Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Управо сада, Juanito рече

Није чак морао да покраде директно. Довољно је То што је бирачки списак пун умрлих. На так начин се излазност смањује до нивоа који Вућића гура изнад 50%. А неки људи су дефинитивно мистериозно испарили са бирачког списка.

Па добро. А да ли га спушта испод нивога да буде победник првог круга? И колико је легитимно мишљење да би он као победник првог круга изгуби у другом кругу? Све те ствари мени звуче поприлично фантастичне. Да ли стварно неко верује да је поред свега могао да покраде више од 50% од гласова које је добио? То је неозбиљно.

А друга ствар, као што Кратос сасвим легитимно помниње, на изборима су били посматрачи!

И то о испаравању са бирачког списка. Не би било чудно да људи као што је овај који разговара са овим девојкама са снимка испаре. Мени није јасно зашто људи уопште комуницирају са овима који као секте иду по кућама да скупљају информације.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Juanito рече

Зар не видиш на је народу пун к покрета и странака са "програмима" и "идејама"? Зато је Бели освојио 10%. Вучића и СНС не рачунам у покрет и странку. То је мафијашка удруга за коју гласају или из користољубља или ментално поремећени, а не зато што имају некакав "програм".

Програм Белог је нормална управа, транспарентна, слобода... Мислим да сам све рекао :D Нисам ни мислио на нешто класично нужно, али само да буде - нешто.

1 hour ago, GeniusAtWork рече

Тренутно има 51,68% на 53% прегледаног материјала. Линк

Ко је овај Стаматовић што је освојио Чајетину? Неки силан харамбаша дољам изгледа :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

znam... pratim jankvoceve pristalice po netu i shvatam da bi jankovic u prvom krugu osvojio 97% samo da nije bilo cika belog

Ne bi,al bi imao recimo 20 %,Jeremić 7,8 %,Šešelj isto možda koji %,Radulović mejbi...svaki glas koji je Beli uzeo je bio glas koji sigurno ne bi išao Vučiću i vladajućoj koaliciji.Mislim rezultat bi bio isti al bi razlika bila manja,ovako oni svi tuto kompleto sa sve Libetom imaju manje nego Usnija.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Vedran рече

И колико је легитимно мишљење да би он као победник првог круга изгуби у другом кругу? 

ЛЕгитимн оје јер се у другом кругу одлучује само између два најпопуларнија кандидата, так ода преостали гласачи бирају свог другог најбољег. А ту Вучко нема превелику резерву. Испуцао је 90% снаге у првом кругу, а опозиција има велик потенцијал онда у другом кругу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Justin Waters рече

Niko ne vjeruje da je pokrao vise od pola dobijenih, ali ako je krao krao je da bi osigurao natpolovicnu vecinu, a tu mu je trebalo par procenata ili ti par desetina hiljada to nije neizvedivo. 

Да. И шта с тим? Ако је тако, наравно није добро (а да ли је тако знаћемо кад се изнесу докази). Треба поправљати систем и спречити да овакво нешто постоји и као теоретска могућност. АЛИ, да из првог круга није изашао као апсолутни победник (са натполовичном већином) који од кандидата би му у другом кругу био легитимни противник са шансом да добије 50% гласова?! Спустимо се на земљу људи! Не би га нико победио, и то је чињеница. Мени прилично изненађујућа као феномен, али ипак чињеница.  

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

Ово је званично?

Није. Ово је сајт на коме контролори Саше Јанковића уживо у real-time објављују податке са прегледаних бирачких места.

Синоћ сам видео сајт први пут. Вучић сво време осцилира између 50-52%, час иде горе, час доле. Тренутно изгледа да благо расте.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ћириличар рече

Ко је овај Стаматовић што је освојио Чајетину? Неки силан харамбаша дољам изгледа :D

Неки локални лик који је успео да победи тамо :) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ћириличар рече

Испуцао је 90% снаге у првом кругу, а опозиција има велик потенцијал онда у другом кругу.

Ја ово не видим као озбиљан аругмент, уопште. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Ћириличар рече

1. Могло му се да води ратове како пожели, јер демократија није имала толико утицаја на његову власт

2. Могло му се да доведе земљу у међународну политичку и економску изолацију, јер опет демократија није имала толико утицаја на његову власт

Može se i ovom... i prvo i drugo... uopšte ne kontam odakle ta ideja da on nešto ne može... ako pored svega što radi i očigledne psihopatije koju demonstrira, moroni i dalje glasaju za njega, ne kapiram odakle ideja da ne bi glasali za njega kada bi vodio neki rat ili doveo zemlju u izolaciju???

Цитат

3. Имао је развијену ДБ апаратуру агената који су убијали новинаре, проваљивали људима у станове, крали...

4. Имао је такође преко полиције и ДБ-а јаку спрегу за криминалним подземљем које је свакако служило обављању прљавијих послова, заузврат да им се да мало луфта

A Psiho nema ovo pod 3. i 4.???

Цитат

5. Лажирао је изборе у много већим размјерама од ових ( мада не искључујем да га ови неће прешишати ако се овако настави ) или чак није изравно признавао резултате избора које је очигледно изгубио

Samo kad je trebalo... Psiho krade i kad nema ozbiljne potrebe...

Цитат

6. Што се тиче контроле медија и прљаве пропаганде преко њих - е ту су Вучић и Милошевић исти. Само што Вучићу сада треба мање труда да облати противнике, јер су довољно сами себи штете нанијели

Nisu. Bolji su milion puta od Slobine opozicije... samo što onda "naše" nismo pljuvali... a sad smo pristali na tu igru po kojoj je kao opozicija ovakva i onakva... kakva god da je, nije ni blizu šljamu poput Psihopate, Sline, Gašića, Malog... a i Sloba i njegove bitange su za ovaj ološ gospoda...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Vedran рече

Да. И шта с тим? Ако је тако, наравно није добро (а да ли је тако знаћемо кад се изнесу докази). Треба поправљати систем и спречити да овакво нешто постоји и као теоретска могућност. АЛИ, да из првог круга није изашао као апсолутни победник (са натполовичном већином) који од кандидата би му у другом кругу био легитимни противник са шансом да добије 50% гласова?! Спустимо се на земљу људи! Не би га нико победио, и то је чињеница. Мени прилично изненађујућа као феномен, али ипак чињеница.  

Ако је у првом кругу освојио испод 50% гласова ( нека зарад рачунице буде 49% ), остаје 51% оних који нису за њега гласали.

Споји Јанковића ( 16% ), ЈЕремића ( 6% ), Радуловића ( 1,4% ) и Белог ( 10% ) који дијеле бирачко тијело са сличним идеолошким преференцијама - добијаш око 33% гласова отприлике. Онда остају гласови Шешеља и Бошка који заједно чине око 7% округло, а ти гласачи или неће гласати ни за једнога ( тиме смањујући проценте гласова ) или потенцијалн ода ће неки број Радикала гласати за Вучића. Онда остаје заиста да се одазову апстиненти и да лагано скину Вучића, јер он у другом кругу нема друге резерве од Шешељевих гласача.

Није се џабе Вучић уплашио другог круга.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Ово је званично?

Није.

Ово је Јанковићев сајт. РИК је званично обрадио преко 80% материјала и онакви су резултати какве смо синоћ видели. 

Другосрбијанска борба против коначног изумирања, исто као и ови протести. Ово је само у сврху пумпања. Уместо да је радио у кампањи, сад оће да прича о крађи епских размера.

Нешто као Хиларини фенсери у Америкама пошто је Трамп победио.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Može se i ovom... i prvo i drugo... uopšte ne kontam odakle ta ideja da on nešto ne može... ako pored svega što radi i očigledne psihopatije koju demonstrira, moroni i dalje glasaju za njega, ne kapiram odakle ideja da ne bi glasali za njega kada bi vodio neki rat ili doveo zemlju u izolaciju???

Не може му се, јер смо окружени НАТО земљама. Зато не може да пуца у том правцу и да се бусе у ратничке груди. А сад да ли је он као човјек исто спреман као Милошевић - заиста не знам. Али овако данас, када је ограничен страном силом, боље је јер има непробојан зид у том правцу, признаћеш...

1 hour ago, Avocado рече

A Psiho nema ovo pod 3. i 4.???

Не убија новинаре. Само их пензионише, или они сами оду када не могу поднијети притисак. Не користи Безбједоносну службу директно, као што је Милошевић користио. Суптилнији је.

1 hour ago, Avocado рече

Samo kad je trebalo... Psiho krade i kad nema ozbiljne potrebe...

Прије ће бити да увијек има потребе, јер жели да има увијек слику о себи да је јак.

1 hour ago, Avocado рече

Nisu. Bolji su milion puta od Slobine opozicije... samo što onda "naše" nismo pljuvali... a sad smo pristali na tu igru po kojoj je kao opozicija ovakva i onakva... kakva god da je, nije ni blizu šljamu poput Psihopate, Sline, Gašića, Malog... a i Sloba i njegove bitange su za ovaj ološ gospoda...

То заиста зависи са ким причаш. Ја се ту слажем с тобом, да нису гори од ових на власти, али да су лоши.... итекако јесу. Да су се компромитовали раниеј на власти и онда ситничарењем и цијепањем након пораза 2012., итекако јесу. Слобина опозиција није имала то иза себе. Била је чиста.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...