Jump to content

Александар Ламброс: И СРБИН И ГЕЈ и на оба поносан!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 часа, Ivan Marković рече

Jel?:ani_biggrin:Ma šta kažeš?

Ма сви сте ви мени исти, ја бих вас што правите раздор међу Србљима све у конц логор па да видиш!

Све без разлике и либераше и левичаре и креационисте и дарвинисте и сорошевце и травестите и зилоте и попове и политичаре и дангубе,и гејеве, све!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 сат, МилошБГ рече

Аргументи једнаки као кад би ја кренуо да сад набројим да на овом сајту постоји 10 админа и да од тих 10 бар је двоје гејева или шта слично, ужас. Аматеризам и произвољност.

Видиш, добро ти је питање.

Хм, ко би могао да буде. Мислим знам за себе шта сам, али сад су ми неки напрасно сујмиви. Има један што вазда зове на дружење, срећом па ја немам времена...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Панарет рече

Мало је глупо доносити такве закључке да ето у српском друштву генерално нема проблема с гејевима. На пример, већина геј тинејџера има јако пуно проблема, у породици и средини у којој живе, поготово у унутрашњости...

Dok ih u Bg guraju u javne službe, na lukrativna radna mesta i slično. A ti problemi po unutrašnjosti nisu ni blizu problemima koje imaju nezaposleni heteroseksualni muškarci pravoslavne i drugih tradicionalnih veroispovesti u Srbiji. Tako da malo smanjite doživljaj sa ovom lgbt propagandom. 

1 hour ago, Панарет рече

Колико људи знате да су отворено хомосексуалци ,поготово у мањој средини? 

Šta može da im se dogodi. Katran i perje? Linč? Ili malo izolacije? Ovo poslednje verujem da, ali ništa strašnije od izolacije nezaposlenih u velikim gradskim sredinama, gde su se familije već raspale i porodice atomizovale...

1 hour ago, Панарет рече

Хомосексуалност није кривично дело у Србији тек од 1994... 

Netačno...osim ako Vojvodinu ne podrazumevaš pod Srbijom...jer  u SAP Vojvodini, kao i SR Hravtskoj, SR Sloveniji ovo nije bilo krivično delo i pre "jogurt revolucije"...a bilo je u Crnoj Gori, BiH, UŽAS (uža Srbija), Kosovu i Maćedoniji. Ali se u UŽAS-u ni pre ukidanja nije primenjivao zakon. Uglavnom je to bilo sredstvo UDBI da kompromituje svoje političke protivnike. 

Подели на овим сајтовима

Треба разумети да Црква не постоји сама за себе, већ у оквиру ширег друштва у коме је увек било и увек ће бити најразличитијих људи. Ми морамо да држимо своје, наравно, али да уједно заузмемо позицију која нам омогућава да са свима живимо у колико је то могуће разумним односима.

Што рече апостол Павле Римљанима - "Ако је могуће, колико је до вас, живите у миру са свим људима". А Рим је тада био Њу Јорк, значи - било је свега и свачега. Да живимо у миру то не значи само да се не бијемо, него да се не сукобљавамо без потребе, да не правимо поделе. Нек се види да смо хришћани.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...