Jump to content

Zasto muskarci lakse pucaju od zena?

Препоручена порука

пре 8 часа, Liga Džentlmena рече

Misli da je glavni problem u tome sto, zene u danasnje vreme se sve ocekuju od muskarca, i da zaradi, i da brine o porodici, i da bude musko, da lupi sakom o astal, da bude boem, agresor itd...

Poenta je da su danas mnogo vise muskarci kulturniji i da se mnogo vise ponasaju dzentlmenski pa je potrebno promeniti sistem vrednosti kod zena.

Danasnje zene su samostalne, samostalno zaradjuju, brinu o sebi, mogu cak barabar da rade sa muskarcima, imaju iste slobode kao muskarci, obrazovane su. Znaci, skoro su barabar kao muskarci.

E sad takvoj zeni je potreban muskarac koji ce da bude za nju tu, kada treba da se donese neka vazna odluka, kada treba da je utesi, da je podrzi, da donese neku vaznu odluku.

Znaci savremenoj zeni je potreban muskarac kao podrska i dopuna a ne "balkanac" koji ce da je obezbedi u svakom pogledu. 

Savremene zene mogu i same da brinu o sebi i materijalno da se obezbede.

Al muškarac je po svojoj prirodi jači, tako da mi bude smešno kad vidim muške sponzoruše, ja bih za to krivila njihove majke...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Lady Godiva рече

Шта да пишем, да сви људи имају некакве проблеме, стресове? То је свима јасно.

Pa pisi, kakav pritisak imaju zene.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ana B. рече

Al muškarac je po svojoj prirodi jači, tako da mi bude smešno kad vidim muške sponzoruše, ja bih za to krivila njihove majke...

Danas to nije tako. Danas su muskarci po gradji jaci.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ana B. рече

Šta misliš zašto je to tako?

Zbog emancipacije zena. Odnosno danas je zene su u rangu sa muskarcima po pravima i slobodama. Meni je to oke. 

Ali je problem sto se i dalje sve ocekuje od muskarca, da je obezbedi, da lupi svakom o sto itd. A ustvari savremenoj, emancipovanoj zeni ne treba takav muskarac, ali je takav i dalje u modi. Smatram da je za savremenu zenu - damu, pravi izbor džentlmen. 

Znaci mesaju se stare i nove vrednosti. I mislim da ne mogu to da isprate ni jedna ni druga strana, pa dolazi do Problema.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Liga Džentlmena рече

Zbog emancipacije zena. Odnosno danas je zene su u rangu sa muskarcima po pravima i slobodama. Meni je to oke. 

Ali je problem sto se i dalje sve ocekuje od muskarca, da je obezbedi, da lupi svakom o sto itd. A ustvari savremenoj, emancipovanoj zeni ne treba takav muskarac, ali je takav i dalje u modi. Smatram da je za savremenu zenu - damu, pravi izbor džentlmen. 

Znaci mesaju se stare i nove vrednosti. I mislim da ne mogu to da isprate ni jedna ni druga strana, pa dolazi do Problema.

Al nekako mislim da je lepse onim zenama koje su obezbedjene da na miru mogu da podizu decu

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Ana B. рече

Al nekako mislim da je lepse onim zenama koje su obezbedjene da na miru mogu da podizu decu

Tako je, one same treba da se obezbede. ?

Mislis da budu paraziti? Ha-ha 

пре 13 минута, Ana B. рече

Ja sam jednom prilikom sedela u kaficu sa dve zene koje bi trebalo da napisu knjigu kako se dobro udati. Muzevi su im samo tako kvalitetni, dobro zaradjuju, pametni, lepi, a one se samo bave decom. 

пре 10 минута, Ana B. рече

Jos se jednoj dadilje rotiraju ludilo :D

To bih rekao da je muzevljeva ideja. ?

A jedna je na forumu pisala da joj treba jedan takav, mogla bi da je upoznas sa tim zenama i da joj sredis da dobije priručnik. ?

Mada ti meni ne deluje kao takva devojka, mada pogledaj Anu Bucevic, mozda ti se i ostvari zelja. ?

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Liga Džentlmena рече

Mislis da budu paraziti? Ha-ha 

Ako se muž i žena dogovore da ona ostaje kod kuće, čuva i podiže decu, odgaja ih da sutra budu dobri ljudi i Hrišćani, radi u kući (tu je posao uglavnom 24/7), a muž zarađuje za porodicu, ne vidim tu nikakve parazite.

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Ana B. рече
пре 8 минута, Smaragdni kamičak рече

Ako se muž i žena dogovore da ona ostaje kod kuće, čuva i podiže decu, odgaja ih da sutra budu dobri ljudi i Hrišćani, radi u kući (tu je posao uglavnom 24/7), a muž zarađuje za porodicu, ne vidim tu nikakve parazite.

kako se dobro udati. Muzevi su im samo tako kvalitetni, dobro zaradjuju, pametni, lepi, a one se samo bave decom. 

Bog je deci dao dva roditelja a ne jednog. Znaci oboje treba da ucestvuju u vaspitanju. To je ista prica kao i sa razvedeni zenama, dete vidja oca sa vremena na vreme jer je stalno na poslovnom putu? 

A ta zena jos ima dadilje, a za sta ce joj dadilja ako se dogovorila da cuva decu? 

Ne svidja mi se ovo. 

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Liga Džentlmena рече

Bog je deci dao dva roditelja a ne jednog. Znaci oboje treba da ucestvuju u vaspitanju. To je ista prica kao i sa razvedeni zenama, dete vidja oca sa vremena na vreme jer je stalno na poslovnom putu? 

A ta zena jos ima dadilje, a za sta ce joj dadilja ako se dogovorila da cuva decu? 

Ne svidja mi se ovo. 

Te dadilje to je previse nego ja to u sali malo. Jerotic je sam rekao da to u danasnje vreme gotovo da nije moguce, al ja kad gledam koliko rade ove zene u fabrici, pa svaka subota radna kuci puno dece puno obaveza to je malo previse.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...