Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Ако будемо, не дај Боже, поново имали конц-логоре, у њима ће бити хришћани и остали традиционалисти. 

Na ovom forumu su otvorili progresivni konc-logor.

Seti se i kako je ovaj rekao za Kratosa onda...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

A kako se zovu ljudi koji slede islamsku doktrinu i ideologiju?

Па иронија је овде да ислам има велике сличности са тим тоталитарним идеологијама, ал кад се усудиш да то кажеш онда си ти тај...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Avocado рече

Neće moći tako... ili pričamo o formi ili suštini... ako pričamo o formi i onom kriterijumu kojeg si sama pomenula -  obojicu bi ih izbacili iz kanadske škole, a btw Auror je i njemu stavio meme "begone degenerate"... dakle odnosi se na čoveka...

A ako pričamo o suštini, oba se odnose na ideje i stavove... jasno je da mu klaud govori da je bolesnik povodom stavova ... tj. samo je trebalo da kaže "stavovi koje iznosiš su bolesni" i onda bi bilo u redu...

Kao degeneričnu? Koji istoričar umetnosti je tako naziva?

Takođe, nemoj da zaboraviš da Auror ne hejtuje samo post-modernu umetnost, već svu modernu, sa izuzetkom Van Goga i još po nečega...

Ne bi Avocado, objasnila sam i zasto. Ne smes vredjati licnost ali mozes delo jer ono nema osecanja tj. nije zivo bice isto kao ni stav ili stolica.

Da, samo sto to malo finije kazu tipa “dekadentna” .

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

Чуј, ислам сам ја овде први критиковао и то вероватније оштрије од било кога другог. Као доктрину и идеологију.

Jesi i raspravljali smo nekad i žestoko oko toga i nikad nisam ni pomislio za tebe ono što sam siguran za njega... a ti si isto libertarijanac, ljubitelj Trampa, konzervativac, vernik... (šta god da ste smislili kao razlog hejta)

Zato što tebi ne bi palo na pamet da postaviš poređenje po kojem smo mi ljudi, a oni orci - divlje, zle, zveri... i ako bi se slučajno i zeznuo (mada sumnjam da bi ti se to desilo) ne bi nastavljao to da radiš nakon što ti se skrene pažnja na to šta to predstavlja...

Цитат

Што се цитата тиче, могу да га тумачим само у контексту теме.

Pa ne možeš jer veze nikakve nema sa temom.

Za WrathOfGnon ima baš ono značenje koje sam ti rekao.

Za Sobrana možda čak i nema... moooždaaaa je vezan za libertarijanizam tj. tradicije slobodarstva... mada je nekako taj "žal za starim dobrim vremenima" uvek sličan kad ga zagrebeš malo...

Ali sa ovom temom tj. sa umetnošću nema ama baš nikakve veze...

Цитат

Можда је тај човек некад написао негде нешто глупо, ал то стварно нема никакве везе. Не можемо сад да повезујемо опус сваког аутора чији цитат неко стави... Постављач било којег цитата свакако нема намеру да каже да подржава све што је тај икад рекао. Ако уопште зна о коме се ради...

Ali već sam na to odgovorio... sve to bi bilo u redu da je u pitanju samo ovaj citat... da je samo jedna stvar, ne bi niko ni primetio ovaj mim...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Људи, јесте ли сви колективно прсли? Мислим претерујете и једни и други, занели сте се.. машите поенту. Ова тема је и отворена због расправе, на некој другој, о "дегенерације". Све што се даље писало на овој теми није због тих мимова него због целе те атмосфере и свега што је раније речено. 

Мсм Гризли што не рече, ако си већ листао од почетка, да сам ја спомињала овде дегенерацију и да сам крпила Аурорче због Пикаса. Ја сам кренула да га боцкам далеко пре Клауда.

Јеси ли читао ти тему о феминизму кад је стављена под кључ зато што су Аурор и Маша причали глупости о самохраним мајкама. Ниси приметио те форе са савршеном породицом? Бре Даре се озбиљно истриповао кад је Парадокс рекла како ће бити лепа деца бледе жене (њене другарице, "савршене Европљанке") и црнца. Не зато што му сметају црнци сами по себи него зато што мисли да су "савршена породица", традиција, морал, вера, уметност, западна цивилизација и њене тековине угрожене. Као она ликује зато што деца неће бити бела, јер су sjw по интернетима отишли у дискриминацију белаца и булазне свашта. Капирам да он то тако некако види.

Одакле сви они мимови о муслиманским имигрантима/орковима.. Мислим да ови клинци гледају глупости по нету и крећу да параноишу. Знаш оно кад прочиташ да је неко осуђен јер није продао цвеће геј пару за венчање, па онда испод још гомилу коментара како ће тако људи због тих дискриминаторних закона морати да иду против својих уверења. Па онда вести и лажне вести о насиљу муслимана, муслимани дивљају по Европи.. Осећају неки страх, неизвесност, анскиозност коју лече лепим прошлим временима, где је све било сигурно, мирно и спокојно. Где је постојало развијено европско друштво, људи нису били искварени, девојке су биле румене и чедне, момци јунаци, венчали се, имали клинце и живели срећно до краја живота... док нису почели да се кваре, постају изопачени и ето сад је све горе и горе..

Искрено, ја Аурорчета некако волим јер мислим да је онако нежна, добра особа и стварно ми је жао што не може ни један коментар овде да прође без тог неког тона.. не знам ни како бих га назвала. 

Што се тиче других који га називају нацистом. Мислим да га тако гурате само још дубље. Није он нациста, само је у неком гадном периоду из ког ће, надам се, изаћи кад се мало одвоји од мрежа, сазре, опасуљи се.. разведри.. Није решење нападати га тако. 

Не знам више ни шта сам кренула да кажем. А да, смарате сви..

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече

Што се тиче других који га називају нацистом. Мислим да га тако гурате само још дубље. Није он нациста, само је у неком гадном периоду из ког ће, надам се, изаћи кад се мало одвоји од мрежа, сазре, опасуљи се.. разведри.. Није решење нападати га тако. 

Svi koji su mu to rekli su mu ujedno X puta rekli i to da da se nadaju da će sazreti i opasuljiti se tj. izaći iz te faze i biti ponovo onaj lik kojeg smo ranije znali..

Цитат

Uh... sad je definitivno vreme da se odjavim sa teme... :mahmah:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

@Војвода7

Побогу човече, шта ти смета у оном Годивином посту?!

Вероватно се препознао. Он је у сличном фазону. Исти је грч, само друга епоха. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

1 hour ago, Avocado рече

Uh... sad je definitivno vreme da se odjavim sa teme... :mahmah:

Па чекај... ја мислио казаћеш:

Види ја разумем да је то твоје субјективно доживљавање наше дискусије и да се теби не свиђа овакав дискурс али не постоје никакви објективни показатељи да постоји неко реално смарање као ни да је оно што ти називаш смарањем нешто негативно и де-конструктивно по себи. Јер да би тако нешто могли да тврдимо потребно је да дедуктивно без сваке сумње покажемо да из свих наших коментара неминовно као закључак следи да је неко објективно сморен а не само да му се у овом тренутку не свиђа ток дискусије а преко свега тога тај закључак можда уопште није ни смарање него је реч о правилно усмереној конструктивној дискусији која нас управо води ка утврђивању the истине о предмету спорења.

Мада... када Лејди каже да смараш онда ипак боље да батаљујеш то... него да философираш као и обично... :) 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Lady Godiva рече

Мсм Гризли што не рече, ако си већ листао од почетка, да сам ја спомињала овде дегенерацију и да сам крпила Аурорче због Пикаса. Ја сам кренула да га боцкам далеко пре Клауда.

Зато што он то ради малициозно и свуда.

Јеси ли читао ти тему о феминизму кад је стављена под кључ зато што су Аурор и Маша причали глупости о самохраним мајкама.

Не. То тамо има хиљаду страна... Хев мрси...

Бре Даре се озбиљно истриповао кад је Парадокс рекла како ће бити лепа деца бледе жене (њене другарице, "савршене Европљанке") и црнца. Не зато што му сметају црнци сами по себи него зато што мисли да су "савршена породица", традиција, морал, вера, уметност, западна цивилизација и њене тековине угрожене. Као она ликује зато што деца неће бити бела, јер су sjw по интернетима отишли у дискриминацију белаца и булазне свашта. Капирам да он то тако некако види.

Мислим да не капираш. Ја мислим да њега нервира толико одушевљење нечим баналним што не би требало уопште да буде битно. И мене нервира то ”сигнализирање врлина”.

Ово је веома разумно и мудро. Хвала ти.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Вероватно се препознао. Он је у сличном фазону. Исти је грч, само друга епоха. 

Зато ја пушћам Најтвиш до даске и пијем пригодно пиво. Уклања све грчОве. 

ZOZc6V2.jpg

4CgDdME.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

@Војвода7

Побогу човече, шта ти смета у оном Годивином посту?!

Нисам ни читаи...видим да сте ти, парадоксологија и авокадо лајковали, то ми је довољно... Па усмјерен је против Аурора, ето шта је, могу и ја тако да напишем пост, заправо боље тему да отворим, о вашем понашању према Млађонију, према Аурору, према Дијани, Александри..... и на крају да кажем да сте ви у некој фази и да вас волим и да се надам да је то само фаза која мало дуже траје... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...