Jump to content

Болест над болестима

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 34 минута, Natasa. рече

Nešto kao slika užasne automobilske nesreće - jednostavno moraš da pogledaš :smeh1:?

Па пази наслова, ''Син ми има 12 година и дојим га у јавности, рекла сам му да не брије браду јер ми тако више годи'', чак и по насловиима можеш сконтати колико је то болесно, не мораш ни да читаш текст, али ако га прчиташ видиш да новинари то објављују као нешто што уопште и не мора бити болесно, нема ни трунке осуде или нечега. Кад размислим, плашим се да они својим текстовима желе да болесно постане нормално.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Sasa Vojvoda рече

плашим се да они својим текстовима желе да болесно постане нормално.

Pa naravno da rade na tome, još otkad sebe, nevezano za ovu temu.

Ali mi smo odrasli ljudi koji valjda znaju da proberu šta je (ne)normalno. Zato ne treba čitati "ženske" časopise, u kojima rade mizogini likovi.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

Ali mi smo odrasli ljudi koji valjda znaju da proberu šta je (ne)normalno. Zato ne treba čitati "ženske" časopise, u kojima rade mizogini likovi.

Ако су ријалити емисије веома гледане, питање је колико друштво може да пробере...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Sasa Vojvoda рече

Ако су ријалити емисије веома гледане, питање је колико друштво може да пробере...

Ne može, ali ne brini se previše...

"Pučina je stoka jedna grdna - dobre duše, kad joj rebra puču."...i tu nema pomoći, rek'o čo'ek još odavno.

Kad bismo pojmili koliko malo pameti ima na svetu, iščašili bismo se.

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Sasa Vojvoda рече

Вазда је то било у већини, брате. Па ево ти песме у "Црвеном бану" - то се препричавало међу народом и на то су се људи смејали, то им је била забава уз ватру. Оно што је чак и за данашње појмове крајње вулгарно и примитивно, да не кажем клозетски хумор.

И биће тога, на жалост, док је људског рода, није то ствар за толику саблазан ил да се бежи у планине. Једноставно се огради од тога, направи свој микрокосмос, са људима са којима делиш исте или сличне вредности, и бићеш у миру.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, RYLAH рече

Вазда је то било у већини, брате. Па ево ти песме у "Црвеном бану" - то се препричавало међу народом и на то су се људи смејали, то им је била забава уз ватру. Оно што је чак и за данашње појмове крајње вулгарно и примитивно, да не кажем клозетски хумор.

И биће тога, на жалост, док је људског рода, није то ствар за толику саблазан ил да се бежи у планине. Једноставно се огради од тога, направи свој микрокосмос, са људима са којима делиш исте или сличне вредности, и бићеш у миру.

Брате, ти си најбољи познавалац ријалитија на форуму.  :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Брате, ти си најбољи познавалац ријалитија на форуму.  :smeh1:

Криво ми сад што нисам испратио ову сезону Парова како доликује, баш се посо неки накупио, ал сам у току генерално, то је битно.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...