Jump to content

Ухапшен Калиф Исламске Државе Абу Бакр ел Багдади

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, obi-wan рече

Pa obzirom da je to njihov covek, to bi bilo logicno. Ali ce onda Rusi da traze stosta u zamenu tu na terenu, tako da ih opet imadu u saci.

Pod uslovom da nije provala nego prava vest, naravno.

Ne mora on biti striktno i njihov, moze on i na drugi nacin dospjeti u SAD. Recimo u epizodama "The Story of God" sa Morganom Freemanom u epozodi koja se bavi islamom, govori se i o izlivu ekstremizma u krilu ove religije i onda mu je sagovornik bio neki bivsi lik sa bliskog istoka koji je vrbovao ljude online u teroristicke grupe...lik ladno sad zivi u Njujorku. JA gledam ono wtf... pa kako je on mogao proci a takvim dosijeom? Ili je imao sta vazno reci za americke obavjestajne sluzbe ili prosto neko je platio debelo da on tamo zavrsi...isto kao sto mi nije nikad bilo jasno kako je Lausevic mogao dospjeti u SAD kada je ubio dva covjeka. A sad da neko posten odluci da se tamo odseli, pronacice mu kaznenu prijavu u mupu da bi mu stavili rampu. Mada SAD nisu doduse jedina zemlja koja dovodi sljam ako im to koristi. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Nisam to mislio, vec je bila na nekoj od tema slika onog militantnog amurickog senatora bas sa ovim "kalifom", pre nego sto je to postao. Znaci, krvolok je na toj slici bez brade velike, u drukcijem odelu, i tu se vidi jos nekoliko tih kljucnih karikatura ekstremista. Ako se setim `de je ta slika, prebacicu i ovde.

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Grizzly Adams рече

Зато и не јављају западни медији... Трамп ће да се поједе од муке... :smeh1:

Ovo je veliko pitanje. Znamo svi kakvo je sada misljenje medija a kakvo bivsih pristalica o Trampa. Medjutim, gledaj sta su cinjenice...

On je gadjao onaj aerodrom, bez zrtava i dok smo se svi (koji smo ga negde podrzavali) zgrazavali nad izneverenim obecanjima, on je zestoko napao Isis i to po sred centrale. Meni ponekad sve to izgleda kao unapred dogovoren plan. Tarifa jos (fala Bogu) nema ali izgleda ima dogovora sa Kinom oko Severne Koreje. Nema jos ni zida a reze pristojno administraciju...

Nista ne tvrdim niti znam, samo ostavljam mogucnost da nas Tramp ipak pozitivno iznenadi. Doduse, ja sam nepopravljivi optimista pa mi je zato teze verovatno realno sagledati situaciju... 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

Nisam to mislio, vec je bila na nekoj od tema slika onog militantnog amurickog senatora bas sa ovim "kalifom", pre nego sto je to postao. Znaci, krvolok je na toj slici bez brade velike, u drukcijem odelu, i tu se vidi jos nekoliko tih kljucnih karikatura ekstremista. Ako se setim `de je ta slika, prebacicu i ovde.

Znam, vidio sam tu sliku. To je sad ili mozda je mozda nije. Ne raspoznaje se jasno da li je to ono ili nije, isto tako kulaju price da je on neki jevrejin, nesto kao agent Mosada jer ISIS je podrzan da region ucine nestabilnim sto Izraelu uvijek najvise odgovara. 

Ali sam mislio ono uopsteno bilo da je on njihov ili ne, mozes biti najokoreliji kriminalac na svijetu, postoji uvijek nacin da dobijes azil iz ovog ili ong razloga. 

• Волим 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, florenntina рече

On je gadjao onaj aerodrom, bez zrtava

For the record - nije bez zrtava, kaze da je nastradalo nekih 7-8 ljudi ukupno, ako sam dobro ukapirao.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, obi-wan рече

Мој миљеник Џон Мекењ звани "Вијетнамска Птичица":

McCain-and-ISIS-team.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Grizzly Adams рече

Џон Мекењ звани "Вијетнамска Птичица

...kako ide stariji, postaje sve vise demokrata, iako je medju republikancima tolike godine/decenije...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...