Jump to content

Чему се радујете?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 18. 7. 2017. at 6:53, Princess Bella рече

P.s.   :ok:       

LINK Kriek.jpg

Expand  

Пиво и трешња...хмм... Хвалили су ми та воћна пива, али никао да пробам, све нешто заобилазим :)

Подели на овим сајтовима

On 18. 7. 2017. at 9:52, Вилер Текс рече

Пиво и трешња...хмм... Хвалили су ми та воћна пива, али никао да пробам, све нешто заобилазим :)

Expand  

Slatkasto je.  :suncanje:

reading.gif

Подели на овим сајтовима

On 18. 7. 2017. at 10:10, Princess Bella рече

Slatkasto je.  :suncanje:

Expand  

Жилавка ипак :)

На почетку месеца Тврдош а на крају месеца Тиквеш, наравно :)

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Svemu!Zivotu!Bogu!Ljubavi!Svemu dobrome se radujem kad god me ne sprece okolnosti do te mere uvek sam srecna i blagodarna, volim da budem radosna prosto:sunce: mada bez neke histerije onako u srcu u dusi  u miru i tisini :sunce:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

kada sam sa meni dragom osobom...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

Одласку у храм, драгим лицима! 

Што смо поново скупа.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Радујем се литургији у Мркоњићима у уторак, на дан Светог Василија Острошког и Тврдошког (слава Му и милост).

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...