Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

1 hour ago, RYLAH рече

Si ti Beli lood moderator, pa gde da nadjemo toliko poštenih,obrazovanih i vrednih ljudi pa da vlast menjamo od lokalnih do republičkih izbora?

Ti bi od Srbije da napraviš državu konačno? E pa ne može!

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

12:smeha:

Sergio del Bosque 4 ч.

· Studenti Megatrenda protestuju privatno.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Безвезе. Друг Тито је једном лепо рекао да су студенти у праву а њих и  даље организују да траже да им се то понавља из генерације у генерацију...

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Juanito рече

@RYLAH

Вучић и екипа су не само гори од свих другосрбијанаца заједно, него су гори и од Милошевића.

Не слажем се. Другосрбијанци су ми ту негде са сатанистима, а сви одреда су комуњаре. Да не идемо даље, док су другосрбијанци владали, систематски се затирао идентитет, била је срамота рећи да си Србин у Србији, била срамота рећи да идеш у цркву, била срамота било какав помен да ми као држава имамо неке своје интересе или да било где кажеш да ми можда нисмо криви или нисмо најгори. То је екипа која је здушно навијала да се у Уједињеним Нацијама донесе резолуција против њихове земље.

Ови, колико год да су лоши, а много су лоши, нису ми ни приближно као те југословенске комуњаре.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Огњен рече

Безвезе. Друг Тито је једном лепо рекао да су студенти у праву а њих и  даље организују да траже да им се то понавља из генерације у генерацију...

Владице сине како си ти паметна и зрело размишљаш, а не к'о онај мој првенац Петар :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, RYLAH рече

Не слажем се. Другосрбијанци су ми ту негде са сатанистима, а сви одреда су комуњаре. Да не идемо даље, док су другосрбијанци владали, систематски се затирао идентитет, била је срамота рећи да си Србин у Србији, била срамота рећи да идеш у цркву, била срамота било какав помен да ми као држава имамо неке своје интересе или да било где кажеш да ми можда нисмо криви или нисмо најгори. То је екипа која је здушно навијала да се у Уједињеним Нацијама донесе резолуција против њихове земље.

Ови, колико год да су лоши, а много су лоши, нису ми ни приближно као те југословенске комуњаре.

Autošovinizam najgore vrste,što više pljuješ po sopstvenoj državi i narodu to si veći kosmopolita.Zato su i poslati na političku deponiju.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, RYLAH рече

Па добро, имамо различите приоритете. Мени су ипак горе убице (Гашић и Лончар) од љига које мрзе свој народ. А Гашић и Лончар су само делић мафије. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Ne sećam se ni jednog perioda u kojima svi mediji nisu smeli da pišu negativno o njima...

Сабља? А и пре Сабље... Сећаш се судбине новина "Бре", или киднаповања Раје Родића и држања истог у притвору три и по године, док није пристао да преда и Курир и Глас Јавности? Ови ипак дотле још нису дошли.

1 hour ago, Avocado рече

Sećam se odlično... zato i znam da nije bilo ni blizu sadašnjem nivou...

Ето, не слажемо се, јбг, шта да ти кажем. Ови, колико год да су лоши, нису поједи милијарди и по у кешу за само једну предизборну кампању. Да не идемо даље, а има много даље.

1 hour ago, Avocado рече

Zaista ne znam za to... pri čemu, samo da razjasnimo, bilo je uvek slučajeva gde policija nije izašla da napravi uviđaj iako je neko prijavio krivično delo... Savamala je prvi put (bar da ja znam) da je policija unapred imala nalog da ne izlazi na lice mesta u toku vršenja krivičnog dela... jedno je da ne istražuješ potencijalno krivično delo, a sasvim druga stvar da unapred znaš da će biti izvršeno i da ne pokušaš da ga sprečiš... tj. odbijaš da ga sprečiš...

Људи звали полицију, полиција није хтела да изађе. Да, потпуно исто. С тим што не верујем да је и пре Савамале то био једини случај.

1 hour ago, Avocado рече

Samo ovo je dovoljno da oni prethodni i ovi budu kao nebo i zemlja... ta bahatost i otvorenost govori o tome da im ne pada na pamet da ikada siđu sa vlasti jer za razliku od prethodnih, ovi znaju da ne idu u opoziciju, nego u zatvor...

Значи, проблем је што су они који су нас раније хебали били кул, а ови сад су сељачине? А и за оне пре њих смо мислили да ће право у затвор, па одоше и у министарск фотеље, не бринем се ја ни за ове, и ови знају да никад неће да робијају.

1 hour ago, Avocado рече

Sećam se odlično... zato i znam da nije bilo ni blizu sadašnjem nivou... Jel stvarno treba da poredimo konkretna blamiranja Tadića sa blamiranjima Nikolića, Vučića i ekipe????

Онда нисмо живели у истој земљи. Да подсетим, ради се о председнику који је Србију поделио на прву и другу Србију, који је људе правио будалама оним бесплатним акцијама, који је понижавао земљу где год да се појави, који је васкрсао оне југословенске комуњарске сатрапе пошто су се повукли под Коштуницом у илегалу, који је директно крив за бриселске преговоре јер је под притиском наредио министру спољних послова да измени резолуцију вече пред гласање за које смо обезбедили гласове, ког су товарили по региону како год да стигну, и који се извињавао у твоје и моје име где год да је отишао и ко год да му је тражио.

Исти су. Само што су они од раније били углађенији, а ови су неотесане сељачине. Али не бих да ме они поново зајашу. ако ништа друго, више ме нико не гледа ко будалу кад негде кажем да сам Србин и православац, и ако ништа друго, ово су први избори на којима су сви кандидати имали пропагандни материјал на ћирилици. Далеко од тога да су за то заслужни напредњаци, али макар их култура не занима уопште па више нема оног систематског сузбијања и затирања као пре пет година и раније.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Па добро, имамо различите приоритете. Мени су ипак горе убице (Гашић и Лончар) од љига које мрзе свој народ. А Гашић и Лончар си само делић мафије. 

Ево сад можемо и о убицама и убиствима од раније. А и Лончар је њихов, само је променио дрес. И далеко од тога да су ми ови сад прихватљиви, али они од пре су исти, с тим што су још уз себе имали и комуњаре које су радиле на потпуном демолирању културног ткива овог народа.

Не знам где је у тој скали кад неког отмеш и стрпаш у затвор на неколико година без оптужнице и суђења док му отмеш све и још га оставиш на улици. То је био специјалитет оних претходних, и не само у случају Курира. У суштини, то су радили према свакоме ко би се замерио или Мишковићу или жутом картелу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

А и Лончар је њихов, само је променио дрес

Али није био министар здравља. Није Тадић изашао и рекао: "Не дам га!" Није га довео док је славио победу и најавио да ће га вратити на функцију сатанистички се ругајући мртвим пилотима, лекарима, беби, медицинском особљу и њиховим породицама. 

И коначно, Тадића и жуте су казнили и склонили њихови гласачи што је и довело Вучића. За Вучићеве ретардиране гласаче је то апсолутно незамисливо. Ниво заслепљености и затуцаности се ту не може поредити ни у бунилу. За Вућича гласају 100% ретарди или користољупци.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Али није био министар здравља. Није Тадић изашао и рекао: "Не дам га!" Није га довео док је славио победу и најавио да ће га вратити на функцију сатанистички се ругајући мртвим пилотима, лекарима, беби, медицинском особљу и њиховим породицама. 

Гардисти који су се међусобно поубијали.

Исти су.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Justin Waters рече

Ovo ima samo na informeru, pravdi...na Blicu i Danas nema ovakvih izvjestaja. Ne bi me cudilo da su psihopate poslale par svojih ljudi da polome te transparente kako bi imali motiv da grupu koja protestvuje proglasi divljacima. 

пре 14 часа, Grizzly Adams рече

Опрезно. Ово врло лако може да буде медијска манипулација, виђено сто пута.

...

I veverice vide da je ovo podmetaljka, ali mnogi ljudi ne vide. Sve je ovde izokrenuto naopako, tako se sad grde oni koji protestvuju, a hvale lopine koje kradu sve pa i izbore.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, RYLAH рече

Гардисти који су се међусобно поубијали.

Исти су.

Гардисте су ипак убиле структуре које су вероватно чак и изнад Вучића и могле би да га склоне ако би кренуо да им смета... Ти исти су убили и Ђинђића вероватно. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Кратос рече

ali bez sikiranje ljubi čika lepo uzeo glasovoe opozicionim kandidatima što je takođe Filipu Višnjiću bilo očigledno al nekima je džaba crtati...

Kad neko stalno odbacuje matematiku za 6. razred, da bi spinovao svojim snovima, onda je to vec problem. A ti na vec 3 teme radis upravo to.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...