Golub Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 пре 1 минут, Aleksandar Cvetkovic рече Zasto se svestenik krije? Зашто си се ти крио? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Cvetkovic Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 Ne mozete da se izvucete sa sarkazmom. Niste odgovorili na pitanja. Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 15, 2017 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2017 пре 2 минута, Aleksandar Cvetkovic рече Zasto se svestenik krije? Ајде не тролуј тему... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 А ти можеш да одговориш зашто си се крио? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Cvetkovic Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 Управо сада, R2D2 рече Ајде не тролуј тему... Ja ozbiljno pitam. Жика and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 Управо сада, Aleksandar Cvetkovic рече Ja ozbiljno pitam. И ја тебе озбиљно питам, зашто си се крио? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Cvetkovic Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 Управо сада, Golub рече И ја тебе озбиљно питам, зашто си се крио? O cemu bre ti pricas? елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 Како се крије кад га људи вероватно чују, а потом и виде како излази. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 15, 2017 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2017 Дај бре админи, бришите овог лика и његове глупости... тролује једну лепу хришћанску тему на дан највећег хришћанског празника. Уместо да се радује данашњем дану, смара са глупостима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Cvetkovic Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 Odoh ja da pitam Savu Janjica, jer on ne zna da ne zna. A vi ostanite tako "verujuci". елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Cvetkovic Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 Sta je tu glupost? елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Cvetkovic Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 пре 2 минута, Драгана Милошевић рече Како се крије кад га људи вероватно чују, а потом и виде како излази. Krije se kada se pali taj oganj. елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 пре 3 минута, R2D2 рече тролује једну лепу хришћанску тему на дан највећег хришћанског празника Велика Субота. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 пре 8 минута, Aleksandar Cvetkovic рече O cemu bre ti pricas? Врло једноставно питање, зашто си се крио у мајчиној утроби, зашто се ниси само појавио у трену на стадиону ЈНА, и то на дан младости, и предао олимпијску бакљу другу Титу? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Cvetkovic Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 Mnogo vas zulja ovo pitanje. Pored vas covek i da hoce, ne moze da postane verujuci. Odjavljujem se sa teme. елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука