Jump to content

dr Vladimir Đurić: Ne morate da vakcinišete svu svoju decu…već samo onu koju želite da zadržite!

Препоручена порука

пре 4 минута, Снежана рече

Цеца је за вакцинацију, Карлеуша је против, па чекамо Дару Бубамару да пресуди

na Dari se znaci lome koplja..... 

al...

kako dara od radojka..... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, МилошБГ рече

Taj isti koji tvrdi to je gospodin Kon, koji je tvrdio da je 60 umrlo zbog svinjskog gripa u Srbiji, a to sve bili hronicni bolesnici sa teskim zdravstvenim stanjem i opstrukcijama. I sta su onda uradili? onda su kupili koliko miliona vakcina? ko se tu ugradio? i gde su te vakcine? posto podsecam zbog opste histerije u Beogradu licno moja majka je vakcinisala ljude obicnom destilovanom vodom, jer vakcine jos nisu bile kupljene.

I ti hoces da neko veruje tom coveku ili toj grupi ljudi? Ja ne bi, vi kako hocete.

Bilo je svega, slazem se. Nisam ni rekao da sam zato iznenadjen sto je narod izgubio dosta poverenja u sve moguce ustanove pa i zdravstvo, ali to opet ne znaci da vakcinacija nije nesto apsolutno nuzno

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Филозоф рече

Bilo je svega, slazem se. Nisam ni rekao da sam zato iznenadjen sto je narod izgubio dosta poverenja u sve moguce ustanove pa i zdravstvo, ali to opet ne znaci da vakcinacija nije nesto apsolutno nuzno

Ja generalno nisam protiv vakcine, samo kazem da je prisilna vakcinacija nenormalna i da postoji samo u Srbiji.

A pogotovo je nenormalno da nas na svakih par godina opsedaju ljudi kao sto je Kon i govore lazi. 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ana čarnojević рече

JK ima autisticno dete i nije joj zameriti.

mozda je od muzike....a ne od vakcina...

boze oprosti mi jace je od mene... 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Млађони рече

Ne znam zasto pretpostavljas da nesto mora biti zakonski regulisano da bi bilo opste. 

Koja je to situacija nastala kod nas? Mislis na onu situaciju gde su roditelji preko interneta izrazili zabrinutost sto ih drzva prisiljava da vakcinisu dete od bolesti koja je iste opasnosti kao i grip? 

Zato sto je dovoljno da 5 posto ne bude vakcinisano i da izgubimo kolektivni imunitet. A to sto se ljudi ne secaju kako je bilo dok su te bolesti ,,opasne kao grip" bile normalna pojava i koliko je vakcinacija produzila opsti zivotni vek govori o jos jednom nepostojanju kolektvine svesti

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Филозоф рече

Zato sto je dovoljno da 5 posto ne bude vakcinisano i da izgubimo kolektivni imunitet. A to sto se ljudi ne secaju kako je bilo dok su te bolesti ,,opasne kao grip" bile normalna pojava i koliko je vakcinacija produzila opsti zivotni vek govori o jos jednom nepostojanju kolektvine svesti

U tome je u principu razlika izmedju mene kao libertarijanca i tebe. Ja verujem da ljudi vodjeni samointeresom dodju na bolje zakljucke nego vodjeni drzavnom palicom. Ti ne verujes. 

Zapravo to je sustinska razlika zbog koje pocinjem mnoge debate pokusavajuci ljude da navucem na razmisljanje o istoj. Da li je ljudima uopste potrebno da ih drzava prisilajva da se vakcinisu ili je dovoljno da se roditelji informisu i 99%+ njih ce doci na zakljucak da je najbolje vakcinisati decu protiv svih smrtnih bolesti. 

Подели на овим сајтовима

Од грипа годишње умре 200 000 (или тако нешто) људи само у САД. Вакцинација против грипа није обавезна не зато што грип није опасан, него зато што га је немогуће искоренити вакцинацијом. Што није случај са овим богињама и гомилом других болести. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Млађони рече

U tome je u principu razlika izmedju mene kao libertarijanca i tebe. Ja verujem da ljudi vodjeni samointeresom dodju na bolje zakljucke nego vodjeni drzavnom palicom. Ti ne verujes. 

Zapravo to je sustinska razlika zbog koje pocinjem mnoge debate pokusavajuci ljude da navucem na razmisljanje o istoj. Da li je ljudima uopste potrebno da ih drzava prisilajva da se vakcinisu ili je dovoljno da se roditelji informisu i 99%+ njih ce doci na zakljucak da je najbolje vakcinisati decu protiv svih smrtnih bolesti. 

Zanimljivo ti pravis tu razliku izmedju tebe libertarijanca i mene, a opet vrlo cesto tj skoro uvek pokupim etiketu libertarijanizma. Elem, bilo kako bilo ne volim dogmatizovano misljenje, a ti na sve ovo gledas previse uprosceno. I ne u ovakvim situacijama istorija demantuje, a ne potvrdjuje kako ti verujes tvoj libertarijanski optimizam

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Филозоф рече

I ne u ovakvim situacijama te istorije demantuje, a ne potvrdjuje

Mogu li cuti neki primer, al da nije sa pocetka nastanka vakcina nego neki skoriji, relevantan u danasnjem kontekstu? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

Mogu li cuti neki primer, al da nije sa pocetka nastanka vakcina nego neki skoriji, relevantan u danasnjem kontekstu? 

Па ево политичари нису вакцинисани против глупости па су побили неколико стотина милиона људи у ХХ веку...

Опасна је то зараза...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Сачекајте неку епидемију већих размера па да онда лупамо главе.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, МилошБГ рече

Šta mi je trebalo da ovo gledam?!

Na direktno pitanje - da li vakcine izazivaju autizam, on, izvini na izrazu, mrsomudi desetak minuta, da bi tamo negde oko 21. minuta, onako usput izjavio"...i deca dobijaju autizam". A zašto? Zato što im pre i posle vakcinisanja ne dajemo vitamin C. :lupaglavu:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Па ево политичари нису вакцинисани против глупости па су побили неколико стотина милиона људи у ХХ веку...

kad bi izmislili vakcinu protiv gluposti, prvih bih se javio da je primim.. onako iskreno.. .

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Branka62 рече

Šta mi je trebalo da ovo gledam?!

Na direktno pitanje - da li vakcine izazivaju autizam, on, izvini na izrazu, mrsomudi desetak minuta, da bi tamo negde oko 21. minuta, onako usput izjavio"...i deca dobijaju autizam". A zašto? Zato što im pre i posle vakcinisanja ne dajemo vitamin C. :lupaglavu:

ja stvarno ne znam sta im treba uopste da ovo pricaju.... eto on covek deluje ko ugledan doktor a ja nisam video do sad nijednu jedinu studiju koja potvrdjuje da postoji bilo kakva korelacija izmedju vakcina i autizma - a ni on je ne iznosi. 

Naprimer, po meni bi bilo logicnije da drzava zabrani doktorima zaposlenim u drzavnim bolnicama da iz svojih fotelja koristeci uticaj koji joj je dala drzava sire dezinformacije nego sto bi prisiljavao ljude da vakcinisu svoju decu na silu. Jer mislim da na d svojim zaposlenim drzava ima legitimitet ali nema nad svojim klijentima. 

Подели на овим сајтовима

Треба исто имати у виду да за искорењивање заразних болести нису заслужне само вакцине, него многе друге ствари везано за квалитет живота - хигијена итд. Више живота је можда спасио овај што је измислио WC шољу него Луј Пастер. Али његово име нико не зна и не учи се у школи... Из можда разумљивих разлога...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...