Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 3 минута, Milica Bajic рече Пуцају зато што се ми ни саме међусобно не разумемо како треба, свака брани свој став са врло мало жеље да сагледа мало шире да види шта заиста она друга мисли и жели да каже. Зто што су у конфузији, притиснути су сопственим очекивањима и жељом да буду мушкарци какве ми желимо, а са друге стране једва и да имају појма шта је то што нама стварно треба да би биле задовољне на дуже стазе. Bravo, ni jedna devojka - zena ne iznosi stav sta u stvari trazi i kakvi muskarci treba da budu. U principu samo postavljaju pitanja ili cak i ne odgovore na pitanje. Niti pricaju o svojim zeljama i potrebama. To je sve tabu, samo muskarci pricaju a onda budu osudjeni zbog toga. Hm I eto posle sve bude konfuzno i njima i nama. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 3 минута, Sofija_ рече svaki brak, sklopljen iz koristi, a bez iskrene ljubavi i bez Hrista, osudjen je na propast Ово се подразумева. Само нема свако исти степен продуховљености тако да не може сваки брак изгледати исто. Ana B. and Лубеница је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 5 минута, Sofija_ рече svaki brak, sklopljen iz koristi, a bez iskrene ljubavi i bez Hrista, osudjen je na propast Ne mora da znači da je samo iz koristi ako je muž jako sposoban... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 20 минута, Liga Džentlmena рече Ma daj Ana ne zezaj. ? A sta je sa zenama? Zar te takve nisu isto razmazene nesposobnjakovicke? Jos se busaju u grudi da su Hriscanke, kako ce one da vaspitavaju decu.... Pa dobro treba sagledati sa svih strana, al meni se nekako najviše sviđa model da je muško pravo muško, a žena žena. Žena ne može da neguje svoju ženstvenost ako mora da izigrava ulogu muškarca... To opet zavisi i od toga kako je ko odrastao, kakav je model imao u porodici, pa onda ono što Jerotić kaže koliko je posto žene u ženi toliko traži muškarca u muškarcu... Лубеница, Milica Bajic and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Bravo, ni jedna devojka - zena ne iznosi stav sta u stvari trazi i kakvi muskarci treba da budu. U principu samo postavljaju pitanja ili cak i ne odgovore na pitanje. Niti pricaju o svojim zeljama i potrebama. To je sve tabu, samo muskarci pricaju a onda budu osudjeni zbog toga. Hm I eto posle sve bude konfuzno i njima i nama. ? Овде могу само да ти пренесем сопствено искуство. Иако смо мој покојни муж и ја заиста били сродне душе и волели се искрено, дешавала су се и пуцања, са обе стране. Себи замерам незадовољство које се појављивало иако смо имали реалне шансе да пристојно живимо и превазиђемо све проблеме (ко их нема?). То га је доводило до пуцања, наравно овде мислим само на емотивно пуцање. То га је поражавало. А све се управо дешавало зато што колико год да добије све што пожели, човек после неког времена пожели још више. То нам је свима у природи. Мислим да никада не можеш испунити све захтеве, нити постоје универзални. Само буди увек спреман на несавршену људску природу, био то човек или жена, и на то да се надограђујеш заувек и све ће бити у реду. Ana B., Vladan :::., Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 минут, Ana B. рече Pa dobro treba sagledati sa svih strana, al meni se nekako najviše sviđa model da je muško pravo muško, a žena žena. Žena ne može da neguje svoju ženstvenost ako mora da izigrava ulogu muškarca... Da, to govore sve mladje devojke. ? Ali da li vi znate sta znaci biti musko, ili biti zensko? Posto vidim da ovde ima dosta zenske populacije, ja bih voleo da mi to neka od vas definjse ta dva pojma a ne da nagadjam? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 Posto vidim da ovde ima dosta zenske populacije, ja bih voleo da mi to neka od vas definjse ta dva pojma a ne da nagadjam? Kako to teba da bude musko, a kako zensko? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 5 минута, Milica Bajic рече Овде могу само да ти пренесем сопствено искуство. Иако смо мој покојни муж и ја заиста били сродне душе и волели се искрено, дешавала су се и пуцања, са обе стране. Себи замерам незадовољство које се појављивало иако смо имали реалне шансе да пристојно живимо и превазиђемо све проблеме (ко их нема?). То га је доводило до пуцања, наравно овде мислим само на емотивно пуцање. То га је поражавало. А све се управо дешавало зато што колико год да добије све што пожели, човек после неког времена пожели још више. То нам је свима у природи. Мислим да никада не можеш испунити све захтеве, нити постоје универзални. Само буди увек спреман на несавршену људску природу, био то човек или жена, и на то да се надограђујеш заувек и све ће бити у реду. Moje saucesce, nisam znao. Hvala, najdragocenije je iskustvo iz prvog lica. Ovde se slazem, uvek tezimo ka boljem. Zato smo i mnogo nezadovoljni, i zato imamo mnogo iskusenja. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 Мени је рецимо мушко- мушко онај у чијим очима могу да видим сигурност типа- све ће бити у реду, како год да буде. А женско-женско она којој је, колико год јака, независна и остало била ипак потребно то да чује да би осетила спокој. Ana B. and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 13 минута, Liga Džentlmena рече Da, to govore sve mladje devojke. ? Ali da li vi znate sta znaci biti musko, ili biti zensko? Posto vidim da ovde ima dosta zenske populacije, ja bih voleo da mi to neka od vas definjse ta dva pojma a ne da nagadjam? Pa otprilike muž je hranitelj i zaštitnik, a žena mu je poslušna iz ljubavi brine o toplini doma, al to danas gotovo da ne postoji... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 4 минута, Ana B. рече Pa otprilike muž je hranitelj i zaštitnik, a žena mu je poslušna iz ljubavi brine o toplini doma... Da li je isto poslusna, ako muz zaradjuje 500€ ili je poslusnija kada zaradjuje 10.000€ mesecno? Mislim, ti rece da je poslusna iz ljubavi....prema muzu, ili prema novcu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 3 минута, Sofija_ рече Da li je isto poslusna, ako muz zaradjuje 500€ ili je poslusnija kada zaradjuje 10.000€ mesecno? Mislim, ti rece da je poslusna iz ljubavi....prema muzu, ili prema novcu? Bolje ona njemu nego on njoj biće jasniji odnos :))))))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 15 минута, Ana B. рече Bolje ona njemu nego on njoj biće jasniji odnos :))))))))) ali za kolko para? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 минут, Sofija_ рече ali za kolko para? Nije to bitno za koliko para. Bitno je da je muškarac borac i da kaže evo ja sam tu za porodicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 17 часа, todor рече Пуцају сви подједнако, без обзира на пол, само што мушкарци имају потенцијал да направе већу штету. "пуцају" подједнако, жене се само дуже и вештије прикривају тако да њихова деструктиност или самодеструктиност, уствари, дугорочно гледано, буду и интензиније. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука