Jump to content

КОГА ЋЕ ВУЧИЋ ДА ИЗАБЕРЕ ЗА ПРЕМИЈЕРА, А КОГА ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА? (ГЛАСАЊЕ)

Оцени ову тему

КОГА ЋЕ ВУЧИЋ ДА ИЗАБЕРЕ ЗА ПРЕМИЈЕРА А КОГА ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА? (ГЛАСАЊЕ)  

3 члановâ је гласало

1. 1. КОГА ЋЕ ВУЧИЋ ДА ИЗАБЕРЕ ЗА ПРЕМИЈЕРА?

• Ивицу Дачића
    • Николу Селаковића
      0
    • Зорану Михајловић
      0
    • Душана Вујовића
    • Игора Мировића
      0
    • Неког другог
      0
  2. 2. КОГА ЋЕ ВУЧИЋ ДА ИЗАБЕРЕ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА?

• Николу Селаковића
    • Зорану Михајловић
      0
    • Горана Весића
    • Александра Вулина
    • Неког другог
      0

Препоручена порука

Данас је новоизабрани председник Србије рекао да ће се до лета Синиша Мали повући са места градоначелника, а да је сузио листу кандидата за премијера.

На кога "типујете" да ће да заузме реално 2. и 3. место по политичкој моћи у Србији?

Подели на овим сајтовима

Кратос за премијера,а Таша Билбија за градоначелницу...:smeh1:

Једини форумаши који љубе Алека...joooj

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Stvarno treba imati tesku dijagnozu pa podrzati Vesica najvecu lopinu i bivseg i novog rezima koju je Beograd video ili Selakovica prototip poltrona i coveka koji je postao ministar pravde sa 29 godina dok njegovi vrsnjaci i kolege sa fakulteta uglavnom nisu nasli na prvi posao i pritom covek nema nikakve veze sa Beogradom, nije obavljao nikakve funkcije vezane za grad u koji je dosao pre par godina...

A za premijera vrlo moguce Vujanovic, taman da iskoristi prototip Tadic-Cvetkovic. Vujanovic i Cvetkovic cak i fizicki lice, a i ovaj ce svakako izaci na desetine miliona bogatiji sa tog ,,radnog" mesta i potpuno neprimetno nestati

Подели на овим сајтовима

On 3. 5. 2017. at 17:49, Филозоф рече

Stvarno treba imati tesku dijagnozu pa podrzati Vesica

Expand  

Зашто ме тај човек увек подсети на Џоа Пешија и добре момке?...:D

Подели на овим сајтовима

On 3. 5. 2017. at 17:42, Зосима рече

Expand  

Jes ono držim mu u kući sliku ko ikonu.:))Niko njega ne ljubi,ja sam samo prognozirao,s obzirom kakva mu je šabanska konkurencija da će da ošuri pavijane iz opozicije što se i obistinilo.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Да сам на Вучићевом месту за премијера бих изабрао актуелног министра Небојшу Стефановића. Тако лепо, природно, ма саливено  иде уз Вучка. Просто му паше та функција.  Ослонац су, раме и за плакање и за утеху један другом.

Подели на овим сајтовима

On 3. 5. 2017. at 17:49, Филозоф рече

Stvarno treba imati tesku dijagnozu pa podrzati Vesica najvecu lopinu i bivseg i novog rezima koju je Beograd video ili Selakovica prototip poltrona i coveka koji je postao ministar pravde sa 29 godina dok njegovi vrsnjaci i kolege sa fakulteta uglavnom nisu nasli na prvi posao i pritom covek nema nikakve veze sa Beogradom, nije obavljao nikakve funkcije vezane za grad u koji je dosao pre par godina...

Expand  

Iz Kraljeva je i do svih polozaja je dosao poitikom a ne strucnoscu i znanjem. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

On 3. 5. 2017. at 17:22, александар живаљев рече

Данас је новоизабрани председник Србије рекао да ће се до лета Синиша Мали повући са места градоначелника

Expand  

Вођина реч је изнад писаних закона!

Подели на овим сајтовима

On 3. 5. 2017. at 17:42, Зосима рече

Expand  

12:smeha:  mada si sto se mene tice pogresio, ali si me dobro nasmejao ... gde se seti :2hf007n:  

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Волео бих најискреније да на месту премијера видим Николу Селаковића.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...