Јанко Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Не бакћи се тиме. Као што рече Жељко постоје технике. И сам сам вежбао и записивао по 2 па некад и 3 сна. Да не образлажем на широко, фора је у замишљању слика, то изађе на крају на убацивање слика тј снова са леве стране - тако почиње контрола ума. Али не твоја, ти ослушкујеш шта се прича, а неко прича оно са чим ће да те води. То (углавном, тј скоро никад) није Бог. Са Богом се срећемо једино сигурно преко непрекидне умно-срдачне молитве која тече у срцу, али то није сан него речи које чујеш у сну, и од којих долази осмех на лице и умилење у срцу. Иначе, најлепши луцидан сан сам имао давно, после гледања "Великог плаветнила". Сањам да сам заронио предубоко и да се давим. Покушавам ка површини...предалеко... и одједном сам свестан да је то сан. И да у сну могу шта хоћу. Онда дубоко удахнем ПОД ВОДОМ [emoji41] и зароним још дубље, за делфинима који су се појавили...и ту је крај најлепшег сна - јер најволем роњење на дах. Sanja Т., Ignjatije, Жедни and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 ... David realizes that he is now living in the Lucid Dream and that the mysterious man is his "Technical Support." The Support Technician explains that the Lucid Dream was "spliced" into his memories... http://www.imdb.com/title/tt0259711/synopsis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 U, kolko puta. Uvek kad mi se desi završim na nekom karipskom ostrvu, okružen plesačicama u providnim bikinijima... Оне су нечије, сестре, ћерке, мајке, можда чак и баке, а ти их тако објективизујеш и сводиш на плотско. Поразмисли, требају ли ти такви снови? Плутон, RYLAH, Баба and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Jesus Of Suburbia је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Sanjala sam da je pokojni komsija sagradio mnogo lepu kucu od drveta,tacno ispod prozora,lepa kuca,dolazi brat i kaze,sve je lepo,ali covek nema kupatilo,kupace se napolju... I gledam kroz prozor,a brat mi kaze,vidis tamo gde je prsnula voda,to se on okupao i pobegao u kucu da ga niko ne vidi.Sta je tebi,pusti coveka da radi sta hoce u svom dvoristu...:-D Jesus Of Suburbia је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Misliš na moje noćne more? Ne trošim drogu i alkohol, mislim da je to od mašte ili filmova Не, мислим на моје парализоване снове. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Оне су нечије, сестре, ћерке, мајке, можда чак и баке, а ти их тако објективизујеш и сводиш на плотско. Поразмисли, требају ли ти такви снови? Što bi rekao doktor Perović, to je jedna katastrofična entropija inflatornosti beslovestja mog pleonastično-tautološkog programa! Баба, Плутон, НиколајСвесрпски and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Moji snovi umeju da budu kombinacija rezije Tarantina i Gaj Ricija...a ni zivot mi nije bolji... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 4, 2015 Пријави Подели Написано Јун 4, 2015 Sanjala sam,ali to je bilo odavno...stvarno ne mogu da se setim kad...Litiju koju predvodi Vladika Artemije...Nosi neki zlatni krst,sve je tu...svi prateci elementi.I ide u Hram na Vracaru da sluzi liturgiju . Naime,to je bilo ovako.Sanjam da sa nekim prosjakom hodam i idem negde...,ali to nije obican prosjak,on je izuzetno lepo vaspitan,mio,prija ti njegova blizina,volis ga...Zelis da ga upoznas sa svima,ne smeta ti sto je prosjak,naprotiv,sramota te je sto si ti nesto kao bolje obucen,gluposti...I on me odvodi u bolnicu ,a ja hocu da sto pre napustimo to okruzenje,on mi kazee.Smiri se Arsenija,gde zuris,cekaj,jos nije vreme ...Ali ja insistiram,hocu da izadjem napolje...On kaze,Ja moram da idem,ti moras tu da budes...I on odlazi,ali ja trcim za njim da ga nadjem...Napolju je mrak...Ulazim u neku litiju,shvatam da je litija,sve sami prosjaci,ja pitam ...Oprostite,da li ste videli jednog prosjaka..A oni ce meni...Mi se molimo i ne pricamo...Moli se i ti. Ja kazem,pa dobro,ako moram da se molim,molicu se...i tako prstanem da zapitkujem ...i pocnem da se molim.Litija zastaje..Sve je svecano,pale se svece,neka kandila...Sveto pismo na celu kolone ... I ja pitam,da li je to Petrijarh Pavle...Niko mi nista ne kaze,jer jasno vidim ko je to... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 4, 2015 Пријави Подели Написано Јун 4, 2015 Ziv bio ,Vladiko! P.s. Neka se niko ne usudi da mi obrise ovaj post ! Svako ima pravo na svoje misljenje,bilo ono ovako ili onako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 U Crkvu ne idem cesto...okolnosti su takve,visa sila..bilo mi je voma zao zato sto nisam mogla na duhove da ispletem jedan vencic...ali zato sanjam... Ulazim u crvu,ogromna stara crkva sa starim freskama,tamiji zidovi,sve u istom tonu,oltar malo zlatan...barjaci crveni..cvuda neki barjaci ...Promaja .Liturgiju sluzi Vladika Atanasije Jeftic,prolepsao se ...Moja sestra,rodjaci i jos neke devojke sedaju na klupu ,a za mene nema mesta..ja kazem,neka,neka ja cu da stojim..u tome dolece malo kuce tek rodjeno ,belo,meko kao pena,sa krilima i slece u krila moje sestre,ona ga mazi,vise nema krila,prelepo je!Spava. Ja hocu da ga vidim,ima rozu njusku..Hocu da ga mazim,ona kaze da ne smem da ga diram dok spava,ja hocu samo da ga pipnem,ona mi ne da...i ja se naljutim na nju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Август 14, 2015 Пријави Подели Написано Август 14, 2015 Desava se kad se prejedes uvece i to pogotovo nekim slatkisima da mahom sanjas crne i negativne snove i to mi se desavalo kad god se prejedem slatkog pre spavanja-jednostavno onda imas kosmar,posle sam nasao u nekim i hriscanskim knjigama da ta teza stoji e sad objasnjenje ne znam. Imao sam sinoc trip budim se i u tom trenutku tihim cini mi se zenskim glasom cujem moje dozivanje "Miloseeee" bas trip,osvrnem se oko mene spavaju svi,bas cudan trip,bio sam siguran da sam cuo. Mora da sam se trgnuo u sred nekog sna i da je to ostalo kao spona jave i sna...Inace svi ljudi sanjaju i to svako vece,samo sto 90% onoga sto sanjamo ne mozemo se setiti ujutru. Paraliza snova obicno mahom nastaje kod uzivao marihuane ili nekih jos tezih droga,ljudi koji popiju vise...bar na konto iskustva sa ljudima koje znam koji imaju tu paralizu u toku sna. Negde nedavno procitah da ako cujes glasove da te dozivaju, to je navodno znak da ti je mozak zdrav I moj muz i ja smo culi da nas dozivaju nocu МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 14, 2015 Пријави Подели Написано Август 14, 2015 Чини ми се да сам негде чуо/прочит'о како је током сна по врућини активнос' мозга интензивнија но иначе, па су отуд и ти lucid dreaming t®ips природни. Бар ових дана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 15, 2015 Пријави Подели Написано Август 15, 2015 . Бар ових дана. Ja cesto sanjam. Sinoc sam sanjala kako spremam salatu a u njoj sunka...Ja pokusavam da izvadim sunku ,a ona se stalno pojavljuje...Pojedem jedno parce i setim se da je post...Onda se pojavljuje neki sedi Pop i gleda sta radim ...Ja sam na nekom prozoru,on sedi na klupi ispod drveta i nista me ne pita,samo me posmatra>Pokusavam da ga gledam u oci,ali ne mogu ...ima belu bradu i nosi neki stap ...I pita me da mu kazem kakvi su mi planovi za narednu godinu...Ja mu odgovaram da me uopste ne zanima sta misli i da nemam nameru da se njemu pravdam...ja cu da radim sta ja hocu...ali shvatam da nisam u pravu...no i dalje seckam nesto...Dolazi Majka i kaze>Ti to sama ne mozes da pijedes,Odgovaram>Mogu . Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Август 15, 2015 Пријави Подели Написано Август 15, 2015 Pa jel' ima neko od vas neke vježbe kako postići takve snove, nisam siguran jesu li ovi savjeti po internetu tačni i pouzdani. bangin Nisu mi poznate bilo kakve vezbe za postizanje takvih snova, jer me to nije nesto ni zanimalo, ali mi je poznat slucaj jedne forumasice sa drugog foruma, koja je imala neverovatno zivopisne snove. Tvrdila je da joj se to spontano desava, nikakve tehnike i stalno je potencirala da ne zna da li su lazni ili istiniti. Iskreno, nisam verovao da ona to sanja, vec da fantazira, to sam joj i rekao. Sve dok mi se jednog dana nije javila porukom i napisala san koji se kasnije sve do detalja obistinio. Pokusao sam kasnije da je kontaktiram, ali bez uspeha. Sad mislim da ima totalno bezveznih snova, ali ima i onih koji to nisu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука