Jump to content

Геј пар из Шумадије усвојио дете (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 2 минута, Кратос рече

Ja koliko se sećam ti si beše pedofilofob što znači da se uglavnom družiš sa pedofilofobima a znamo da su oni latentni pedofili tako da je i ta nepoznanica rešena.:D

Kakav crni pedofil, covece?! Ja sam ateista!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Baš te žacnuo post, a? :)

I odma imas potrebu da histerises i da dramis, jel da?

Jel osecas da bi ti šoping pomogo da se smiris? Ili jedna poseta frizeru (samo krajevi)?

Не, није ме ништа ,,жацнуло", него сам ти поставио само нека логична питања у вези твоје тврдње. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Православни Србин рече

Не, није ме ништа ,,жацнуло", него сам ти поставио само нека логична питања у вези твоје тврдње. 

Ok, to je zakljycak do kojeg sam sam dosao a kasnije sam cak video i neka istrazivanja koja to i potvrdjuju, ali ja ne verujem istrazivanjima na prvu loptu cak i kad tvrde nesto sto mi se svidja (znam, neshvatljiv model ponasanja, nemoj ni da se trudis da ga razumes), tako da se radi o licnom ubedjenju koje je potpuno neobavezujuce...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

А ти, наравно, као по обичају, ниси одговорио на моја питања, него си игнорисао и све дискусију на лични ниво. Твоја тврдња је једна од најбесмисленијих тврдњи које користе заговорници ове изопачености и греха, у намери да дискредитују оне који се  противе томе.

Не, уопште нисам ,,хистеричан", пре бих рекао ја то за тебе, али мене овде не занимаш ти и то какав си ти, јер не причамо овде о теби, већ о твојим ставовима. Прво то морамо да разјаснимо, ако желиш да дискутујемо, не само на ову тему, већ на било коју тему уопште на овом форуму. Свођење дискусије на лични ниво сматрам некоректним и то је нешто у чему не желим да учествујем. 

Тако да, ако се слажеш са овим можемо да дискутујемо. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

Ok, to je zakljycak do kojeg sam sam dosao a kasnije sam cak video i neka istrazivanja koja to i potvrdjuju, ali ja ne verujem istrazivanjima na prvu loptu cak i kad tvrde nesto sto mi se svidja (znam, neshvatljiv model ponasanja, nemoj ni da se trudis da ga razumes), tako da se radi o licnom ubedjenju koje je potpuno neobavezujuce...

Ок. А која су то истраживања? 

И да, треба да се прво разјасни шта тај појам ,,хомофобија" уопште подразумева? Шта је хомофобија? Ето, ја себе не сматрам ,,хомофобом". 

А друго, не спорим да постоји могућност да има тога што ти тврдиш, али мислим да је то врло мали број људи, јер то би значило да велики број људи на планети (већина чак) јесу латентни педери, а надам се да схваташ да је то нелогично. Постоје читави народи, културе и цивилизације које не само да забрањују педерастију, него је и кажњавају, неки чак и смртном казном. Значи ли то да су људи у тим народима и културама у ствари ,,латентни педери"?

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, cloudking рече

Pa kad ne komuniciras sa heteroseksualnim osobama...

Kolko se secam ti si bese homofob, a to znaci da se uglavnom drusis sa homofobima a znamo da su homofobi prikriveni gejevi, tako da- eto to ti je resenje te nepoznanice. :)

А ти баш верујеш у модерну психологију.

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Sasa Kolbas рече

А ти баш верујеш у модерну психологију.

Ne poznajem je

Подели на овим сајтовима

n-ta od istih predosadnih i zaglupljujucih tema. Red zgrazavanja, pa red osude, pa red ljudskopravaskog ispiranja mozga, red prepucavanja na licnoj osnovi sa grupnim generalizacijama. Rezultat: bljutavost do mucnine. 

Hriscani, manite se moralisticke osude. Bolesni ljudi ne zasluzuju osudu, jos manje zloupotrebljeni. Dok ne predju granicu crimen-a / povredjivanja drugog ljudskog bica, narocito slabog i ranjivog i podloznog.

Ateisti i liberali uopste, manite se ruzicastih i samopravednih predstava kao i plitkih optuzbi za homofobiju.

Svi, evo jednog brutalno realisticnog, za srce i zeludac teskog filma o tom mracnom svijetu. Ostrim potezima i jakim bojama oslikanog svijeta, sa svom njegovom gorcinom i bijedom iz domena psihopatologije, socijalne patologije, pa i kriminologije. (i manite me podmetanja da tvrdim da su svi homici pedofili, kao i da su svi homici to postali zbog seksualne zloupotrebe u ranom dobu, kao i da svi moraju krenuti putem prositucije i drugih oblika samodestrukcije). Dovoljno je strasno sto je to istina i cinjenica za neke.

Zabrinimo se zbog rata ideja kojim se normalizuje svaka izopacenost i psiho-, i sto je strasnije, socijalna patologija, i trazi joj drustveno-poliiticko i kvazinaucno opravdanje i pokrice. U ne tako dalekoj buducnosti imacemo raspravu o tome sta ima lose u pedofilnoj seksualnoj orijentaciji, jer ljudi su rodjeni izopaceni, kamo njihova ljudska prava da nesmetano izive svoju izopacenost... Vijekovne osude, progoni i kriminalizacija kao naravno lose pojave su dobile jednako ruzan i drustven antipod, otklon u suprotnost. Svijet je vazda u paklenom stanju. Ili inkvizicija, ili sodoma. Hristos kao da je zalud dolazio...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Дијана. рече

n-ta od istih predosadnih i zaglupljujucih tema. Red zgrazavanja, pa red osude, pa red ljudskopravaskog ispiranja mozga, red prepucavanja na licnoj osnovi sa grupnim generalizacijama. Rezultat: bljutavost do mucnine. 

Hriscani, manite se moralisticke osude. Bolesni ljudi ne zasluzuju osudu, jos manje zloupotrebljeni. Dok ne predju granicu crimen-a / povredjivanja drugog ljudskog bica, narocito slabog i ranjivog i podloznog.

Ateisti i liberali uopste, manite se ruzicastih i samopravednih predstava kao i plitkih optuzbi za homofobiju.

Svi, evo jednog brutalno realisticnog, za srce i zeludac teskog filma o tom mracnom svijetu. Ostrim potezima i jakim bojama oslikanog svijeta, sa svom njegovom gorcinom i bijedom iz domena psihopatologije, socijalne patologije, pa i kriminologije. (i manite me podmetanja da tvrdim da su svi homici pedofili, kao i da su svi homici to postali zbog seksualne zloupotrebe u ranom dobu, kao i da svi moraju krenuti putem prositucije i drugih oblika samodestrukcije). Dovoljno je strasno sto je to istina i cinjenica za neke.

Zabrinimo se zbog rata ideja kojim se normalizuje svaka izopacenost i psiho-, i sto je strasnije, socijalna patologija, i trazi joj drustveno-poliiticko i kvazinaucno opravdanje i pokrice. U ne tako dalekoj buducnosti imacemo raspravu o tome sta ima lose u pedofilnoj seksualnoj orijentaciji, jer ljudi su rodjeni izopaceni, kamo njihova ljudska prava da nesmetano izive svoju izopacenost... Vijekovne osude, progoni i kriminalizacija kao naravno lose pojave su dobile jednako ruzan i drustven antipod, otklon u suprotnost. Svijet je vazda u paklenom stanju. Ili inkvizicija, ili sodoma. Hristos kao da je zalud dolazio...

Gluposti.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...