Jump to content

dr Vladimir Đurić: Ne morate da vakcinišete svu svoju decu…već samo onu koju želite da zadržite!

Препоручена порука

Ево за овај снимак који је Милош поставио, искоришћена је фотографија на којој се види симбол "БелМедик" приватне клинике

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Фармакомафији је у интересу да вакцинација опадне испод критичне масе. Јер вакцина се прима једном или два пута у животу, а лекови против болести које вакцине спречавају или против последица тих болести се неретко узимају доживотно. Тако да уопште није искључено да баш фармакомафија подгрева или финансира антивакцинационе небулозе.

Pa nije u interesu ako znaju da se neće dešavati nikakve epidemije i da će ljudski imunitet ojačati prirodnim putem a ne ubrizgavanjem otrova.Njima je cilj da se što više izvalja vakcina a paranoju o širenju nekakvih epidemija šire oni preko mass medija.Kako žive  divlja plemena a nikad se u životu nisi vakcinisali i nikad bolesni ne bejaše?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Кратос рече

Pa nije u interesu ako znaju da se neće dešavati nikakve epidemije i da će ljudski imunitet ojačati prirodnim putem a ne ubrizgavanjem otrova.Njima je cilj da se što više izvalja vakcina a paranoju o širenju nekakvih epidemija šire oni preko mass medija.Kako žive  divlja plemena a nikad se u životu nisi vakcinisali i nikad bolesni ne bejaše?

Brale, mislim da ne razumes kako vakcine funkcionisu. Kada ti daju vakcinu tvoj imunitet ojaca prirodnim putem. Otrovi su u vakcinama u zanemarljivo malim kolicinama. 

Umesto da dobijes virus u punoj snazi i da ti organizam reaguje i izgradi imunitet ti dobijes virus koji je uglavnom mrtav, ali ti organizam i dalje izgradi imunitet. 

i to ti kazem kao neko ko je protiv drzavno propisane obavezne vakcinacije tako da mozes mogucnost biasa da iskljucis. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Ronald рече

Daleke 2000 te nije bilo ovoliko prefriganih sharlatana, nekako je bilo lakshe da vidis ko je ko, mada eto i mi smo otisli na nekoliko takvih konsultacija. Od intravenskog h.peroksida /klistira (naturopati), preko helacione terapije ,  hiperbaricne komore,  MMS, isterivanja djavola,GFCF dijeta , candida dijeta , keto dijeta, anti-parazitna dijeta, raw, juicing, starving, hipervitaminozne terapije, homeopatije (voda), hladno tusiranje (jopet voda)….da ne pricam( NISTA od ovog nismo primenili, osim zdravo razumne ishrane,i danas mi je drago). I kao neko sa med. obrazovanjem, jedva sam se snasla, a tek roditelji koji ne razumeju ni pola od toga. A to je KLJUC nadrilekarstva- ako nista ne razumes, a traze pare, najbolje bezi glavom bez obzira dok nisi osakatio dete gore no autizam.

'teo sam da ti aminujem jer je sve 100 % istina ali necu iz principa jer balkan komunu vodi jedan dokazani mizigonista vesto maskiran u progresivca i jos par ne bas ispravnih ljudi. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Branka62 рече

Ma što Kratos ne razume ni po jada. Ne razume ni ovaj doktor. Ako ne glavna ali jedna od glavnih zamerki mu je što se vakcine daju zdravoj deci.

I ja ocu da se vakcinisem protiv gripa iako sam zdrav i mlad i jak a boga mi i lep. 
Ali kada primim ovu vakcinu protiv gluposti prestacu da se vakcinisem protiv gripa. 

a mozda i necu... dok je ne primim necemo saznati. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Млађони рече

Brale, mislim da ne razumes kako vakcine funkcionisu. Kada ti daju vakcinu tvoj imunitet ojaca prirodnim putem. Otrovi su u vakcinama u zanemarljivo malim kolicinama. 

Umesto da dobijes virus u punoj snazi i da ti organizam reaguje i izgradi imunitet ti dobijes virus koji je uglavnom mrtav, ali ti organizam i dalje izgradi imunitet. 

i to ti kazem kao neko ko je protiv drzavno propisane obavezne vakcinacije tako da mozes mogucnost biasa da iskljucis. 

Pa da ne znam kako funkcioniše vakcina ne bi pričao o jačanju imuniteta prirodnim putem a ne veštačkim izazivanjem .....

Ja baš mislim da je imunitet naših slavnih predaka bio daleko jači nego što je kod današnjih generacija.Sve to kilavo danas.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Ja baš mislim da je imunitet naših slavnih predaka bio daleko jači nego što je kod današnjih generacija.Sve to kilavo danas.

Jel ih ubijao taj jak imunitet kad vecina nije docekala 20 godina? 

a da smo kilavi danas to se slazem, i kilavi, i psihicki meki i jos svasta nesto. Ali mislim da to nije do vakcina vec do toga sto nismo svesni u kakvom surovom svetu zivimo - i koliko treba da budemo zahvalni ljudskoj kooperaciji baziranoj na slobodi i kapitalizmu jer smo toliko mocna vrsta. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

Većina nije dočekala 20 godina jer je herojski izginula.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

Pa bio je jak kod tih koji su dočekali dvadesetu - zato su je i dočekali. A za one koji ni do pete nisu dobacili... ebiga Saleme.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Милан Ракић рече

To što se autizam javlja…u periodu kada se dobijaju vakcine…

To je samo nesrećna slučajnost…

Usud…

To ne dokazuje da su vakcine direktan uzrok autizma…

Ovo je baš naučno obrazložio.....:))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branka62 рече

Pa bio je jak kod tih koji su dočekali dvadesetu - zato su je i dočekali. A za one koji ni do pete nisu dobacili... ebiga Saleme.

Oni koji ni do pete nisu dobacili, oni su junacki ginuli u odbrani Srbije. To sam danas naucio od kratosa. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

a baš mislim da je imunitet naših slavnih predaka bio daleko jači nego što je kod današnjih generacija.Sve to kilavo danas.

Jeste i zato se umiralo onoliko. Problem je sto su vakcine svele umiranja od bolestina, pa se u njihovom odsustvu razvile sumanute ideje da te bolestine nisu realna pretnja. Ja ne bih pet zutih banki davao da ti poremeceni stavovi uticu samo na one koji ne zele da se vakcinisu, ali avaj, oni postaju rasadnici bolestine, jbni pacovi u kojima EVOLUIRAJU bolesti i onda zaskacu i vakcinisane. E, nije u redu da neko zaserava svima zivot jer "na to ima pravo i niko ne moze da ga prinudi" da preuzme odgovornost za svoj zivot i zivote svojih bliznjih.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Цитат

dr Vladimir Đurić: Ne morate da vakcinišete svu svoju decu…već samo onu koju želite da zadržite!

Problem sa ovom recenicom je sto je netacna - Umrece i deca koju zelite da zadrzite zbog onih malih nevakcinisanih gadova.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...