"Tamo daleko" Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 On 7/15/2017 at 7:50, JESSY рече a veoma mi se dopalo misljenje naseg clana(koga nema vec duze vreme) : Jessy, mozes li mi poslati link od ovog posta, kako bih direktno otisla na njega, jer ne znam gde je? Izuzetno vazna poruka, koju bih trebala prevesti na engleski danas. Hvala unapred. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Жута минута када дође...дође и прође и Мене је увек интересовало " како спречити " да не дође до те фамозне " жуте минуте " . И да ли је уопште то могуће и као је избећи... или смањити њену учесталост, без обзира на животне околности и њене свакодневне замке, због којих мање више сви пуцамо. Из свог искуства сам могла да закључим ( да вам не детаљишем о својим искуствима ) да перфекционисте и планере више хватају та стања, него рецимо људе који не планирају тако много и не захтевају од разних ситуација савршенство. Па онда људе који се ослаљају искљиво на себе, који не трпе сугестије, критике, савете. Значи самовољне људе који увек терају своје и који нису спремни да сарађују. "Tamo daleko", PredragVId, Матусал and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 4 часа, "Tamo daleko" рече mozes li mi poslati link od ovog posta, https://pouke.org/forum/topic/25566-темперамент-карактер-личност/?page=2 "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 On 7/16/2017 at 21:30, Snezana Pilic рече On 7/16/2017 at 21:30, Snezana Pilic рече Molitva,to da,to radi само звати Непобедивог у помоћ Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 On 14.7.2017. at 20:04, Жика рече Мислим да је најбоље не враћати се мислима на тај догађај, тј. бити у садашњем тренутку. Кад не мислимо о томе смањимо нервозу. Кад се мало примиримо не мислећи ништа можемо почети лагано молитву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука