Nebojš.a Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 4 минута, Рапсоди рече Мислим да учесници ове теме дефинитивно неће проћи митарства баш због ове теме, сем ако се не покају Ne zaboravi da si se i ti upisala. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 2 минута, ninaana рече Kako umire kad je besmrtna po milosti Božjoj, valjda svaki pravoslavac to zna? Da, pravoslavac. Smaragdni kamičak and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 5 минута, Tanjir рече To je poznati alegorijski tekst. I šta kaže o.Sava Janić da li su mitarstva dogma? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Duša je po prirodi smrtna. Ja reko' po milosti Božjoj. Ivan Marković and Nebojš.a је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Duša je po prirodi smrtna. Бесмртна по милости, благодати, како оћеш....природа се ту укида, је ли јача сила природе или милости то.ј.благодати... Ivan Marković and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, ninaana рече Ja reko' po milosti Božjoj. Ja rekao po prirodi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 2 минута, Nebojš.a рече Ne zaboravi da si se i ti upisala. Моје се не важи, ја не вређам само хуморишем.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Бесмртна по милости, благодати, како оћеш....природа се ту укида, је ли јача сила природе или милости то.ј.благодати... Priroda se ne ukida. Priroda se prevazilazi darom Oca Krvlju I Telom Isusa Hrista. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Duša je po prirodi smrtna. Budući da je stvorena po bespočetnim energijama...kako je onda smrtna? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Tanjir рече Ja sam tebe bio pitao da li duša umire sa telom, ti si rekao da, rekao si uvijeno, ali si potvrdio. Rekao si da duša nije poseban entitet. Ne teraj me da skrolujem i da te citiram. Ja sam tebi rekao da ne znam šta je duša, jer mora da mi piše u dogmatima, pošto ti si tu igru uveo. Reci mi gde dogmatski piše šta je duša, pa ću i ja to da ispovedim. Duša je po prirodi smrtna kao I telo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Priroda se ne ukida. Priroda se prevazilazi darom Oca Krvlju I Telom Isusa Hrista. Па добро онда благодат Божија или милост превазилази природу...и то му онда дође на исто.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, kopitar рече Budući da je stvorena po bespočetnim energijama...kako je onda smrtna? Gde je stvorena bespočetnim energijama I što bi Hristos onda došao da spašava duše iz ada da je stvorena kao besmrtna? kopitar је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 2 минута, Рапсоди рече Моје се не важи, ја не вређам само хуморишем.... То ти је празнословље, пукла си... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Па добро онда благодат Божија или милост превазилази природу...и то му онда дође на исто.... Nije isto. Ne ukida se priroda, već blagodaću Telom I Krvlju Hristovom mi Vaskrsavamo I prevazilazimo prirodu sjedinjujući se sa bespočetnim I nestvorenim energijama. Vaskrsavamo. Verujem u vaskrsenje mrtvih I život budućeg veka u Vaskrslom Isusu Hristu. Drugu veru ne poznajem. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече I što bi Hristos onda došao da spašava duše iz ada da je stvorena kao besmrtna? Možda da ne bi večno ostale tu. Tanjir and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука