Jump to content

MITARSTVA - da li verujete u njih?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Рапсоди рече

Мислим да учесници ове теме дефинитивно неће проћи митарства баш због ове теме, сем ако се не покају :D 

Ne zaboravi da si se i ti upisala.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Duša je po prirodi smrtna.

Ja reko' po milosti Božjoj. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Duša je po prirodi smrtna.

Бесмртна по милости, благодати, како оћеш....природа се ту укида, је ли јача сила природе или  милости то.ј.благодати... 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Nebojš.a рече

Ne zaboravi da si se i ti upisala.

Моје се не важи, ја не вређам само хуморишем....:D

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Бесмртна по милости, благодати, како оћеш....природа се ту укида, је ли јача сила природе или  милости то.ј.благодати... 

Priroda se ne ukida.

Priroda se prevazilazi darom Oca Krvlju I Telom Isusa Hrista.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Tanjir рече

Ja sam tebe bio pitao da li duša umire sa telom, ti si rekao da, rekao si uvijeno, ali si potvrdio. Rekao si da duša nije poseban entitet. Ne teraj me da skrolujem i da te citiram.

Ja sam tebi rekao da ne znam šta je duša, jer mora da mi piše u dogmatima, pošto ti si tu igru uveo. Reci mi gde dogmatski piše šta je duša, pa ću i ja to da ispovedim.

Duša je po prirodi smrtna kao I telo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Priroda se ne ukida.

Priroda se prevazilazi darom Oca Krvlju I Telom Isusa Hrista.

Па добро онда благодат Божија или милост превазилази природу...и то му онда дође на исто....:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kopitar рече

Budući da je stvorena po bespočetnim energijama...kako je onda smrtna?

Gde je stvorena bespočetnim energijama I što bi Hristos onda došao da spašava duše iz ada da je stvorena kao besmrtna?

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Па добро онда благодат Божија или милост превазилази природу...и то му онда дође на исто....:D

Nije isto.

Ne ukida se priroda, već blagodaću Telom I Krvlju Hristovom mi Vaskrsavamo I prevazilazimo prirodu sjedinjujući se sa bespočetnim I nestvorenim energijama.

Vaskrsavamo.

Verujem u vaskrsenje mrtvih I život budućeg veka u Vaskrslom Isusu Hristu.

Drugu veru ne poznajem.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...