Jump to content

Dosta više stog Darvila

Препоручена порука

1 hour ago, Avocado рече

Šta će im teorija kad imaju peticiju?

Јел' би могао неко да тужи ову Чолићеву за... нешто... :D у смислу да клевеће у име већине и апелује на некаква осећања или тсл? :/

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Џуманџи рече

Јел' би могао неко да тужи ову Чолићеву за... нешто... :D у смислу да клевеће у име већине и апелује на некаква осећања или тсл? :/

To svi uvek rade, get in line!

Ne sećaš li se da su ti osećanja bila užasno povređena postavkom 'Reci: novac'? To je mnogo puta ponavljano onomad...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Цитат

"Tražiti od skupštinskog odbora za obrazovanje da se izjasni da li je validna Darvinova terija je komično, a mogao bih i neke teže reči da upotrebim, jer ovo nije naučna institucija, skupština Srbije je politička, to je predstavvništvo političke volje naroda i ona rapsravlja o sasvim drugim stvarima kao zakonodavno telo“, kaže Žarko Korać, član odbora.

No, odavno ih, kažu poslanici, ništa više ne iznenađuje, pa ne bi ni da se kojim slučajem desi, kako je rekao Ranko Jankov, član odbora, da u skupštinu dođe predlog da je zemlja ravna ploča.

У сваком случају, одлука је на електираном председнику. Биће како он пресече.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Paradoksologija рече

To svi uvek rade, get in line!

Ne sećaš li se da su ti osećanja bila užasno povređena postavkom 'Reci: novac'? To je mnogo puta ponavljano onomad...

А, јес', али питам могу ли да је тужим што ОНА каже да су ми повређена осећања. Брате, зановакве ствари служе званична саопштења Цркве, а не за случај "тоалет папир" и сл... -.-

Измењено од Џуманџи
:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Џуманџи рече

А, јес', али питам могу ли да је тужим што ОНА каже да су ми повређена осећања. Брате, зановакве ствари служе званична саопштења Цркве, а не за случај "тоалет папир" и сл... -.-

Ja bih najozbiljnije učestvovala u tužbi za slučaj 'toalet papir' - insistiranjem na tome da je 'toalet papirom' (fotošop, ako je uopšte bitno) povređeno moje versko osećanje, zaista je povređeno moje versko osećanje.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Branka62 рече

"За мој појам научна теорија мора бити апсолутна и необорива." - побркао си догму и научну теорију.

"Ако неко изложи десет доказа за једну теорију а потом неко пет за другу и онда системом надгласавања да установимо истину, је неозбиљно и непрофесионално." - то би стварно било неозбилно и непрофесионално, само где си ти прочитао да се тако ради

"Ако постоји само један доказ који руши неку теорију она не може бити прихватљива." - потпуно си у праву, тако се и ради

Могуће. Ја долазим из света где постоји да или не, истина или лаж. Свако ко је мени покушао да докаже ТЕ завршавао је са можда, могуће је, претпоставља се , сматра се, требало би итд. Постоји и измишљање нових израза и фраза које изражавају то недефинисано стање у контексту научног усавршавања и тражења решења. Такође постоји много доказа против ТЕ на које нико не даје одговор нити обраћа пажњу, а која не могу да уђу у озбиљнија разматрања јер су сви научни кругови и институције под контролом одређених друштава. Наука је процес и нема крај а нама је потребан конкретан одговор. Ја верујем у Бога, и то у личног Бога а не имагинарног, у Бога који је рекао да ће се настанити у нама и бити са нама. Такође верујем да да ја тог Бога могу да питам: Господе да ли си ти створио свет за седам дана или је у праву ТЕ и да на то питање добијем конкретан одговор са Да или Не, у мом случају што је више од тога од злога је. Мој Бог је живи Бог.

Пошто знам да сте на оваквим темама алергични на људе који размишљају као ја, мислим да се нећу даље упуштати у било какве расправе. Ова тема је за љубитеље науке за коју ја немам времена, јер жетве је много а посленика мало...:mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Матусал рече

Ова тема је за љубитеље науке за коју ја немам времена, јер жетве је много а посленика мало...:mahmah:

Шта би ово требало да значи?

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Paradoksologija рече

Ja bih najozbiljnije učestvovala u tužbi za slučaj 'toalet papir' - insistiranjem na tome da je 'toalet papirom' (fotošop, ako je uopšte bitno) povređeno moje versko osećanje, zaista je povređeno moje versko osećanje.

Толико дуго сам са вама, а још оћете да се тужите за повређена осећања... Бојим се да сам се узалуд трудио око вас... :(

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Матусал рече

Такође постоји много доказа против ТЕ

Daj jedan... samo jedan je dovoljan... izaberi jedan najjači i nesporan dokaz od tih "mnogo"...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Толико дуго сам са вама, а још оћете да се тужите за повређена осећања... Бојим се да сам се узалуд трудио око вас... :(

Kao dokaz da je sumanuto koristiti 'povređena osećanja vernika' kao ozbiljan politički argument, ne brini, ne stvarno...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Џуманџи рече

Ne može. Ne možeš da tužiš nekog zato to se tebi ne dopada šta je taj neko rekao... čak i ako se "osećaš povređeno"... možeš da tužiš kada je taj neko rekao neistinu o tebi, koja je podobna da povredi tvoju čast i ugled.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

И зашто је ова тема овде - какво "стварање", нит' је у питању теолошки текст, нити научна теорија.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Avocado рече

Ne može. Ne možeš da tužiš nekog zato to se tebi ne dopada šta je taj neko rekao... čak i ako se "osećaš povređeno"... možeš da tužiš kada je taj neko rekao neistinu o tebi, koja je podobna da povredi tvoju čast i ugled.

Imaju li iole osnove, evo sad da te pitam kad si tu, oni koji se pozivaju na član 317 beše - o izazivanju verske itd. mržnje - kada se govori o 'vređanju osećanja vernika' većinske religije u državi?

(Imaju li osnove u smislu možeš li realno da zamisliš da bi neko realno tretirao ovakav slučaj, za početak)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...