti veliki ljubitelj izraela a jevreji uspevaju zato sto za razliku od nas, nemaju Cloudkinga, Avokada i ostale advokate kako su muslimani super. JEvreji imaju prostu politiku, ako si musliman koji hoce da zivi u izraelu pod izraelskim pravilima dobrodosao si. Bas zato sto imaju ta stroga pravila imas u izraelu gomilu pro izrael muslimana koji ne pada na pamet da uvode serijat ili bilo sta od serijata u izrael. Izraelci bestidno kritikuju muslimane i evropu. Ne boje se da budu oznaceni kao rasisti ili da seju mrznju. Izraelci za razliku od evropljana znaju da su muslimani blisko saradjivali sa hitlerom u istrebljivanju jevreja. I ko god oce da bude musliman u izraelu mora da bude toga svestan da odbaci te stare vrednosti i prihvati izraelske vrednosti zivorta - sa tim sto religiju moze da zadrzi sve dok odbaci sve one grozote iz te iste religije. 

Imam mnogo toga sto mogu da ti kazem o tom izraelu jer sam postao veliki ljubitelj te zemlje i jedan od politickih ciljeva mi je da od srbije napravim zemlju sto slicniju izraelu a od srba narod sto slicniji izraelskim jevrejima. 

Inace ako kazes da monsanto ima neke ciljeve ja se tu sa tobom mogu sloziti, ali se ne mogu sloziti da je zbog ciljeva monsanta GMO sam po sebi los. Gmo je ono sto radimo vec hiljadama godina, pokusavamo da prilagodimo biljke da bolje radjaju, da budu stabilnije da bi prihod od njih bio veci i kvalitetniji. Gmo je samo logicni nastavak toga. Monsanto je sa druge strane kompanija koja nije izmislila gmo, ali se bavi time, i pokusava da uspostavi monopol.

Ako se boris protiv gmo - izgubices
ako se boris protiv monsanta - pobedices i ti i gmo. Imaces kvalitetan i valjan gmo proizvod, umesto ovih ekoloskih smrti koje monsanto proizvodi. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Млађони рече

- Ne verujem da postoji cilj svetske elite. Ne gledam na svedsku elitu kao na jednu homogenu smesu. Svetska elita broji raznorazne ljude koji imaju raznorazne motive itd. 

- Jevreji. Ja sam ti veliki ljubitelj izraela a jevreji uspevaju zato sto za razliku od nas, nemaju Cloudkinga, Avokada i ostale advokate kako su muslimani super. JEvreji imaju prostu politiku, ako si musliman koji hoce da zivi u izraelu pod izraelskim pravilima dobrodosao si. Bas zato sto imaju ta stroga pravila imas u izraelu gomilu pro izrael muslimana koji ne pada na pamet da uvode serijat ili bilo sta od serijata u izrael. Izraelci bestidno kritikuju muslimane i evropu. Ne boje se da budu oznaceni kao rasisti ili da seju mrznju. Izraelci za razliku od evropljana znaju da su muslimani blisko saradjivali sa hitlerom u istrebljivanju jevreja. I ko god oce da bude musliman u izraelu mora da bude toga svestan da odbaci te stare vrednosti i prihvati izraelske vrednosti zivorta - sa tim sto religiju moze da zadrzi sve dok odbaci sve one grozote iz te iste religije. 

Imam mnogo toga sto mogu da ti kazem o tom izraelu jer sam postao veliki ljubitelj te zemlje i jedan od politickih ciljeva mi je da od srbije napravim zemlju sto slicniju izraelu a od srba narod sto slicniji izraelskim jevrejima. 

Inace ako kazes da monsanto ima neke ciljeve ja se tu sa tobom mogu sloziti, ali se ne mogu sloziti da je zbog ciljeva monsanta GMO sam po sebi los. Gmo je ono sto radimo vec hiljadama godina, pokusavamo da prilagodimo biljke da bolje radjaju, da budu stabilnije da bi prihod od njih bio veci i kvalitetniji. Gmo je samo logicni nastavak toga. Monsanto je sa druge strane kompanija koja nije izmislila gmo, ali se bavi time, i pokusava da uspostavi monopol.

Ako se boris protiv gmo - izgubices
ako se boris protiv monsanta - pobedices i ti i gmo. Imaces kvalitetan i valjan gmo proizvod, umesto ovih ekoloskih smrti koje monsanto proizvodi. 

Da, ja sam ovo u vezi Jevreja, napisao u nekom 'pozitivnom' smislu. 

U smislu, kako uspevaju, politickim, ekonomskim, pa, i vojnim potezima, da opstanu. Mi,  ovakvi , kakvi smo, propali bi, jos u startu. :ani_biggrin:

Inace, meni licno, na njima ( Jevrejima ) se ispunjava danas, ono, sto im se desavalo i u Starom Zavetu, kada su bili 'vocka' Bozija. Pa, su sa Kovcegom Zaveta, uspeli da pobede , sve one silne vojske i narode , koji su ih okruzivali. Pa, su oni jadni, hteli da im ukradu Kovceg Zaveta, jer su mislili, da je sila Bozija u njemu. I, tako, dalje.....:945729:

Za GMO i Monsato, se ocigledno ne slazemo. Ne znam, meni deluje, da oni, ipak zadiru sa istrazivanjem i prirodu samih biljaka. Tj. u ono, kako je, sama priroda ( i Bog ) ustanovila da postoje te biljke. A, zna se, svako narusavanja prirodnog poretka stvari, moze uzrokovati mnogobrojne i razlicite negativne posledice.

Znam, da je borba protiv ovoga , unapred izgubljen rat za covecanstvo i civilizaciju i normalno zivljenje. Ali, na licnom planu, borba nikad nije izgubljena, narocito , za nas hriscane. Pozdrav.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Bokisd рече

Za GMO i Monsato, se ocigledno ne slazemo. Ne znam, meni deluje, da oni, ipak zadiru sa istrazivanjem i prirodu samih biljaka. Tj. u ono, kako je, sama priroda ( i Bog ) ustanovila da postoje te biljke. A, zna se, svako narusavanja prirodnog poretka stvari, moze uzrokovati mnogobrojne i razlicite negativne posledice.

Подржавам истраживање "природног поретка ствари" у циљу лечења и спречавања опаких болести, али исто тако сам и скептичан према гмо јер нисам сигуран да ти производи не изазивају разне болести,поремећаје и скрњављење "природног поретка ствари" није битно дал су људи,биљке или пак животиње.  

Сада бих волео да је неко  независан направио мало подобније истраживање о утицају гмо на целокупан ланац исхране. Интересује ме какви су закључци у вези тога.

• Свиђа ми се 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Mali Marko рече

Сада бих волео да је неко  независан направио мало подобније истраживање о утицају гмо на целокупан ланац исхране. Интересује ме какви су закључци у вези тога.

http://cudaprirode.com/portal/bpzn/9440-studija-na-100-milijardi-ivotinja-potvrdila-da-je-gmo-siguran

U tekstu su dati i linkovi do studija.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Branka62 рече

Znas sta je meni zanimljivo. Dve neiskrenosti(ne tvoje no drustvene ovako):
- Pricamo o skodljivosti gmo a krkamo beli secer kao ludi a on je dokazano uzasno opasna supstanca. 

- Pricamo o skodljivosti gmo a vecina povrca je u njihovom originalno ne-gmo stanju izuzetno otrovne za ljude. Naprimer, divlji "prirodni" krastavac je toliko otrovan da i ovaj koji danas koristimo koji smo dobili GMO tehnikom kalemljenja ima te otrove koje osecamo ko gorcinu dok ga jedemo. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Кратос рече

Moliću i ja lepo isto.

Za pocetak

https://academic.oup.com/cid/article/48/4/456/284219/Vaccines-and-Autism-A-Tale-of-Shifting-Hypotheses

Ocekujem bar jedan link sa slicnog sajta koji tvrdi suprotno. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...