Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 17 минута, Ana B. рече Te dadilje to je previse nego ja to u sali malo. Jerotic je sam rekao da to u danasnje vreme gotovo da nije moguce, al ja kad gledam koliko rade ove zene u fabrici, pa svaka subota radna kuci puno dece puno obaveza to je malo previse. Zato postoji muz da dele obaveze prema deci, troskove, kucne obaveze i sve ostalo. Ma oke, imate svoje misljenje i to je oke. Cak mislim da bi to nekome i bilo oke, sve ovo, jer svi ljudi teze da lepo zive a malo rade. I imaju pravo na to. Bolje i tako reci nego zavlaciti nekoga. Samo kazem da se meni tako nesto uopste ne svidja i da mi je smesna sama pomisao na tako nesto cak bi me takva osoba i odbila sa takvim nacinom razmisljanja. I ne pojmljivo mi je da zena tako nesto misli, posebno u danasnje vreme, kada je problem i sam posao kao posao naci a kamo li nesto vise. Zato i ima mnogo prevara, propalih brakova i sponzorusa. Ali svako ima pravo da tezi onome za sta misli da je najbolje za njega i niko ne treba da ga osudjuje zbog toga jel tako @Neša_.? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 1 hour ago, Ana B. рече Ja sam jednom prilikom sedela u kaficu sa dve zene koje bi trebalo da napisu knjigu kako se dobro udati. Muzevi su im samo tako kvalitetni, dobro zaradjuju, pametni, lepi, a one se samo bave decom. Jos se jednoj dadilje rotiraju ludilo mislis, nasle su sponzora? i sta po tebi znaci "samo tako kvalitetni" ? lep, zgodan i bogat? Neša_ and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 ta zena koja se "dobro udala" kada je muz prevari, a cesto se to i desi,jer lep,zgodan i bogat retko bude zadovoljan samo sa svojom zenom,pa ima sa strane, onda njegova zena to tolerise(zazmuri na jedno oko ili nazovi kako hoces)da bi ostala i dalje "dobro udata" znaci sve trpi zbog novca..a to je cisto sponzorstvo i nema nikakve veze sa hriscanstvom, svidelo se to tebi ili ne, onim postom iznad, ti propagiras materijalizam i sponzoruse Flojd, Рапсоди and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 6 минута, Sofija_ рече mislis, nasle su sponzora? i sta po tebi znaci "samo tako kvalitetni" ? lep, zgodan i bogat? A njih dvojica su stvarno retkost u svakom pogledu dobri momci. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 Управо сада, Ana B. рече A njih dvojica su stvarno retkost u svakom pogledu dobri momci. kako ti to znas? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 2 минута, Sofija_ рече ta zena koja se "dobro udala" kada je muz prevari, a cesto se to i desi,jer lep,zgodan i bogat retko bude zadovoljan samo sa svojom zenom,pa ima sa strane, onda njegova zena to tolerise(zazmuri na jedno oko ili nazovi kako hoces)da bi ostala i dalje "dobro udata" znaci sve trpi zbog novca..a to je cisto sponzorstvo i nema nikakve veze sa hriscanstvom, svidelo se to tebi ili ne, onim postom iznad, ti propagiras materijalizam i sponzoruse Nije cisto sponzorstvo, jer imaju i drugih kvaliteta, nego ja mislim da su one srecne zene, јer imaju sposobne muzeve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 Управо сада, Sofija_ рече kako ti to znas? Jednog jako dobro znam brat mi je, a ovo je njegov drug Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 Управо сада, Ana B. рече Nije cisto sponzorstvo, jer imaju i drugih kvaliteta, nego ja mislim da su one srecne zene, јer imaju sposobne muzeve cekaj, znaci srecna je jer ima novca jer se udala za sposobnog, jel to znaci da bi ga ostavila ako bi mu se nesto desilo, npr.ostane invalid pa ne moze vise raditi, ili bude nesposoban za posao(nikad se ne zna koliko blagostanje materijalno moze da traje)? Натан and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 4 минута, Ana B. рече Nije cisto sponzorstvo, jer imaju i drugih kvaliteta, nego ja mislim da su one srecne zene, јer imaju sposobne muzeve znaci zena je srecna ako ima sposobnog muza? nije valjda samo zbog toga? akcenat stavljas samo na materijalno, zasto? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 Управо сада, Sofija_ рече znaci zena je srecna ako ima sposobnog muza? nije valjda samo zbog toga? akcenat stavljas samo na materijalno, zasto? Zato sto danas ima puno razmazenih nesposobnjakovica... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 3 минута, Ana B. рече Zato sto danas ima puno razmazenih nesposobnjakovica... nisu ni zene bolje, tj. mlade devojke Ana B. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 6 минута, Ana B. рече Zato sto danas ima puno razmazenih nesposobnjakovica... Ma daj Ana ne zezaj. ? A sta je sa zenama? Zar te takve nisu isto razmazene nesposobnjakovicke? Jos se busaju u grudi da su Hriscanke, kako ce one da vaspitavaju decu.... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 7 минута, Sofija_ рече nisu ni zene bolje, tj. mlade devojke Tako je, u vecini slucajeva se takve udaju za popove ili traze popove, pa posle narod kuka kao losi popovi. ? Ana B. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 Пуцају зато што се ми ни саме међусобно не разумемо како треба, свака брани свој став са врло мало жеље да сагледа мало шире да види шта заиста она друга мисли и жели да каже. Зто што су у конфузији, притиснути су сопственим очекивањима и жељом да буду мушкарци какве ми желимо, а са друге стране једва и да имају појма шта је то што нама стварно треба да би биле задовољне на дуже стазе. Vladan :::. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 svaki brak, sklopljen iz koristi, a bez iskrene ljubavi i bez Hrista, osudjen je na propast Ana B., Рапсоди, Flojd and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука