Ведран* Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 4 минута, Zoran Đurović рече - Проклети календари! Дођем до цркве данас и пољубим врата. Код Румунаца био Гаврило пре 13 дана и јавио се Дјеви! Аво, требало је више пасуља, а мање вина! Не обрнуто! Јелена011, елТорнеро, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 5 минута, Августин рече Можда би примио Артемија.Можда је то Артемију шанса што би рекли мафијаши да се легализује.Треба неко да каже Артемију да прихвати унију и да тамо шири срБску истину истинитог исповедања истините вере као једина истина. Ivan Marković and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 12 часа, Кратос рече I sa ovim satanistima treba pravoslavna Crkva da se ujedinjuje.....izbljuvaće je Bog iz usta svojih..... http://www.princip.me/guverner-drzave-misisipi-potpisao-zakon-koji-stiti-gradjane-od-prava-homoseksualaca/06/04/2016/ Ево како се понашају прави државници. За мене је гувернер Мисисипија христолик, а не папа Фрања, који је кренуо путем без повратка. Ако га римокатолици ускоро не смене и поставе неког нормалног(не мора као Бенедикт, ал бар мало нормалан), Римокатоличка црква ће се распасти на хиљаду фракција. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 JA bi braćo ipak išao korak dalje i rekao, da je tiha kritika ipak najbolja kritika. Zoran Đurović and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 9 минута, Zoran Đurović рече Лако је вама... Да, јер знање умножава муку, спусти се међу нас незналице и нестаће твоје самоће, можда је доле решење екуменизма. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 7 минута, Августин рече Можда би примио Артемија.Можда је то Артемију шанса што би рекли мафијаши да се легализује.Треба неко да каже Артемију да прихвати унију и да тамо шири срБску истину истинитог исповедања истините вере као једина истина. Сигурно би. По папистичким доктринама о "неизгладивој" благодати, Артемије је и даље епископ. Zoran Đurović, елТорнеро and Августин је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 14 минута, Zoran Đurović рече Лако је вама... Мени румунски поп лупио епитимију! Ја све рачунам не капира он добро италијански, почех да му причам и поменем Моану Поци. Кад се њему зацљаклише очи: Моана, па она је моја миљеница, нећеш ти мене љубоморним да правиш! - Проклети календари! Дођем до цркве данас и пољубим врата. Код Румунаца био Гаврило пре 13 дана и јавио се Дјеви! Фиксни празник, не сетих се на време, а ви ме овде помутили са честиткама... Zoran Đurović and Августин је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 3 минута, Ivan Marković рече Сигурно би. По папистичким доктринама о "неизгладивој" благодати, Артемије је и даље епископ. Osim ako ne nosi Istinu kao jedini nosilac. Taj papu fura u milijardama. елТорнеро and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Касно је за ово! Артемије је већ и ГОРЕ владика. Немре се он клањати земнима, па макар и папа били. Погледајте слику: Само не знам како је већ успио засјести ГОРЕ прије него је умро? Кратос ће се збунити Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and елТорнеро је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 6 минута, Ivan Marković рече Римокатоличка црква ће се распасти на хиљаду фракција. 1054-2017, зар није готово? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Osim ako ne nosi Istinu kao jedini nosilac. Taj papu mura u milijardama. Ако ја тебе ишта разумем, ево одма постајем најгорљивији синкретиста. Дај, човече, почни да се изражаваш јасно и разумљиво, кумим те капицом Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 1 минут, Vedran рече Касно је за ово! Артемије је већ и ГОРЕ владика. Немре се он клањати земнима, па макар и папа били. Погледајте слику: Само не знам како је већ успио засјести ГОРЕ прије него је умро? Кратос ће се збунити Немој ми Кратоса, тако ти Алаха!:))) Ведран* and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2017 пре 1 минут, елТорнеро рече 1054-2017, зар није готово? Битно је да смо ми монолитни и саборно све решавамо, како видесмо сада на Криту Ведран*, елТорнеро and Жика је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 Управо сада, елТорнеро рече 1054-2017, зар није готово? Није готово. Али не нашом кривицом. Али шта да се ради...свако је слободан да иде у пропаст ако жели... елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 Каже данас наш поп, после изврсне беседе: "Не заборавите, разрешено је на рибу!", онда се и сам засмеја. Августин, Zoran Đurović and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука