Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Битно је да смо ми монолитни и саборно све решавамо, како видесмо сада на Криту Meni je drago da se pitanje ex katedre u Crkvi podiglo na viši nivo preispitanja. елТорнеро and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Битно је да смо ми монолитни и саборно све решавамо, како видесмо сада на Криту Боље је тако, него да нас Вартоломеј поведе у стрмоглав, каао папа Фрања латинце. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 3 минута, Ivan Marković рече Није готово. Али не нашом кривицом. Али шта да се ради...свако је слободан да иде у пропаст ако жели... Мора да је ваш поп прочитао мој пост о Моани... елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 4 минута, Ivan Marković рече Ако ја тебе ишта разумем, ево одма постајем најгорљивији синкретиста. Дај, човече, почни да се изражаваш јасно и разумљиво, кумим те капицом da meni je odavno jasno da me ti kratos i boki ne razumete. Zoran Đurović and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 Imam osećaj da se ne zadržavate puno na pitanja koja pokrećem ili su ta pitanja već toliko izrečena ali onda sam ja dezinformisan do pada. елТорнеро and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече da meni je odavno jasno da me ti kratos i boki ne razumete. Не бих да те повредим, али има нас више, знатно више, још више, много више, није то превише, није, не брини. Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 Управо сада, елТорнеро рече Не бих да те повредим, али има нас више, знатно више, још више, много више, није то превише, није, не брини. PA čitajte po tri četri puta šta pišem, pa mi se onda javite sa nekim pitanjem i rešićemo brzo brojke. елТорнеро and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече pa mi se onda javite sa nekim pitanjem i rešićemo brzo brojke "Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo." , ево да те питам, ово до зареза ми је јасно, јасно ми је и оно иза зареза, али када их спојим блокирам.? Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 Управо сада, елТорнеро рече "Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo." , ево да те питам, ово до зареза ми је јасно, јасно ми је и оно иза зареза, али када их спојим блокирам.? Čitaj više puta neću ja da ti skidam paučine u tvojoj sopstvenoj kući елТорнеро and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 15 минута, Zoran Đurović рече Битно је да смо ми монолитни и саборно све решавамо, како видесмо сада на Криту Мени управо ово доказ да је с нами Бог. Кад би се договорили и све било потаман мислим да бих почео да вапим: "Боже, Боже зашто си нас оставио!". Зна Бог да би ми направили белај велики кад би били монолитни. Ivan Marković, елТорнеро and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 14 минута, Zoran Đurović рече Мора да је ваш поп прочитао мој пост о Моани... Све се уздржавам да не питам. Ал питаћу па шта буде. Ко вам је та Моана? Ivan Marković and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 22 минута, Ivan Marković рече Ако ја тебе ишта разумем, ево одма постајем најгорљивији синкретиста. пре 22 минута, Ivan Marković рече Дај, човече, почни да се изражаваш јасно и разумљиво, кумим те капицом Ма ништа од тога! Мораш у фронему да му проникнеш Ivan Marković, Zoran Đurović and елТорнеро је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 5 минута, Vedran рече Све се уздржавам да не питам. Ал питаћу па шта буде. Ко вам је та Моана? Па то чак и Артемије зна. Имао је прописану епитимију од 7 дана на води за младе калуђере... елТорнеро and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 58 минута, Zoran Đurović рече Стави ово на фејсбук као вест и шеруј. Ivan Marković, елТорнеро and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 24 минута, Zoran Đurović рече пре 31 минута, Vedran рече Све се уздржавам да не питам. Ал питаћу па шта буде. Ко вам је та Моана? Па то чак и Артемије зна. Имао је прописану епитимију од 7 дана на води за младе калуђере... Ех! А ја помислио да је она нека опасна! Кад оно за њу епитимија иста као и Артемијева "епитимија" за Причешће. Седам дана на води. Пих. Она мора да је нека благочестива онда? Ivan Marković, Zoran Đurović, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука