Jump to content

(VIDEO) Прота Драго из Чачка ушао у "Парове" на TV Happy

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Страшно...прво сам мислио да је у питању неки глумац, пошто видех на неком снимку да је у емисији био са њим и неки лик доста чудно обучен, неки шаман шта ли је. А оно међутим...

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Нека ти је Бог на помоћи оче. Свуда је мјесто за мисионарење. Ко има уши да чује нека чује.

Послато са 6055K уз помоћ Тапатока

Подели на овим сајтовима

Сама чињеница да је отац Драго дошао на парове да подржи свог пријатеља Зорана МАНИЈАКА тако му је ваљда надимак је сама по себи поразна, а онда сама чињеница да је то хепи ТВ да је у рукама мафијаша, да је сам ријалити дно дна и талог, да је то просто играни филм за проституцију и да је једна од суштина тог ријалитија да звездама расте цена по изласку.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Чудни су путеви Господњи. Ко зна шта може из овога да се изроди макар за једну душу испред екрана.

Подели на овим сајтовима

On 13. 4. 2017. at 17:46, Драган_Петровић рече

Чудни су путеви Господњи. Ко зна шта може из овога да се изроди макар за једну душу испред екрана.

Expand  

Aj` ne drobi kojesta zivota ti. Za ovako stupidno i ludoglavo ponasanje mnogih popova masa ljudi koji nisu crkveni danonocno se ruga Crkvi, i to godinama unazad. Zbog ovog i njemu slicnih normalni ljudi ateisti gledaju na nas crkvene kao na klovnove i bolesnike. Kao da nikad niko nijednom nije procitao sta je Hristos rekao o sablazni i sablazniteljima.

"Благо човеку који не иде на веће безбожничко, и на путу грјешничком не стоји, и у друштву неваљалиех људи не седи." (Ps. 1,1)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 13. 4. 2017. at 19:07, obi-wan рече

Aj` ne drobi kojesta zivota ti. Za ovako stupidno i ludoglavo ponasanje mnogih popova masa ljudi koji nisu crkveni danonocno se ruga Crkvi, i to godinama unazad. Zbog ovog i njemu slicnih normalni ljudi ateisti gledaju na nas crkvene kao na klovnove i bolesnike. Kao da nikad niko nijednom nije procitao sta je Hristos rekao o sablazni i sablazniteljima.

"Благо човеку који не иде на веће безбожничко, и на путу грјешничком не стоји, и у друштву неваљалиех људи не седи." (Ps. 1,1)

Expand  

Treba biti oprezan sa formulisanjem problema sa generalizacijom kroz jednog ili iz jednog slucaja. Bolje sa malim (ne)vrednostima, a i one ne moraju biti toliko velike da su nespecificne. Dakle, koliko se svestenika pojavilo do sada u rijaliti emisije?

Ne razumem citat iz Svetog pisma u kontekstu ulaska svestenika u rijaliti? Tuga jeste, ali ne dao ti Gospod da trazis svoje dete ili nekog bliznjeg svog u tim emisijama, bordelima, i ko zna gde sve, i pre svega ne mora da znaci da se nije staralo o njima.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

On 13. 4. 2017. at 19:07, obi-wan рече

Приговори Христу а не мени брате. Сједио је и он са грешницима а псалам си буквализовао до прснућа мозга. Као да си био у љуљацима скоро.
Подели на овим сајтовима

On 13. 4. 2017. at 19:56, Драган_Петровић рече

Приговори Христу а не мени брате. Сједио је и он са грешницима а псалам си буквализовао до прснућа мозга. Као да си био у љуљацима скоро.

Expand  

Ne pricaj... Hristos je bio medju bludnicama da ih podrzi u bludnicenju? Sta mi naprica za ovo kratko vreme...

Ali ako, svakako je ovo odlicno. Svako neka grabi kuda misli, da se ovo nepodnosljivo stanje raspukne sto pre, pa da krenemo nesto novo od nule...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 13. 4. 2017. at 20:00, obi-wan рече
Ne pricaj... bio je medju bludnicama da ih podrzi u bludnicenju? Sta mi naprica za ovo kratko vreme...
Ali ako, svakako je ovo odlicno. Svako neka grabi kuda misli, da se ovo nepodnosljivo stanje raspukne sto pre, pa da krenemo nesto novo od nule...

Прота ће да изволи показати са којом је намјером ушао у парове. Мислим да се неће показати као паметан потез што се њега тиче али не бих да трчим пред руду. Моја опаска је више била у правцу што је човјеку немогуће Богу је могуће. Мислим да је Бог довољно способан да кроз овакву накарадну емисији призове себи бар једну страдалу душу која све то посматра. Проти ни у сну нисам импутирао такве божанске способности.
Подели на овим сајтовима

Чувени чачански поп који може бити виђен у касним ноћним сатима на неким местима за излазак младих.
Моја сестричина је била саблажњена. Мантија, касни сати, певање на микрофон... Показивала ми снимак на телефону.
Ни она ни њени вршњаци нису били привучени ка вери његовим понашањем, напротив...
Дакле, никако не стоји да се овако може мисионарити.

Иначе, Чачански попови су легендарни. Први попови-штрајкачи у историји Цркве. Један је и мене успео да саблазни ('ладно после беседе-коју је држао за време причешћа свештеника- изашао пред Цркву и у порти пушио све у шеснаест). Литургије им о великим празницима почињу у 4 - 4:30 (да се не прави гужва због колача - а причеснике ко шљиви...,).
И тако...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...