Аурор Написано Март 26, 2017 Пријави Подели Написано Март 26, 2017 пре 20 минута, Grizzly Adams рече Бићеш грешник који ће да падне хиљаду пута. Важно је само да се дигнеш и наставиш даље. И да то смирено прихватиш као чињеницу. Ima izreka: "Drži svoj um u adu i ne očajavaj". Starac Siluan valjda. Grizzly Adams, Лидија Миленковић, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 26, 2017 Пријави Подели Написано Март 26, 2017 пре 16 минута, JESSY рече на пример када видиш жене "дубоко замотане у мараме или шалове" без радости на лицу... Често сам таква, и нисам преподобна. пре 15 минута, Grizzly Adams рече А онда изађе испред цркве и запали цигару... Непушач сам. Убише нас шаблони. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2017 пре 1 минут, Лидија Миленковић рече Често сам таква без радости на лицу...? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Март 26, 2017 Пријави Подели Написано Март 26, 2017 пре 20 минута, JESSY рече без радости на лицу... Колико се радујеш толико и живиш. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 26, 2017 Пријави Подели Написано Март 26, 2017 Управо сада, JESSY рече без радости на лицу.. Дешава се. Посебно кад сам уплашена за живот и здравље мојих најдражих. Падам и ја, па се трудим и подижем, па, ајд Јово наново. JESSY, Paradoksologija and Жика је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 26, 2017 Пријави Подели Написано Март 26, 2017 пре 7 минута, Lady Godiva рече Радујетесја и веселитесја јако мазда ваша многа на Небесјех. Или што је говорио Свети Серафим Саровки:„ Радости моја, Христос Воскресе." Тако би требало да буде, и томе треба да тежимо, али, истини за вољу, не успевамо баш увек у томе. Бар је са мном такав случај. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2017 пре 2 минута, Лидија Миленковић рече Дешава се ма наравно...али нисам мислила на "тај"начин...јасно је на шта се мисли... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 26, 2017 Пријави Подели Написано Март 26, 2017 Управо сада, JESSY рече ма наравно...али нисам мислила на "тај"начин...јасно је на шта се мисли... Ма, знам, Џеси, на шта си ти мислила, и слажем се са тобом. Него због тих стереотипа да су жене у сукњама и марамама "преподобне", замало, својевремено, нисам била одбијена за један посао. Исто тако ми се не свиђа став да жене у панталонама и без мараме Бог не воли ( тако ми је рекла једна бакица у цркви). Мислим да сви који инсистирају ма на којој крајности маше суштину, наш лични однос са Богом, коме чисто сумњам да је битно шта смо обукли. елТорнеро, Lady Godiva, Жика and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 26, 2017 Пријави Подели Написано Март 26, 2017 пре 26 минута, Лидија Миленковић рече Тако би требало да буде, и томе треба да тежимо, али, истини за вољу, не успевамо баш увек у томе. Бар је са мном такав случај. Јесте, али зато нас и Литургија на то подсећа сваке недеље. Када заборавимо, када смо у проблемима, страхови/болести/свакодневне глупости нас растуже, Христос нас загрли и подигне на своја снажна рамена. Нежно нас помилује и увери да ће све бити у реду. Само треба веровати и љубити/волети.. а ко издржи спасиће се. Лидија Миленковић, Goku, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 26, 2017 Пријави Подели Написано Март 26, 2017 Управо сада, Lady Godiva рече Јесте, али зато нас и Литургија на то подсећа сваке недеље. Када заборавимо, када смо у проблемима, страхови/болести/свакодневне глупости нас растуже, Христос нас загрли и подигне на своја снажна рамена. Нежно нас помилује и увери да ће све бити у реду. Само треба веровати и љубити/волети.. а ко издржи спасиће се. Баш тако. Дивно си то рекла. Без Њега не бих могла да живим. Драгана Милошевић, JESSY, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 26, 2017 Пријави Подели Написано Март 26, 2017 Скоро сам се уплашила и још ме чини ми се држи. Ал именом Господњим страх ишчезава. Без Њега не можемо ништа. Goku and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука