Jump to content

Препоручена порука

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

- Проклети календари! Дођем до цркве данас и пољубим врата. Код Румунаца био Гаврило пре 13 дана и јавио се Дјеви!

12:smeha:12:smeha::))

Аво, требало је више пасуља, а мање вина! Не обрнуто! 

12:smeha:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Августин рече

Можда би примио Артемија.Можда је то Артемију шанса што би рекли мафијаши да се легализује.Треба неко да каже Артемију да прихвати унију и да тамо шири срБску истину истинитог исповедања истините вере као једина истина.

IJwFUNZ.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Кратос рече

I sa ovim satanistima treba pravoslavna Crkva da se ujedinjuje.....izbljuvaće  je Bog iz usta svojih.....

viber image.jpg

http://www.princip.me/guverner-drzave-misisipi-potpisao-zakon-koji-stiti-gradjane-od-prava-homoseksualaca/06/04/2016/

Ево како се понашају прави државници. За мене је гувернер Мисисипија христолик, а не папа Фрања, који је кренуо путем без повратка. Ако га римокатолици ускоро не смене и поставе неког нормалног(не мора као Бенедикт, ал бар мало нормалан), Римокатоличка црква ће се распасти на хиљаду фракција. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Zoran Đurović рече

Лако је вама...

Да, јер знање умножава муку, спусти се међу нас незналице и нестаће твоје самоће, можда је доле решење екуменизма.:)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Августин рече

Можда би примио Артемија.Можда је то Артемију шанса што би рекли мафијаши да се легализује.Треба неко да каже Артемију да прихвати унију и да тамо шири срБску истину истинитог исповедања истините вере као једина истина.

Сигурно би. По папистичким доктринама о "неизгладивој" благодати, Артемије је и даље епископ.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Zoran Đurović рече

Лако је вама... Мени румунски поп лупио епитимију! Ја све рачунам не капира он добро италијански, почех да му причам и поменем Моану Поци. Кад се њему зацљаклише очи: Моана, па она је моја миљеница, нећеш ти мене љубоморним да правиш!:))

- Проклети календари! Дођем до цркве данас и пољубим врата. Код Румунаца био Гаврило пре 13 дана и јавио се Дјеви! Фиксни празник, не сетих се на време, а ви ме овде помутили са честиткама... 

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ivan Marković рече

Сигурно би. По папистичким доктринама о "неизгладивој" благодати, Артемије је и даље епископ.

Osim ako ne nosi Istinu kao jedini nosilac. Taj papu fura u milijardama.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

IJwFUNZ.jpg

Касно је за ово!

Артемије је већ и ГОРЕ владика. Немре се он клањати земнима, па макар и папа били. Погледајте слику:

Само не знам како је већ успио засјести ГОРЕ прије него је умро? Кратос ће се збунити :))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Osim ako ne nosi Istinu kao jedini nosilac. Taj papu mura u milijardama.

Ако ја тебе ишта разумем, ево одма постајем најгорљивији синкретиста. Дај, човече, почни да се изражаваш јасно и разумљиво, кумим те капицом:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vedran рече

Касно је за ово!

Артемије је већ и ГОРЕ владика. Немре се он клањати земнима, па макар и папа били. Погледајте слику:

Само не знам како је већ успио засјести ГОРЕ прије него је умро? Кратос ће се збунити :))

Немој ми Кратоса, тако ти Алаха!:)))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, елТорнеро рече

1054-2017, зар није готово?

Битно је да смо ми монолитни и саборно све решавамо, како видесмо сада на Криту:))12:smeha::))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, елТорнеро рече

1054-2017, зар није готово?

Није готово. Али не нашом кривицом. Али шта да се ради...свако је слободан да иде у пропаст ако жели...

Подели на овим сајтовима

Каже данас наш поп, после изврсне беседе: "Не заборавите, разрешено је на рибу!", онда се и сам засмеја.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...