Bogdan011 Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 пре 2 часа, AnaLaz рече Мени се допада ова зелена. Koja zelena? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 @Поуке.орг инфо Ako bi ste mogli da napomenete da se na linku "Више > Мој клуб" kreira klub. Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 Zasto vec duze vreme nemam opciju da postavim status? Ranije je bilo polje tipa "zelis nesto da kazes" ili sl i tu sam mogao da napisem nesto i objavim i zasto nemam chat opciju koja je bila na dnu sajta, zru chat a ima ga na sajtu https://pouke.org/svetopismo/ . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 пре 5 часа, "Tamo daleko" рече ili ja ne vidim, ili ga nema--ali gde je "go to the top" dugme? У доњем десном углу имате стрелице на горе на доле "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 Мислим да чет нема одавно . А за ово прво видећемо. Поуке.орг инфо and Djapa је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vildes Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 пре 20 часа, Поуке.орг инфо рече Ок, дај предлог постави овде, ако буде консезуса, поставићемо бар неке пре 19 часа, obi-wan рече Pa ne mogu da postavim ja, ne znam kako uopste ubacujete boje na vrh (odakle uzimate uzorak, i tako to). Sto se tice samih boja, mislio sam na ovako nesto (i sve na taj princip, fale neke crvene i plave nijanse)... ne dirajte ništa sada. odlično je. kakve farbe, kakve zvezdice... pozadina sajta treba da bude bela, nikakva boja... papir za pisanje je beo od pronalaženja. najači sajtovi fejsbuk i tviter imaju belu pozadinu, verovatno da njihovi dizajneri znaju i zbog čega... sve boje na monitoru i displeju su veštačke.... zelena nije kao u prirodi pa da odmara oči, već zamara... i izbor boja na vrhu stranice je odličan. ništa ne menjajte... sajt izgleda sto puta bolji od predhodne verzije. sve čestitke. pozdrav. Bogdan011 је реаговао/ла на ово 1 ta- ta- tatira! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 Кад сте Кратосу уважили примедбу, добих храбрости да вам ставим и ја једну на разматрање - да вратите оно "хвала". Ако нема места, мислим да без нечег од ових постојећих и можемо, али без "хвала" не бисмо смели. С моје стране, обећавам да ћу користити само "амин", "хахаха" и "хвала". Едит: браво за опцију "МОЈ КЛУБ"! vildes, АлександраВ, БанеЛ and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 пре 9 минута, ana čarnojević рече da li postoji neka tema koja služi za pijenje kafe? može i kakao. čisto da se sretnemo i pozdravimo. bez pritiska... ovako. dobro jutro msm nije da mi je sad jutro u podne nego samo pitam. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vildes Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 пре 16 минута, ana čarnojević рече da li postoji neka tema koja služi za pijenje kafe? može i kakao. čisto da se sretnemo i pozdravimo. bez pritiska... ovako. dobro jutro msm nije da mi je sad jutro u podne nego samo pitam. odlična ideja. podržavam. ta- ta- tatira! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bogdan011 Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 пре 1 сат, BORIVOJE рече ne dirajte ništa sada. odlično je. kakve farbe, kakve zvezdice... pozadina sajta treba da bude bela, nikakva boja... papir za pisanje je beo od pronalaženja. najači sajtovi fejsbuk i tviter imaju belu pozadinu, verovatno da njihovi dizajneri znaju i zbog čega... sve boje na monitoru i displeju su veštačke.... zelena nije kao u prirodi pa da odmara oči, već zamara... i izbor boja na vrhu stranice je odličan. ništa ne menjajte... sajt izgleda sto puta bolji od predhodne verzije. sve čestitke. pozdrav. АлександраВ, vildes and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 пре 1 сат, BORIVOJE рече pozadina sajta treba da bude bela, nikakva boja... Ne belo, nego bledo-sivo, kao sto je sad. Ovako je odlicno, bela na duze staze ume da zamori oci (znaci, pricamo o boji pozadine, ne neceg drugog). Zato fotosopovi nemaju belu nego sivu pozadinu - najudobnije za rad i najbolje za prikaz ostalih boja. vildes, АлександраВ and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vildes Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 пре 1 сат, obi-wan рече Ne belo, nego bledo-sivo, kao sto je sad. Ovako je odlicno, bela na duze staze ume da zamori oci (znaci, pricamo o boji pozadine, ne neceg drugog). Zato fotosopovi nemaju belu nego sivu pozadinu - najudobnije za rad i najbolje za prikaz ostalih boja. da, upravu si. ti si to još preciznije rekao. ja sam samo upotrebio reči- bela boja. dobro je sada, svakako... obi-wan and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 ta- ta- tatira! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јул 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 Драги и поштовани пријатељи, узели смо у обзир све ваше критике и предлоге и направили јединствени дизајн који смо назвали "Pouke.org Freedom!" Са овим дизајном можете заиста све! Да се играте са позадинама, да мењате боју хедера и садржаја форума... уз то смо задржали и минималистички приступ. Повећали смо и мало величину фонта. Надамо да ће вам се свидети, јавите нам у коментарима како вам се све ово допада. Можете још неки предлог за боју садржаја и хедера АлександраВ, Bogdan011 and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 On 27.7.2017. at 14:51, Икар Губелкијан рече Da li je smanjen broj sticky tema radi se na tome, ali ne moze tako brzo... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 пре 9 минута, Поуке.орг инфо рече јавите нам у коментарима како вам се све ово допада. Ево, играм се Сада сам у лубеница моду AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука