Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 1 минут, Vedran рече Ех! А ја помислио да је она нека опасна! Кад оно за њу епитимија иста као и Артемијева "епитимија" за Причешће. Седам дана на води. Пих. Она мора да је нека благочестива онда? ex katedrala, Ma.. ex vasionis. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 51 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече ex katedrala, Ma.. ex vasionis. нисам ти ушао у фронему па те не капирам. Zoran Đurović and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 Управо сада, Vedran рече нисам ти ушао у фронему па те не капирам. Pa vidis da je artmarkova ex katedra, ma ex katedrala.. ma ex vasionis nepogresiva I nezabludiva. елТорнеро, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 Аха! Па рекао сам раније да је он како му и она фотка обзнањује: Summus Pontifex Ecclesiae Universalis in terra et coelum Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa vidis da je artmarkova ex katedra, ma ex katedrala.. ma ex vasionis nepogresiva I nezabludiva. Мислио сам да се шалиш када си рекао да су ти разрешили месо у посту. Мене бре обори и риба. Сућут. Zoran Đurović and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 Управо сада, Vedran рече Аха! Па рекао сам раније да је он како му и она фотка обзнањује: Summus Pontifex Ecclesiae Universalis in terra et coelum Taj shisha papu u milijardama. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Taj shisha papu u milijardama. папа је само in terra а овај наш in terra et coelum Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 2 минута, Vedran рече папа је само in terra а овај наш in terra et coelum Pa da sreca ne moze nikog da zavede toliko glupih nema nijedan. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 1 сат, Ivan Marković рече Ако ја тебе ишта разумем, ево одма постајем најгорљивији синкретиста. Дај, човече, почни да се изражаваш јасно и разумљиво, кумим те капицом Пресладак си ми! У Смедереву има израз, Боксит може да ти га протумачи: Опрем добро! Без годину дана крвавог читања, нема капирања ВСБ-а! Веруј ми, лакши ми је био Хајдегер! У стара времена, ВСБ би био истовремено осуђен за 10 различитих, тј. међусобно искључивих јереси, јер му се не би много мислили! Било би: Приђи ти чика Немањи, не плаши се, нећу ти ништа! Ivan Marković, Јелена011, елТорнеро and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 7 минута, Vedran рече папа је само in terra а овај наш in terra et coelum Зато Ави треба обрнута слика, ђе папа љуби Артемију руку. Ја бих му је направио да умем. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Пресладак си ми! У Смедереву има израз, Боксит може да ти га протумачи: Опрем добро! Без годину дана крвавог читања, нема капирања ВСБ-а! Веруј ми, лакши ми је био Хајдегер! У стара времена, ВСБ би био истовремено осуђен за 10 различитих, тј. међусобно искључивих јереси, јер му се не би много мислили! Било би: Приђи ти чика Немањи, не плаши се, нећу ти ништа! Care moj I svetlost moja. Imao bi pitanje Da li rukopolozenom svesteniku ukoliko ispoveda pogresno ucenje ostaje u domenu da u tom ucenju ne moze dati blagodat jer je opste nema u takvom ucenju ali mu nesmetano ostaju ostala svestenicka blagodatna ispovedanja u svoj punoci jer ne postoji mogucnost da se u tim blagodatnim ucenjima ikada odstrani blagodat kakav god da je primalac. Dakle tajna svestenstva? елТорнеро and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Било би: Приђи ти чика Немањи, не плаши се, нећу ти ништа! Ако не упали, онда креће хватање мрежом, знам по себи, једина разлика између нас двојице је у томе што сам, за разлику од њега, колективан. Пардон, елоквентан. Чувши ове моје речи у синагоги, готово га видим како на коленима вапи:"Боже, милостив буди мени грешном!" Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2017 1 hour ago, Vedran рече Ех! А ја помислио да је она нека опасна! Кад оно за њу епитимија иста као и Артемијева "епитимија" за Причешће. Седам дана на води. Пих. Она мора да је нека благочестива онда? Ипак је ваш Ава свет човек! Каже НЕОКЕСАРИЈСКИ САБОР, кан. 4: Ако неко пожели да спава са неком женом, па му се намера не оствари, јасно је да га је благодат спречила. Тако се мени није дало да се огрешим за празник, јер он овде беше пре 13 дана! Дакле, нема ништа од артемитске казне од 7 дана на води... То је канон који сам добро упамтио, и почео сам више да се нервирам на ту благодат! Нека спречава мало и друге, не мора само мене и @Ivan Marković-a! Остадосмо за бруку, а негираће после да смо били Срби, јер ко виде Србина а да није заводник и авантуриста? Ведран*, ronin, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 Dodao bi jos jedno pitanje. Da lije pravoslavlje duzno I u obavezi da rimokatolicku Crkvu posmatra kao Istinsku Crkvu koja postoji zahvaljujuci Pravoslavnoj dok god drzi pravoslavna blagodatna ispovedanja? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 2 часа, Vedran рече Ма ништа од тога! Мораш у фронему да му проникнеш U nus, prijatelju, nus... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука