Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Avocado рече

Kao da je mlado belo čeljade objektivno lepše od čeljadi drugačije boje kože, te se ne treba zalagati za jednakost ovih garavijih... tako nekako... ti?

Да је ово тема о женама могло би тако да се протумачи.

Ово је тема о ”традиционалној западној уметности” где аутор покушава да покаже да је ”лепша” од модерне, па у том контексту разумем да је хтео да каже да нису све уметности једнаке. Што можеш да се слажеш или не слажеш, али је валидан став који нема никакве везе са расизмом.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Paradoksologija рече

Šta ti misliš da ovo znači i kakve tačno veze ima sa umetnošću, a kakve sa ideologijom? Koja je tačno poruka? Zašto mim na 'Otmicu Evrope', zašto ne samo slika?

Čemu, recimo, 'Evropa' (koja znači nešto kada se ovako upotrebljava, kao što Srbski znači nešto kada se baš tako piše)?

Значи да европљани треба да гаје и бране своју традицију и културу. Тема је о традиционалној западној/европској уметности и култури.

Нпр. треба да се брани од постмодерниста за које неко сматра да је уништавају.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, RYLAH рече

Ништа, шечеру. Ти си кул. И сви сте кул.

Ако мислиш да ће то прављење лудим да прође код мене, јок. Можемо да причамо рационално, али овако јок.

Док се правиш луд, добијаћеш такав третман.

ОК. Како оћеш.

Ја сам лепо питао да разјасним ствари. Можда видимо исту ствар другачије.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Значи да европљани треба да гаје и бране своју традицију и културу. Тема је о традиционалној западној/европској уметности и култури.

ili u prevodu- nije tema o umetnosti...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Avocado рече

Kao da je mlado belo čeljade objektivno lepše od čeljadi drugačije boje kože, te se ne treba zalagati za jednakost ovih garavijih... tako nekako... ti?

Ja ne mogu da shvatim da neko ovako razmišlja, te se postavlja realno pitanje ko je ovde u stvari zastranio.

Mogao si na primer da zaključiš da sam hteo da kažem da "tradiciju treba vrednovati i čuvati" (što nije ni daleko od istine) ili tako nešto, ali si zaključio ovo.

Kao Roršahove mrlje, gde ljudi lepe ono što je njima u glavi, a sad vidimo i šta je to.

Подели на овим сајтовима

25-та страна. Дефинитивно је Клаудкинг кренуо да спамује јер му се није свиђало што неко критикује ”модерну уметност”.

На шта му саговорници одговарају да не желе никоме да забране да воли или слика шта хоће, само износе своје мишљење.

Чист нацизам...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

само да питам, да не мислите да браним аурора и мурамашу (нису мој тип ем су млади ем нису плави и плавоки), него да л сте случајно приметили да момци изгледају ко љути Турци, па ето да ли вам је на памет пало да се спрдају са свом том причом око аријевских лепотица.

мсм Василије и Дарко из Драгачева аријевци :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

Да је ово тема о женама могло би тако да се протумачи.

Ово је тема о ”традиционалној западној уметности” где аутор покушава да покаже да је ”лепша” од модерне, па у том контексту разумем да је хтео да каже да нису све уметности једнаке. Што можеш да се слажеш или не слажеш, али је валидан став који нема никакве везе са расизмом.

Kakve veze ima fotografija devojke sa "tradicionalnom zapadnom umetnosti"???

To što ti pričaš bi imalo smisla da je iza neka Mikelanđelova slika... ili još bolje da je jedan od onih mimova gde se porede neka lepa stara slika i neka "ružna" moderna slika...

Ovako, te reči, preko belog čeljadeta, u smislu umetnosti... ne pije nikako vodu...

Pored toga, uzmeš malo pa pogledaš okolo... recimo, idi pogledaj sledeća dva linka, razmisli o njima i šta poručuju i onda klikni na "next post"... na oba:

https://imgur.com/r/new_right/ZiRmRhg

http://medievalistaa.tumblr.com/post/150543938829/defend-european-traditions

ili baci pogled na ovo:

https://dixiearistocrat.tumblr.com/post/173740099356/hate-equality-love-liberty

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

25-та страна. Дефинитивно је Клаудкинг кренуо да спамује јер му се није свиђало што неко критикује ”модерну уметност”.

На шта му саговорници одговарају да не желе никоме да забране да воли или слика шта хоће, само износе своје мишљење.

Чист нацизам...

Mastoviti ljudi... :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

На шта иде ироничан одговор, који наравно има за циљ да исмеје такву претпоставку. 

Ко је имао двојку из српског у трећем разреду може да протумачи лако...

On 5.9.2017. at 7:26, Аурор рече

Može i tako...

Zahvaljujem.

FB_IMG_1504537638394.jpg.c15bb79a80107d947f35dc184ec40b47.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Lepo je, zaista, ako ti možeš to tako nevino da tumačiš - i verujem ti da tako vidiš.

"Evropa" koriste ekstremni rasisti iz organizacije "Identity Evropa" (kao što kod nas o srbstvu govore nacionalisti); upravo njihov je i slogan "You will not replace us" (misli se na belu rasu, populaciju u SAD koja je evropskog porekla), a koji se slogan pojavljuje na drugim mimovima, uključujući mimove sa stranice "Traditionalist Western Art".

Tebi verujem da ne znaš o čemu se radi, ali nekome ko stranicu prati i sa nje prenosi i mimove, ne samo ulja na platnu i fasade, ne verujem kad apsolutno ne zna o čemu je reč i kakva politička poruka...

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

Нема ту шта да се тумачи јер све јасно пише на извору мимова. Аутор је више него јасан.

x7EGNAf.jpg

Е сад, свакако да је могуће ићи код овог расисте који дакле недвосмислено сматра да Европу и цивилизацију треба бранити од других раса и онда купити те мимове да би се илустровала борба против постмодерноста. Колико је то паметно радити, остављам другима да просуде за себе. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Снежана рече

само да питам, да не мислите да браним аурора и мурамашу (нису мој тип ем су млади ем нису плави и плавоки), него да л сте случајно приметили да момци изгледају ко љути Турци, па ето да ли вам је на памет пало да се спрдају са свом том причом око аријевских лепотица.

мсм Василије и Дарко из Драгачева аријевци :D

Ja sam crn (kad sam bio beba sam bio potpuno plav), a preferiram plave.

Moj brat je onako plav, a voli najgaravije moguće, plave ne može da smisli :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...