Jump to content

Утицај духа Запада као главни узрок словенског нејединства

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, Кратос рече

Politička istorija Srbije

Bog stvori Zemlju, stvori i narode razne a među njima naravno i Srbe. I reče Bog Srbima: Vama dajem jednu veoma specifičnu osobinu, neka to bude kurčenje, a da stvar učinim zanimljivijom neka to bude kurčenje bez ikakvog osnova. I još reče Bog: Idite sada Srbi i kuvčite se po Zemlji dok je sveta i veka, i dok neka sila ne popizdi pa vas satre do poslednjeg.

I tako Srbi godinama hodiše po jevroaziji dok konačno u 7. veku ne dođoše na Balkan. Jedan Srbin reče: Čini mi se da je ovaj plodni balkanski prostor izuzetno povoljan za kuvčenje. Ostala braća podržaše ga u glas. Čak šta više, reče glavni Srbin, hajde da se nastanimo u sred Balkana da bi naše kuvčenje došlo do izražaja.

I kuvčismo se tako vekovima dok ne dođoše Turci. Kad dođoše oni vele: Aman Srbistanci daj samo da prođemo tuda pa da pljačkamo bogatu zapadnu jevropu. Srbi odgovoriše: Kuvac da prođete. Satreše nas. Posle pet vekova izbi buna. Turci vele: evo vam primirje, Srbi vele: Evo vama kuvac.

Prođoše ondak ratovi manji i veći dok ne dođe do Prvog svetskog rata. Austrougarska reče: Aman Srbi deset puta smo veći od vas, predajte se. Odgovor je glasio: Predamo se kuvac bre! Satreše nas.

Dođe i Drugi svetski rat. Vlada potpisala pakt. Narod viče: Kuvac pakt. Nemačka kaže: Dobićete po pitjki. Srbija kaže: Dobićete vi kuvac, i to tvrd za mnogo godina. Satreše nas.

Ameri rekoše: Dajte bazu na Kosovu. Srbin reče: Damo vam kuvac na Kosovu i to u paketu sa još dva kurva da se zasladite. Satreše nas.

Nato viče: Uđite u naš pakt da vas ne bi razmoždili. Mi vičemo: Uđemo kuvac u vaš kuvčevi pakt, nabijemo vas sve na kurac, i usput popušite nam kuvac. Epilog se da naslutiti...

Cak i ja osvedoceni drugosrbijanac i autosiovinista mislim da si malkice preterao ali pozdravljam ovako kreativne uratke. Lepo me nasmeja a pritom si ubo pojentu ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Grizzly Adams рече

ОК, неки Бил нас је бомбардовао, али други Бил нам је дао компјутере.

ok, neki Arash se razneo u parizu al drugi Arash nam je dao Dropbox... ;)

https://en.wikipedia.org/wiki/Arash_Ferdowsi

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Cak i ja osvedoceni drugosrbijanac i autosiovinista mislim da si malkice preterao ali pozdravljam ovako kreativne uratke. Lepo me nasmeja a pritom si ubo pojentu ;)

Jok ba. Ubo je taman kako treba :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Вилер Текс рече

Да ли постоји могућност да се о историји нашег напода и догађајима у којима се бранила наша слобода и вера прича са мало више поштовања.

Ти овде говориш о неким нашим светитљима, Св. Кнезу Лазару, Св. Тодороу Вршачком? 

Мислим да се о свему може дискутовати и расправљати али бити овако вулгаран је крајње ружно.

Sad bi Milos Obilic dojahao, cuo tvoju kritiku i rekao:"A zar se ne kuvcimo?", te odjahao opet ka Muratu da mu pokaze sta ce dobiti sto je napao Srbiju, i to tvrdo za sva vremena.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...