Jump to content

Александар Вучић - председник Србије

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

vucic-890x395.jpg

20:30 - Prvi rezultati izbora

Na osnovu 15 odsto obrađenih glasova, izvor "Blica" iz izbornog štaba jedne parlamentarne stranke:

Vučić 59,8

Janković 11,6

Jeremić 6,6

Beli 9,7

Šešelj 4,9

Ostali svi manji od po 2 odsto

Izvor "Blica" upozorava da je i dalje reč o malom, nereprezentativnom uzorku, i da su moguće promene, ali da su i dalje male šanse za drugi krug.

Подели на овим сајтовима

Слабо. Далеко је Вучић од колеге Ким Џонг Уна где је изласност 100% и где он добија 100% гласова. Мора са овим народом још доста да се ради како би и ми достигли тај идеал.

Подели на овим сајтовима

Srbi kukaju da je kriza, ali i dalje pune kafane, puse ko dimnjaci i piju ko smukovi.
Srbi kukaju da nemaju,  a kuce 3spratne dizu, i u srednjem veku ziveli na sprat.
Srbi kukaju na Tadica, gotov je, Tadic 8 godina na vlasti.
Srbi kukaju na Vucica, gotov je, Vucic osam godina na vlasti...itd...

Ovo je najgore foliranje u istoriji Srba.

Djedovi se okrecu u grobovima.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Rec je o strasljivosti, malovjernosti, ne zeli se da se unese promena. Da se je uistinu reseno da se ima kako se hoce 'valjan' ili 'po zelji' predsednik, premijer, kralj...  uradilo bi se bas ono cega se boji, tih promjena, ali jasno, hipohondrija je to...bolest koja nije napala, ta promena. Pa ko bi se umisljen slozio sa mnom kada je sposoban da licno pogodi ko je predsednik pre proglasenja?!  Samomucitelj. :))

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Управо сада, R2D2 рече

А и на Васкрс би био... ипак људи желе да буду у Цркви. :)

Знам да је председник штедљив, ово сам прескочио, мислим нашу побожност. Опрости.

Подели на овим сајтовима

Vox populi vox dei 

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Изгледа да је већини људи добро, или бар да не мисле да ће им било боље са неким другим... Дуже време се указивало колико је битно да излазност буде што већа (мада ни преко 50% није уоште мала) ако желимо други круг, колико треба гласати за било кога из опозиције, да Вучић не би имао сву власт, и - ништа. То треба прихватити тако како јесте, здраво за готово. Или ми не видимо неке много добре стране ове власти, или смо ми народ и друштво које лоше бира, споро напредује и које је само накнадно паметно. Или је можда нешто између, ко ће га знати. Појединац може да гласа, да се у свом окружењу труди да буде нормалан и поштен и да прихвати да његове вредности можда никад неће бити већински прихваћене.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Sad nek neko zakuka na situaciju u zemlji,ni motka mu neće biti malo...eto zašta ste glasali...:kriminalac: 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Срђан Шијакињић рече

Изгледа да је већини људи добро, или бар да не мисле да ће им било боље са неким другим... Дуже време се указивало колико је битно да излазност буде што већа (мада ни преко 50% није уоште мала) ако желимо други круг, колико треба гласати за било кога из опозиције, да Вучић не би имао сву власт, и - ништа. То треба прихватити тако како јесте, здраво за готово. Или ми не видимо неке много добре стране ове власти, или смо ми народ и друштво које лоше бира, споро напредује и које је само накнадно паметно. Или је можда нешто између, ко ће га знати. Појединац може да гласа, да се у свом окружењу труди да буде нормалан и поштен и да прихвати да његове вредности можда никад неће бити већински прихваћене.

Sve se slazem, samo bih jos dodala da... pojedinac moze i da promeni okruzenje za neko drugo koje ce mu biti blize po sistemu vrednosti.

Ja pokusala i veruj mi jako je lep osecaj. Mlad si i pametan decko, razmisli i o tome!!!

Sto se mog iskustva tice, mogu ti reci samo jedno-zali Boze svakog minuta i svake nervne celije koju sam potrosila u tom primitivnom, pokvarenom i korumpiranom komunjarskom sistemu.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Срђан Шијакињић рече

Или је можда нешто између, ко ће га знати.

Тренутно је он са СНС-ом најбоља понуда на сцени. То је. Јанковић је једина нека свјетлија тачка на политичкој сцени код опозиције ( што се очитало и у изборном резултату гдје се није обрукао и једини којег Бели није прешишао ), али Вучић иза себе једноставно има стабилну базу гласача, одређене резултате ( или добар спин гледе тога ), пропагандну машинерију која удара тамо гдје треба и трулу опозицију која иза себе има несапериву љагу Тадићевог ДС-а.

Дај Боже да се науче памети и послушају Белог, па се поклопе по ушима сви које је прешишао и оду у пензију. Вријеме је. Ако ишта, нека корист и од Вучића у том погледу. Мислим, сахранио је УРС и ЛДП рано на почетку, а сада је изгледа вријеме и за јаче фракције да нестану.

Мене сад искрено занима шта ће Јанковић, Јеремић и Бели радити даље. Јеремић ми је ту најпредвидљивији - основаће неки свој покрет, или  нешто већ и покушаће да се избори по старим шаблонима за свој дио колача. Јанковић, усуђујем се спекулсиати, такође ће се ангажовати у политици. Мислим, још му је рано за пензију а има и фин резултат наспрам читаве опозиције. А Бели? Само јако, љуби чика :D Он нам је од сада граница која показује ко је зрео за пакује кофере и игра шаха на Калемегдану за остатак живота.

И поготово шта ме највише занима је - хоће ли бити шта од оне царинске уније коју је, сада већ, Предсједник спомињао? ( нешто нисам оптимистичан, али директива је дошла од Меркелове па оно - има неке тежине иза себе ).

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Nisam sigurna šta mrzim-ovu zemlju ili sebe što sam ostala u istoj...or both :scratch_head:.

Vlast je ogledalo naroda! A ogledalo nikad nije krivo sto je lice ruzno! Nije lako biti Srbin pored ovakvih "Srba".

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...