Кратос Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 пре 17 минута, Juanito рече Ovo je skroz po Mojsijevom zakonu.Bogougodni stil oblačenja. RYLAH, Tumaralo. and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 пре 36 минута, Juanito рече Not signed in Амиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Sve je to šoubiznis na kraju dana. Neko peva, neko žonglira, neko besedi o Skenderbegu i promoviše organsku ishranu. Miroljub je pravo osveženje za najjznačajniju ciljnu grupu u umirućoj Srbiji - penzionere rodjene na selu. Posle Radašina i Zmaja od Šipova stiže Doktor Filozofije Miroljub Vitez Guslar Petrović. Ima daleko da dogura samo ako sebe dobro postavi kao markentiški proizvod. Već mu ide sjajno. Najjače je to što verovatno veruje da kroz svu ovu popularizaciju Bog njemu "namešta okolnosti" (više puta je iskoristio taj izraz) da postane Prvi Car Srbskog Izrailja koji će obnoviti Dušanovo Carstvo iliti Magnum Iliricum. Ina Ina, Биљана 1234, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Hahahah kaže mu ova Lidija "ja kada sam gledala vaše klipove, moram da primetim da vi imate i glumačkog dara - vi tri lika možete da prezentujete." Pa to nije gluma, to je šizofrenija batoo!! U nastavku razgovora Miroljub: "Znate, kad sam ja nabavio neke biblijske crtane... " Auu brate šta se ovo dešava :O -Владимир- and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Мирољуб је легенда....да још гостује у понекој емисији Тв Пинк, за врло кратко време Тв Пинк би променио боју .... PredragVId and Ina Ina је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Дакле, у великом посту Сат... Упс, Мирољуб удара са свих страна. Страле је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Шта мислите кога полу-православни народ више готиви, Мирољуба или СПЦ? Мени се чини да је Мирољуб на маркетиншком терену развалио СПЦ и задобио симпатије (ако не и више од тога) од више људи него што ће било који духовник СПЦ икада успети (осим патријарха Павла, он је ван конкуренције вероватно). Али зашто? Чешање по ушима овде није разлог јер је Мирољуб изразито радикалнији чак и од најрадикалнијих православних духовника. MiguelAngel94 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 пре 3 минута, Juanito рече Шта мислите кога полу-православни народ више готиви, Мирољуба или СПЦ? Мени се чини да је Мирољуб на маркетиншком терену развалио СПЦ и задобио симпатије (ако не и више од тога) од више људи него што ће било који духовник СПЦ икада успети (осим патријарха Павла, он је ван конкуренције вероватно). Али зашто? Чешање по ушима овде није разлог јер је Мирољуб изразито радикалнији чак и од најрадикалнијих православних духовника. Мирољуб је пролазна мода, ко онак радник "А де је овде печат?". Што се тиче чешкања по ушима, он итекако чешка ове што оће гуруа, што се ложе на вечне муке и ватру и црве што им вечно једу месо. А још је и "доктор наука", па кад он каже да је Библија нешто што се буквално тумачи и да је свет створен за седам дана, то је то, ту више нема расправе. Њима само причај колко су грешни и колко ће Бог да их сатре због тога што су много грешни, волеће те и цениће те све више. Дал је неки мазохизам ил просто пасивмост и лењост своје врсте, нисам још успео да провалим. На ту фору успевају и многи Интернет духовници да привуку људе да их слушају. И не мислим да га ови остали нешто воле, више мислим да га гледају ко будалу. Док му не истекне рок трајања. Juanito and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tripo 41 Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Nekada bio advent. zvijezda 90. ih. zastranio je dobro, ima dobrih predavanja, ali da ljude treba po mač mu je užas. Još hvali ISIL. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Zanimljiv lik i iskreno neke njegove emisije sam gledao po nekoliko puta, jer se sit ismejem, medjutim, vidi se da je duh nemiran. Tumaralo., Јанко and Ina Ina је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Мирољуб Петровић који је напре годинама проповедао креационизам када се овде није схватило да је то протестантска секта па је прешао на лажно православље постао је звезда шљам телевизија.Разобличен је да није православан.Добро не мора да буде.Али упитајмо се ко га форсира и зашто.Коме је потребна најпре проповед Старог завета међу Србима ,а онда и застрашивање.Овде су људи суђени због много мањих ствари за прављење спискова непријатеља где ником није прећено,или за говор против педера где је много мање прећено.А Мирољуб може све.Измислили су и кривично дело Говор мржње да би могли да гоне оне који им не одговарају.Али Мирољуб није из те приче.оно што он прича иако прича није вербални деликт него спада у најтежа кривична дела например убиство али у подстицању.Он је већ осуђиван јер је хтео да потопи Холандију али није осуђиван што си његови војници премлаћивали безбол палицама родитеље јер нису хтели да макну иконе.Откуд сад ренесанса Мирољуба и то још за време предизборне кампање када и полиција и тужилаштво мало више пазе.Како неко може да позива на убијање и увођење робовласништва.Наравно први ниво зла а то је Мирољубово профитерство и окупљање умоболника од којих ће узимати новац за своје лажне факултете је сам по себи довољан.Али упитајмо се КОМЕ он прети и у ЧИЈЕ ИМЕ-Каква је то људска или грађанска да не говоримо хришћанска и национална свест која једног опасног човека доживљава као симпатичну појаву. Posetilac, Августин and nesha973 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 пре 3 минута, Августин рече његови војници премлаћивали безбол палицама родитеље јер нису хтели да макну иконе ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 пре 7 минута, Августин рече али није осуђиван што си његови војници премлаћивали безбол палицама родитеље јер нису хтели да макну иконе. Šta? Hoćeš da kažeš da je imao paravojnu formaciju fanatika koji su batinjali ljude? xD I čije to "roditelje"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 То су родитељи његових следбеника и као студената који нису хтели да уче од своје деце.Није то никаква паравојна формација.Да ли си гледао неки филм о мафији. Posetilac and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука