Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Аурор рече

A za reč misrule

Ja sam pokušao, nisam našao dobru. Ne valja "anarhija", "rđava vladavina", "bezvlašće"... Predlažem da se usvoji misrul.

A u kom smislu? Kao da postoji sistem i pravila ali nedostaje npr. jedno za konkrentu pravnu prazninu ili

da se opise zajednica u kojoj nema nikakvih pravila il postoje ali se nepostuju itd... 

Ovo je ipak umetnicka tema, daj malo prenesi sentiment ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, florenntina рече

Jeste ali mi se cini da ovi termini vise asociraju na fizicko nasilje a manje nekako na ono verbalno i druge oblike indirektnih i manje vidljivih nacina maltretiranja...

Zlostavljač uključuje i ostale oblike zlostavljanja...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, florenntina рече

A u kom smislu? Kao da postoji sistem i pravila ali nedostaje npr. jedno za konkrentu pravnu prazninu ili

da se opise zajednica u kojoj nema nikakvih pravila il postoje ali se nepostuju itd... 

Ovo je ipak umetnicka tema, daj malo prenesi sentiment ?

Za loše stanje u Srbiji je kriv naprednjački misrul. U tom smislu.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

Zlostavljač uključuje i ostale oblike zlostavljanja...

Znam, zato sam i napisala “asocira” jer kod nas se obicno koristi da oznaci pretezno fizicko nasilje. Verovatno je kao pravni termin jasno tako definisana kako si rekao, ali u svakodnevnom govoru se redje koristi u tom kontekstu.

Zamisli i sam situaciju da cujes od dece “on je zlostavljac, unosio mi se u lice i rekao da sam klempavi debeljko”

Подели на овим сајтовима

Većina sadržaja ove teme koje je začetnik teme postavio, a svakako sam početni post, koji uključuje sliku direktno preuzetu iz zaglavlja dotične FB grupe, potiče sa Traditionalist Western Art - svako lako može tu da vidi sve sadržaje i uopštenu ideologiju stranice.

Ironično je da je stranica, osim što je konzervativna, tradicionalistička, rasistička, takođe i antikapitalistička. To bi obično omelo ponekog ovde u oduševljenju dotičnom. No dobro.

Neki od oblika 'tradicionalne Zapadne umetnosti' koji se tamo pojavljuju, a od kojih su neki postovani i ovde, svode se na mimove ili fotografije plavookih plavuša sa kojima je nekako neretko povezana poruka o odbrani naše civilizacije od varvara i neophodnosti razmnožavanja u okviru iste rase (ko nije pratio, Auror je eksplicitno van ove teme samu ideju rađanja dece od ljudi sa različitim nivoima melanina u koži nazvao 'degeneracijom' - znači, taj izraz nije rezervisan samo za avangardnu umetnost). 

I serija mimova o 'cucks', islamu, raznim varijantama problematičnosti afričke kulture/rase/kako to već gledaju, zatim posteri otvoreno rasističke grupe Identity Evropa...

Teško je baš praviti se blesav, treba obraz kao đon - jer ne verujem da je iko ovde glup.

Recimo:

European man: You must always be cool, and as smart and as strong as you can. These are things you can control. Then what you do is make love to European women, and she will give you sirelings and stronger purpose. 

20728203_1281549108623130_1234157311272496405_n.jpg

22308851_1504061606371878_5527233641883156678_n.jpg

20992888_1292535627524478_3722231502320562591_n.jpg

15578953_1063261933785183_5576763735066089319_n.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Paradoksologija рече

Većina sadržaja ove teme koje je začetnik teme postavio, a svakako sam početni post, koji uključuje sliku direktno preuzetu iz zaglavlja dotične FB grupe, potiče sa Traditionalist Western Art - svako lako može tu da vidi sve sadržaje i uopštenu ideologiju stranice.

Ironično je da je stranica, osim što je konzervativna, tradicionalistička, rasistička, takođe i antikapitalistička. To bi obično omelo ponekog ovde u oduševljenju dotičnom. No dobro.

Neki od oblika 'tradicionalne Zapadne umetnosti' koji se tamo pojavljuju, a od kojih su neki postovani i ovde, svode se na mimove ili fotografije plavookih plavuša sa kojima je nekako neretko povezana poruka o odbrani naše civilizacije od varvara i neophodnosti razmnožavanja u okviru iste rase (ko nije pratio, Auror je eksplicitno van ove teme samu ideju rađanja dece od ljudi sa različitim nivoima melanina u koži nazvao 'degeneracijom' - znači, taj izraz nije rezervisan samo za avangardnu umetnost). 

I serija mimova o 'cucks', islamu, raznim varijantama problematičnosti afričke kulture/rase/kako to već gledaju, zatim posteri otvoreno rasističke grupe Identity Evropa...

Teško je baš praviti se blesav, treba obraz kao đon - jer ne verujem da je iko ovde glup.

Recimo:

European man: You must always be cool, and as smart and as strong as you can. These are things you can control. Then what you do is make love to European women, and she will give you sirelings and stronger purpose. 

20728203_1281549108623130_1234157311272496405_n.jpg

22308851_1504061606371878_5527233641883156678_n.jpg

20992888_1292535627524478_3722231502320562591_n.jpg

15578953_1063261933785183_5576763735066089319_n.jpg

Хоће ли зачетник теме сад да се постави за администратора?

Иначе, дјевојка на првој слици је прелијепа, на другој слици ми се не свиђа што заједно носе канту...

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Paradoksologija рече

koji se tamo pojavljuju

Ти ниси модератор тамо него овде.

Је л ставио овде неко неку спорну слику? Ви се бавите неким непотребним ”Шерлок Холмс” истраживањем нечијих извора итд. То је вероватно занимљиво, али нема никакве везе. Не постоји правило форума које каже ”не смеш одатле да узмеш слику”. Јуче онај трол човека директно увреди, каже му да је ”дркаџија”, а ти му помажеш да ”испадне како треба” - ”цитирао” нешто па то као мења ствар. Шта има везе шта је цитирао? Ајде ја сада тебе опсујем и кажем, ”ма то сам цитирао Буковског”... Има ли смисла?

А нико није реаговао кад је овај провокатор и трол чак и мене овде сврстао у ”расисте”. Ајде сад. Ето ти, и ја сам наци. Зупер.

И ту се види да нисам уопште ја био тај који је ”пристрасан”, има ”штићенике” итд.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Значи, не може да се суди по некаквим ”асоцијацијама”.

Него за конкретно дело, сад и овде. Шта је ко коме написао конкретно. То се суди и то се уређује.

А не сад некога прогласиш за неподобног и онда свако има права да га вређа и говори му шта оће. И кад се ја побуним ”увредили човека”, кажеш ми ”а па нема везе, он је ово и оно”. Нема везе шта је. Нико никога не сме да вређа, ни да провоцира као ова битанга. Погледај само на овој теми како тролује и покушава да људе изнервира. Намерно то радити је чиста злоба.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Svi koji su od pocetka na Poukama (a i sa foruma Verujem) znaju ko je Grizli i koliko je doprineo svojim znanjem i iskustvom, koje je bratski i nesebicno delio, razvoju foruma i edukaciji clanova. Nazvati njega nacijem zasluzuje apsolutno ban i ja se pridruzujem iznetim kritikama i trazim od administracije da reaguje.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, florenntina рече

Svi koji su od pocetka na Poukama (a i sa foruma Verujem) znaju ko je Grizli i koliko je doprineo svojim znanjem i iskustvom, koje je bratski i nesebicno delio, razvoju foruma i edukaciji clanova. Nazvati njega nacijem zasluzuje apsolutno ban i ja se pridruzujem iznetim kritikama i trazim od administracije da reaguje.

Uz svo dužno poštovanje prema Grizliju, ne slažem se da neko treba da popije ban zato što je nekom (kome god) zalepio neku ružnu etiketu u raspravi... pogotovo što ne pamtim da se takvo pravilo do sada primenjivalo, pa ne znam da li bi valjalo retroaktivno ga primeniti jer onda moraš da banuješ i Grizlija i mene i Aurora i Juanita i još gomilu ljudi sa foruma...

A naročit problem sa tvojim zahtevom je što ga klaud nije nazvao nacijem...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...